Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szokasos.
Este nekiesek es beinditom.
Indításkor mennyit mutatott?
Akkuval lesz a baj... 127voltot nem anyira szereti
3 hét után elég hurutosan indul.
Most vagy a benya miatt vagy mittomén.
Az akku 127v.
Én másképp gondolom. Havonta ha nem mentem vele legalább egyszer beindítom és járatom ha lehet menetközben ha nem akkor helyben vagy fél órát......oszt jónapot, ilyenkor a motort, váltót is átforgatom és az akksinak is adok kis mozgást, az akksi 5. éves és idén fordult vele először, hogy 3 hónap állás után (most kihagytam az indítást, de ennek oka volt) töltést igényelt.
Bármilyen 22-es kormány jó.
Én lucas superbike-ot tettem fel.
A legjobb ha rápróbálod a boltban.
Sziasztok! 90% ba sikerült mindent beszereznem az Sv650s "Túrakormány" projecthez :) Viszont a legfontosabb a leg megfelelőbb kormány még nincs meg.... A neten talált segédanyagba viszont nincs leírva pontos kormány típus ( http://www.vaslovasok.hu/cikke... )Esetleg valakinek nincs ötlete mibe gondolkozzak?
Ha meg nem jó az dő be kell szerezni szöges gumit és menni vele
Ha ugy adodik jo az ido menni kell vele.
Küldtem képet,ha nem kapod meg akkor jelölj be fészen (Szkok Gergely),és ott meg tudod nézni.Az árát még nem tudom. meg kell nézni hogy mennyi az új nyers ára. Ja és ez hibátlan karcmentes nincs sehol eltörve!
Az is egy megoldás
Probálok képet küldeni. De most csak olyan van mikor még fent volt a motoron! Én nem használom mert 80%-ban ketten megyünk.
Ahogy epp betolom a garazsba ez a modszer.mindig bevallt
Ami kimaradt, a láncot is befújhatod
Köszi a tanácsokat,megfogadom!
Ez az üzenet nem ért ide.
Tuti nekem lett?
A téli indítgatással többet ártasz a motornak mint használsz.
Tegyél bele valami 100-as benzint, vagy adalékot hogy tavasszal induljon és ne kelljen karbit takarítani.
Akksi ki, feltölteni. Állandó hőmérsékletű helyre eltenni, ne legyen túl hideg se meleg.
Gumikat kicsit nagyobb nyomásra fújni, kipufogót bedugni.
Kb ennyi, letakarni csak akkor takard le ha nem párásodik alatta. Ja és ha még nem volt akkor mosd le, vakszold le, tedd ki a napra hogy megszáradjon és úgy tedd el
Nálam szivatóval csinált ilyet mikor nyáron hajnalban mentem dolgozni, akkor láttam először hogy vörösen izzik a kipuff. Azóta sem. Mert nem mentem sötétben a mocival.
Ez biztos a nagyobb volt :D
Ja.
Nézem folyamatosan.
még nem ért ide.
zoli32@gmail.com?
Na akkor most baj vagy sem?
A 2-es hengernél nem izzik megnéztem.
Nem lehet hogy szegény a keverék?
Gyenge kopogás is hallatszik a hengerből alapjáraton de azt olvastam típushiba ez igaz?
Biztos?
Mert ide még nem ért.
Persze.
Anno hűtőfolyadékot cseréltem mert úgy vettem egy kupectől törötten az sv-t hogy igazítani kellett a hűtőn.
Benn a raktárban pöfögtettem amíg be nem indult a venti.
És este lett,raktár sötét egy hangyányit.
Akkor láttam cseresznye piros az első,hátsót nem láttam mert benn van de nem is foglalkoztam tovább vele.
mondtátok hogy nincs gáz.
küldtem mailt