Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mehetsz.Van valami holdkóros aki keres valakit Egerbe.
Hogy elvigye.
Bepróbálkozhatnál vele.
Persze, hogy nem. Mentem volna veled motorozni, de lepattintottál
Pedig de..............felderíti a szivem.
Ugyan nem leszünk öribarik de elvagyok veled.
hijjá!
Nyugodtság, majd olyat mondok ahol van házhoz szállítás
Késő van már a telefonáláshoz ?
"Az elmúlt pár hétben több az időd fórumozni"

Gondolom ennek nem nagyon örülsz
Akkó inkább valami fasza édességbótot mondj..............Bár uccse megyek el.
Nem, rólad
Az elmúlt pár hétben több az időd fórumozni................remélem nem magán vagy munkaügyi gond.
Kicsit megrázom magam és rólad is összeszedek egy kicsit több infot és akkor a neved HALÁL
Ez a vattacukorról jutott eszedbe?
na ez eddig az első jó megnyilvánulásod
Figyelmedbe ajánlom, hogy a XI.ker. Karinthy u-ban a bajor sörözőben lehet kapni 1kg-os hamburgert és aki adott időn belül megeszi az felkerül a dicsőség falra
Ebben végre top killer lehetnél
35 eve nem ettem vattacukit.
Te meg Zoli gasztrotúrában überelhetetlenek vagytok!
Malnas es finom volt.
2005-ös a motor és egy nagy sportdob van rajta, K&N sportlégszűrő megvan hozzá, de még nem raktam bele.
Én egy TFI nevezetű befecskendező modult találtam V2-es motorokhoz bátszimotor.hu-n, de az 30.000 ft használtan.
Érdemes ilyet venni? Nem egyszerűbb szervízbe elvinni és ott optimalizálják?
Nekem 6,5-et eszik most, nem akarok plusz lóerőt csak szép kiegyensúlyozott motort, lehetőleg durrogás nélkül
Tanácstlan vagyok, merre tovább
Az vattacukor...és tényleg evett...
Neked még hagyján,maximum varrsz még 2 m2-t az ernyődhöz,de új bőrrucit venni Zolinak?
Milyen gyakran takarítod a szűrőt?.....
Van pár dolog amitől ezt csinálhatja, nem normális....sportszűrőt kerüld ha lehet.
én meg a kürtőskalácsosra csöpögtetem a nyálam, Zoli biztos betolt 2-3-at...minden ízből
Hali.
Mikori évjárat az sv? széria? tehát csak 2 db. végdob van rajta? Hasonló problémám volt az én sv 1000-esemmel. Visszadurrogott. első lépésben kapott egy sportlégszűrőt(k&n) amitől már jelentősen javult de néha még így is durrantgatott Majd kapott egy FI tuner nevű injektor optimalizálót amit padon hangoltak és teljesen eltűnt a jelenség, sőt csökkent a fogyasztásom
üdv.
Nevazzz,pont egy ilyen Versyst kipróbálnék,gurulni míg süt a nap!