Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy a 4 kerék.
Ilyenkor mar csak a tyukanyo segithet.
áá az nem fűtött, de főleg az nem volt fűtött, h ma bementem öltönygatyában dolgozni motoron.... már van egy neoprén térdmelegítőm (bringás), de ez csak arra volt jó, h rájöjjek, nem csak a térdem fázik... amíg az fázott, azt hittem más OK :-). most h a térdem melegben van, kiderült h a többi részem is kiba_ fázik :-)))))
Azt hittem fűtött a garázsod.
valahogy nincs meleg a motoron... :)
Sanyi! Hívtalak a számodon, de már az nem működik!
Helló!valakinek 2006 évjáratú 650 s hez teleszkópja van-e!?esetleg fejidomja is!
Szia!
Most látom csak az üzidet, holnap hívlak.
ilyen hasidom van itthon is csak ha valakinek lenne meg unt vagy felesleges akkor meg venném
hűtő védő lemezt még talán csináltatni is tudnék
a LEGNAGYOBB kihívást a hűtő takaró idom jelenti bár itthon hirdetett motorok közt már láttam 3 darabon is de mire fel hívtam volna a tulajt addigra törölték a hirdetést
abban bíztam hátha itt a tulajok közt tud valaki valami okosat mondani erre
Valamelyik esete ebay-eztem, az összes cucc fent volt rajta amit keresel. Szerintem megtalálod ha rákeresel, bár az árát nem tudom megérné e onnan venni.
Itt: link keresd ki...
Sziasztok,

2006-os fekete SV650S-nek színkódot tudnátok mondani?
Neten ilyet találtam hozzá: YAY Pearl Nebular Black
Ennek van vmilyen RAl skála szerinti megfelelője, vagy egyéb más azonosítója?

köszi
Az a hasidom felejtos.
Eleg sok a melo vele hogy emberien nezzen ki.
Féklámpa kapcsoló, a hátsó szokott ilyet csinálni, be kell állítani oszt jónapot...
Üdv! Ma elindítottam a mocit és mivel sötétedett észrevettem, hogy a hátsó lámpa világít, (világítás nem volt bekapcsolva) meghúztam a fékkart hogy felvillan-e a lámpa de csak folyamatosan világított. Mi a f.sz lehet vele? amikor leraktam jó volt !
Ez állat!
Üdv mindenkinek
Szükségem lenne pár dologra ha valakinek van használt eladó az is érdekel de az új beszerzéséről is szívesen fogadom az infókat
hűtő takaró idom hűtő védő lemez és has idom kellene
akinek vannak ilyen vagy hasonló cuccai vagy infója kérem ne tartsa magában
köszönöm
Üdv .: Dani
Természetesen keresek is közben, csak hátha van egy ismerős gép. Én is így adtam el most a sajátomat (meg sem volt hirdetve).
Yes Sir.
Hali!
Csak ezres érdekel?
az a régi módszer...manapság már pályázatkiírás, kenőpénzek átvétele és aki a legtöbbet adja annak veszik meg a motorját
Érdekes... én ha keresek autót vagy motort akkor én keresgélek, nem a kocsi talál meg engem.
Hívj.
Szia!
Nem, minden sebességi fokozatban 4000 környékétől megjön, de minél nagyobb fokozatba váltok, annál egyértelműbben lehet hallani. Ja és csak terhelés alatt valamint egyenletes gázadásnál. És mint említettem kb 1 hete vettem észre, addig csak a szívóhang sípolását hallottam.