Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááát, jó lett volna ma gurulni valahová, de beteg is vok no meg az idő sem volt reggel túl jó.....viszont a 4 napban a jövő héten mehetnénk valamerre ha nem esik...
Egyenlőre gondot okoz a mecseki maradék benzin kijárása is.

De legalább a fával végzek ma.
Na ja.....ha haladok szeretem pergetni mint buddhista az imamalmot..... ....kijafaszt érdekel mennyit eszik?
Igen csak fordulatszám függvénye.
Nem mindegy hogy kényelmes 4-5000 en pörög egyvégtében vagy 8-9000-en.
Mert ha ott tankoltál akkor ott jobb a benzin. Én kocsival veszem észre. Ha szar kúton tankolok akkor 6,3 körül van , ha jobb kúton akkor 5,9
Hali,

ilyet ajánlottak nekem itt és ilyet is vettem, kiszerelést te döntsd el mennyit veszel:

http://motoralkatresz.eu/termekek/Motul/5100_10W40_4l_UJ_FEJ
LESZTES_MA2_motorolaj/
Érdekesek ezek a fogyasztási adatok,bő 1-1,5l-el több az 1.2-es bandiénál,ennyivel többet kérne a V2? 650-es Vstrommal túráztam már együtt,az kb annyit eszik mint egy hasonló sor 600-as.

Vanyek nálad?
Ausztriában egyszer 5,5liter lett. De a maximum 130km/h volt és nem volt autópálya.
Akkor viszont nem értem.....60 alá sosem ment le akármilyen lassan mentünk, de 8 fölé sikreült már vinni többször is. .......igaz, most kicsit állítgatva 6.5 körül lett az utóbbi pár kanyar átlaga és még mindig nem jó....
De volt minimum 150km/h néha pedig 180-200 is. Hangtompítós Yoshimurával.
Mindegy,a lényeg hogy extraszűz legyen.
Akkor nem nagyon volt 180 ha jól gondolom... .....pályán (hring) volt 12 is...igaz szerettem tiltatni szinte minden sebességben, a kér rövid Raptor igen szépen durrogott és ordított. ....akkor még buktam erre...
Sziasztok jó népeköltsek?! Sv 650 esembe milyen olajat töltsek?
Én pályázásra gondoltam, nem autópályára :)
Horvát útnál autópályán is 6 liter körül evett, két személlyel és 3 dobozzal.
Nekem 12 liter a rekord autópályán egy elég elborult Miskolc-Budapest táv alatt. Igaz akkora vagyok hogy kb mint ha utassal menne valaki.
Fenyes narancssarga street volt !
Helló!
Megvan még a hűtő? Milyen évjáratún volt? Menyi lenne az ára?
Kösz
na de én narancsot láttam ami fényes volt és nem teljesen olyan mint a tiedé
Ez meg matt.

Nehéz felfogásúkám.
Na most nézd meg ezt ez fényes is street is
Szólok a jogsis dokinak hogy van egy durván színvakunk.
Jóó, figyelj, a triumph kapja be ugyanugy néz ki mind kettő