Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mail
Alapjáraton?....no, ezt kipróbálom valamelyik este.
Szerintem sem...csak akkor láttam izzani ha tiltáson volt jó sokat, van ilyen videóm régebbről, alapjáraton is fel tud melegedni a benzines, de 10 perc alatt szerintem nem....már ha jól van beállítva...
Pedig simán csinálja.
Nekem is tette.
Én is megijedtem.
Utána használtam 3 évig.
Nem volt gond.
Bár csak sötétben látszik.
Szerintem nem szabadna izzania, tökmindegy mennyit járatod, főleg alapjáraton.
A kisebbhez eleg a 600 csak 4hengerrel
Értem.
Valahol azt olvastam hogy addig kell járatni amíg be nem kapcsol a ventillátor hogy a pára mindenhonnan távozzon...
Valamint téli időszakban 2 hetente gondoltam hogy beindítom,felesleges szerinted?
Bocs ha hülyeséget kérdezek de ez az első nagyobb motorom és sok mindent írnak,nem tudom mi használ és árt neki.
Igen.
Nem kéne ennyit járatni egy helyben.
Sziasztok!
Ma gondoltam beindítom kicsit a motort,úgy 10 percig járhatott alapjáraton és az 1-es hengernél izzott a kipufogó könyök,egészséges ez?Olyan halvány piros színe volt. Egy SV650S-ről van szó.
Köszönöm aki válaszol!
Ma gáláns voltam minden téren. Motort lemostam délelőtt, délután megitattam. Hazafelé meg 190-nél elengedtem egy Octavia RS-t had menjen

Most néztem az adatlapját, 2000ccm, 220 vagy 184 LE és 248 vagy 232 km/h a vége. Úgy hiszem ezt már nem eszi meg egy 650-es
Koszi mindkettotoknek.
Kozben kibogarasztam.
A kotegrol levagta a joember a negy vezeteket.Sarga,kek,szurke-kek,egyik zold.
A masik zold,feher,piros meg megy kozvetlen az alaplapbol a gyujtashoz azert nincs elottem.
Most mar csak az a nagy rejtveny hogy modosithato e a purejet alaplap,lendkerek es fesszab hogy mukodjon a karbis gyujtasaval vagy vennem kene egy mc3 alaplapot lendkerekkel.
A Zöld a gerjesztő tekercs. Fehér a test.
A zöldet a gyújtáskapcsoló testeli le, ha leállítás állásban van a kulcs, így nincs szikra.
Piros vezetéken a jeladó van, ami a gyújtás időpontot adja.
Fehér vezeték a gyújtásnak a gerjesztőtekercse.
Zöld vezeték a test.
Gyújtás töltő tekercs...
Nya szóval bogozgatok egy kábelköteget ami hiányos.
Angol diagrammom van.
Sejtésem van de bizonyosság nincs.
Mi a pöcsöm magyarul a Pulse generator coil?
Szerintem az a gyujtás alaplap.
De nem tuti.
Szia tudnál képet küldeni ide tojast26@gmail.com-ra illetve mennyiért adnád?
25-30 +matrica kb 8, ennél több nem nagyon kéne legyen
Köszönöm a segítséget srácok!
Úgy beszéltük az eladóval, hogy elvisszük szervízbe és ők átnézik.

Egy tankot lefesteni milyen nagyságrend? Pár 10e? 100e? Egy egyszerű metál festést szeretnék. Csak, hogy be tudjam lőni a nagyságrendet...
Hy!
Nekem pont van egy eladó,sötétkék színben!
Emelgesse a tudod ki, egyszet segitettem leszedni az autorol, en gyenge vagyok hozza
A nagy CO csak szépen beállítva a sarokba jó.Hordozni szívás.Volt hogy futóztuk de a derekam nem szerette.
Gondoltam én hogy felrakom a gépre a palackot hogy lehessen huzogatni, többször nem próbálom meg
Na ja.
A sima CO kifogyott,és nagy palack.Kib...tt nehéz kicuccolni.
corgn? mivel hegesztettétek ? vagy csak corgon gáz volt otthon ?