Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok hol folyik ilyen kemény vita? Motoros az nem motoros?
István szerintem csak próbálja védeni mert az jön le az írásából sokszor, hogy nem ad igazat Tasinak csak védi mert az ismerőse...
Nem hiszem hogy egy kötegelővel fel tudnád tenni, ugyanis szét kell szedni a telót, és úgy kell ráhúzni. Én legalábbis ilyen rögzítési formáját ismerem.
jahm, a helyesírásból talán az látszik, hogy a srác írta a fikázást, a "tudományos" részt apuka...

szerintem...
Ezt nem láttam.
Én le is mentettem anno.
No prpblem.
Ha vesz is egy 620-ast csak végetnemérő fikázást lehet majd tőle hallgatni.
Viszont kitanulja a Dugadi meg gagiva szerelést és viheted hozzá.
beleolvastam a 620 vitába... két dolog jutott eszembe:

meg az anti dive vs. fékrásegítés

jah és bocs, hogy belevau
Nincs értelme feszkózni mert ki leszel kiáltva bomlasztónak.
Vannak emberek akikkel észérvekkel semmit sem érsz el..............elsétálsz mellette oszt kész.
Én eddig birtam.
Kb mikor István is csak azért ír mert kötözködni szeretne akkor ennyi.
Gyakorlatilag ha azt mondom elég kevés akkor mézesmázostechnoblablával megmagyarátta tudálékosan hogy hülyevagyok az erő az fontos majd ha tasi fordítegyet akkor ugyanazon blablával megmagyarázza hogy az bizony hülyevagy mert a tasijobbantudja és a gyenge is jó.
A vicc hogy nagyívú hangábejarat arcal lejti oszt félnapos kupecbeszélgetés után csak előjön a raptorezres amit én elsőre mondtam.
Megvan a véleményem róla is meg a sleppről is de nincs értelme.Csak a többi normális ott író srácot kímélem mert nem hiányzik a flame.
Nincs értelme.Felsleges erőlködés ezekkel a jellemekkel bármi.
Te hallod ez a Tasi fel tudja fogni amit leirunk ? Komolyan mar idegesito hogy megjatsza magat
Ez nagy hetfeltonnas magas dobozos.
A cucc ket emelet magasan van bezsufolva.
Ilyen rugos vegu csovek alkotjak a felso sort.
Pot volt rajta nem jon be a rakodoreszre mert nem tud fordulni nem akaszt le mert macera a cucc a gepesen van egyedul van az ipse szerintem legfelul volt se mikor fogyott az aru a 26 bolti cimen lekuzdeskor odabaxta a csomag sarkat.
Alaphelyzetben semmi gond de itt egy 20x20 as huszcentis szar all ki.
Nana hogy eltort.
Es a pot meg a gepes kozt kellett azt a szerencsetlent kiszenvedni.
Idióta szállító mi? .....szállítgattam pár bútorboltnak így volt néhány drága cucos is, egy olasz bútoros bolt tulajának lakására vittünk 1db kanapét, ára 2 milla körül volt, jött velünk az egyik embere is.....ugye mert drága így elég könnyű is volt, de az ajtón alig fért be becsomagolva, de az utasítás az volt, hogy csak bent csomagolhatjuk ki.....beszenvedtük és kibontottuk mire látjuk, hogy az egyik láb el van hajolva, amúgy ritka ronda cucc volt, egy sima 25X25-ös zártszelvény keretre rátett ülőke....a lényeg, hogy beszartunk a boltos sráccal együtt, hogy mi legyen?....kerestem csövet, hogy visszahajlítsam, rátettem, rakodó lefogta és nekiálltam volna mire azért a boltos srác felhívta a főnökét, hogy mégis elmondja mi történt....hallottuk a sikoltozást, hogy azonnal hagyjuk abba nehogy kiegyengessük.....kiderült, hogy attól olyan rohadt drága mert amikor kész a váz a neves dizájner odamegy és egy csővel hajlít rajta, vazz az a hajtás az érték... .....amúgy csak 50 rugó lett volna...
Meg van hegesztve visszarakom és postafordultával küldetek egy másikat.
Ezé van a gyári gari.
Nehommá szaladgáljak.
Jah kezd derengeni.
Most, hogy Vanyek írt az íbéjről leesett, hogy azt hiszed én azt nézem.... .....hát nem....
Ezt egyszer bekönyvjelzőztem magamnak, de még nem vettem meg. Univerzálisnak írják, gondolom, egy kötegelővel bármire lehet rögzíteni
Ennyire ment fel a licit ebayen, pont nem volt érdeklődő rá...
hegeszd meg,vidd el ujrakrómoztatni
Igen, köszi. Vajon ez pont jó is az SV hez?
Amugy az s hidak lepukkanva 50 korul vannak nemet ebayon.
Atalakito keszletek 330 korul.
42 eleg primco.....hogy jott ossze?
Hmmmm a 100-nál nekem többet nem ér, de akkor mire írtad a 45-öt?
Akar....szeretem a pénzt.

De nincs villahidam..........az eladonak.
Neked?