Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A corgon ja.

Ehhez már ajánlott.
A teljes kipufogót át kellett szabni mert a hülye osztrák belpacos izé más.
Vázszám alapján lett rendelve a rendszer fejétől a farkáig.

Semmi sem stimmelt semmivel.Így szétvágtuk és összeollóztuk van még benne punto dízel flexicső is.

Kép alapján talán H200-asé lett volna a felfogatókhoz stimmelő rendszer.
Palack is széria tartozék lesz?
Az jó...
Ha te is cserelgeted a kocsit ami megkozelitoleg 1600 ft tovabb birja a lanc is
De ugye az alvázhoz nem hegesztettétek oda?
Felkesz alafutas gatlo.
Az olajzót használó banditosoknál a hátsó lánckerék és a lánc nem nagyon megy tönkre, de a kislánckerék igen, az cserés szokott lenni, volt aki már 5-öt cserélt míg láncot és hátsót még nem. Viszont ha nincs olajzó akkor biza igazad van.
20E km-nél megnézném azt a hátsó lánckereket egy sv 1000-en Az meg milyen szervíz lehet amelyik azt mondja csak 1db fogaskereket kel cserélni? Kb olyan mintha csak a fele olajat cserélném ki egy olajcserén. Olyan meg nincs, h leáll a motor az első 5 percben.
A tankfestés attól függ hol csináltatod.
A kipufogócső olyan gyárilag, azért amit írtál.
A lefulladás TPS szenzor hiba is lehet akár.
Ha jól tudom az első kicsi lánckerék kopik gyorsabban.
Sziasztok, gyors segítséget szeretnék kérni pár villámkérdésre.
Néztem egy használt SV1000-t és az alábbi kérdések merültek fel bennem:
- HOZZÁVETŐLEG mennyiért lehet lefényezni egy benzintankot, nem feltétlen gyári színre, de szép metálra?
- SV1000-nél normális-e az, hogy a bal kipufogónál a lábtartó alatt és a lánc alatt, mintha enyhén "be lenne nyomódva" a kipufogó csöve? Vagy ez azért van, hogy elférjen a lánc és a lábtartó?
- Normális-e az, hogy egy hetek óta nem beindított motor az első 5 percben le-lefullad?
- Normális-e az, hogy 20ezer km-nél az első fogaskereket cserélik (a hátsót és a láncot nem)? (A tulaj nem igazán ért hozzá, neki a szervízben ezt mondták.)

Nagyon köszönöm!
Sziasztok

Érdeklődni szeretnék hogy nincs e valakinek eladó üléspúpja 650S-re esetleg kék színben?

Köszönöm
Köszi. 9805 Ft ot hoz ki egy évre. Ez talán annyira nem is vészes.
köszi írtam levelet!
itt megnézheted, igaz 2014-es de bármelyik önkormányzat honlapján megnézheted évjárat/teljesítmény alapján van : http://kalkulatorlap.hu/teljes...
http://gepjarmuado.substance-d...
11-12 e az ado meg nem akar a 23e rol lemenni.
Szia!Bocs de nem tudom miért nem jelenik meg a mail címem....na mindegy. Küldök persze csak a tiédet sem találom
Az enyém: ksavksav@gmail.com
Én B5-ben vagyok 4680 Ft a biztosításom egy vére, a teljesítmény adót nem tudom, majd csak jövőre kell fizetnem először.
Valami elérhetőséget adhatnál, ugyanis nincs semmi az adatlapodon. Képet küldesz? Vagy írj rám, címemet megtalálod az adatlapomon.
15900 ft a teljesítményadóm és 9800 ft a kötelezőm. kb. 8000-10 000 ft-ot, tudom nem sok. 3 éve is mindig kivonattam 5 hónapra.
mennyit spórolsz vele ?
ma kivonattam a motort ideiglenesen a forgalomból. 2300 ft volt és már nem írnak bele a forgalmiba sem, kellemes meglepetés volt.
szia
e-mail címemre küldenél képeket ? adatlapomon a címem.
Este irok majd pm-et. Addig képet tehetsz fel