Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

1999-es SV650N-hez keresek központi motoremelőt.
Valakinek lenne egy eladó?
nem tudom ezt olvastad vagy nem de a tv-ben egy autós műsorban is kaviccsal tisztították ki a régi tankot, itt hasonlókat ajánlanak.http://www.gyakorikerdesek.hu/...
Csinált-.....nem jó.....csak az a ajó ami elotávolítja a rozsdát és újra kezeli.....pl. galvanizálással....azzal már volt dolgom amiket a linkeden hirdetnek, a benzin oldotta őket és mivel így a karbiba is eljutott hát ott is megkötött belőle egy kicsi amitől szépen majdnem örökre eldugult......
A napokban megint eresztette az SV a drága nedűt. Hátsó karbi tűszelep nem zár gondolom megint piszkos, valószínűleg egy kis rozsda a tankból.

Csinált már valaki tank belső kezelést rozsda ellen? Mennyire tartós?
Ilyenre gondoltam:
http://totalbike.hu/magazin/tantiszt/
Ott nincs csapágyház....viszont van spray-ben egy állati festék ami egy gumibevonatot képez egy csomó színben, általában felnikre használják vagy ahová csak kell, sok mindent kibír és ha megunja az ember akkor egyben le lehet húzni mert egybefüggő gumiréteget alkot....
Nekem a generatordekli tutto perfetto lett.
Azért óvatosan a szinterrel,amikor bedobják kemencébe az alu vetemedhetFelninél elöferdülhet hogy pl a csapágy beesik/kotyog a fészkébe. Villát én inkább festetnék.
De létezik olyan színterfesték is ami szobahőmérsékleten működik...
(pl repülöre használatos)
Köszönöm szépen az infót! Gondolom ami ott 10.000 az Budapesten 20.

Ha jól értem, akkor ez a technológia pont jó arra, amire én szeretném... Nincs szükségem csillogó-villogó felületre (mint a benzintankon), csak szeretném ha fekete lenne az aluszürke helyett.

Kiváló elfoglaltság télire motorozás helyett csinosítgatni.
Helló
Én 2 éve szintereztettem 2db motorfelnit feketére.
Homokfúvással volt összesen 10000ft, Zalaegerszegen.
Nem lesz olyan mint egy tank, de szép.
Ahol nem akarod hogy fessék, ott te burkold le, úgy hogy kemencében égetik.
Nagyon dánke!
Jól gondolod.
Árakat passz.
Szinterestől kérj árajánlatot.
Mindenhez.

De ha legközelebb jössz eskü kizavarom a vevőket és begyömöszöllek egy ágyneműtartóba.
szép a BMW-d.
Eszem fa..szom megáll!
Nem mondod, hogy ehhez is értesz? ........
Zoli, köszi szépen!

Amatőr kérdések jönnek.

Ez milyen árban van a rendes "fényező" munkájához képest?

Illetve milyen lesz a végeredmény? Ezek az alkatrészek eredetileg is szinterezve vannak, tehát olyasmira kell számítani? Gondolom nem lesz olyan szép, mint egy metál festés a tankon (de ez nem is cél).
Ha tartósat akarsz akkor szinter.
Ha csak legyen valami akkor mehet a festék.
De le fog kopni idővel.
Egy kis segítséget szeretnék kérni - már megint.

Szeretném feketére festeni az első villát és a lábtartókat. Érdemes ezt házilag megpróbálni (és ha igen, hogyan/mivel?) vagy abból valami suftnituning kinézet lesz és vigyem inkább "jó pénzért" szakemberhez?
akkor a tisztánlátás kedvért : tartó konzol 20 000 ft, platni 8000 ft, együtt a kettő 25 000 ft irányárban, mert alkudni kötelező. ez van írva a hírdetésben is ha elolvasod figyelmesen, én legalábbis így gondolom.
Jó, akkor átfogalmazom. Most keresgélek dobozt az SV-re, találtam is karcmentes GIVI-t 15-ért platnival 36 litereset. Ehhez képest a 25 sok csak a tartóért. De ez az én meglátásom, nem kell rajta besérülni, lehet 10 perc múlva hívnak, hogy még 30-at is adnak érte. Kinek mit ér...
sürgősnek sürgős lenne, ne áljon benne a pénzemha úgysem akarom használni, a doboz nem az enyém csak próba miatt tettük rá, hogy a Kappa doboz is passzol vagy nem mert annak a platnija sokkal kisebb mint a Givi platni és kicsit más a beakasztó füle elöl és hátul is. én két sisakos dobozt akartam venni hozzá. gondolom neked is sürgős volt egy-két motor eladása de nem ajándékoztad el ?
Ha sürgős lenne akkor dobozzal együtt lenne ennyi az ára
sziasztok. eladnám GIVI doboztartómat platnival együtt vagy külön is.
sürgős lenne. http://www.kepesmotor.hu/motor...
Köszi felveszem vele a kapcsolatot,hátha tud segíteni :)
Sajnos nem tudok itt a közelben senkit akinek lenne olyan tesztere.
Sanyinak mi a nick neve?Vele esetleg meglehetne valamit beszélni?.. :)
Sok helyen írják hogy ez nem hiba, meg évek óta járnak így vele de szerintem nem természetes.