Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy egy sm-et szerpentinen megfogni nem egyszerű.

Nekem egy k1600gtl kellene + felpókoznék rá egy 690smr-t amit a hegy lábánál bevetnék a gtl-ben meg laknék....
Pont ezért lehet jobb utcán,úgy mint a cbr is,lágyabb,kezelhetőbb.
Mentél te már Bandittal?

Azért sportmotort próbálj ki közúton is,normál meg hullámos aszfalton és utána próbálj okos lenni!
Olyanok vagytok mint a szuzlanykak a kupiban.
Mindig az a jo amin per pill lovagoltok.

Valasszatok ma azt bele a kozepibe.

K5 1000
fogalmam sincs mi lesz egy pöpec naked kéne mellé egy sm és mondjuk 1200es tenere
Es a gixxer a leggyaszabb a sportok kozt.
Titta turamokusverda.

A tesztek szerint.
K6-tól felfele vannak az igazán jó Gixerek. (kivéve az 1000 K5 )
A teszteken ezt emlegetik, hogy szinte megy be a kanyarba.
Angyal Zolinak túrakormány van az 1000-esen, azzal bohóckodik.
Akkor SV1000 vagy Gixer lesz?
600 K6. csuklógyilkos de ahogy az fordult Lehet tapasztalatlan vagyok de nagyon tetszett. Hornetnek erőből kellett kormánnyal befordítani a kanyarba ezzel a seggrakétával meg elsőfékhez hozzáértem kiraktam a seggem és csak a gázt kellett húzzam hogy ne essen be a motor. Túrakormánnyal lehet egy egész fasza kis motor lenne
600, 750?
K6, K7, K8...?
Meg kell nekem is ülnöm egyet mindenképp!
Én 50-55 között mentem. Nem volt időmérőm, csak az órát néztem a célegyenes végén. A lábtartóm elfogyott,a koptató beleolvadt az aljába teljesen. Kiültem oldalra,a térdem is kopott. Alacsony a lábtartó. Jó lenne még idén menni, de nem jön ki a jó idő-szabadidő páros.
4kört mentem vele összesen, nem erőltettem. Most már olyan 6óra körül volt úgy hogy végigmotoroztuk a napot. Elöször ültem rajta, csak kiváncsiságból de hát a hornet egy tuskó ahhoz a motorhoz képest. Még 5-6 kör és szerintem bőven jobbakat mentem volna vele mint a hornettel
Kepzeld el milyyen lassu lenne busaval.
5,5 másodperccel lassabb voltál a Gixerrel?
Ha mittomen......majd ha leesz egy lezuzhato motorom rafekszem a temara.
múltkor 36,525-be mentem, durva volt!
miért nem lepődöm meg?
Én kakucson eltévedtem.
Milyen időket szoktak menni amúgy kecsón nakeddel ?

Hornettel eléggé határon volt 49,475 haveromnak mentem gixerével és 4kört a 3. körben már 55ön belül voltam. Azért gixxerrel csak nézni kellett a kanyart és fordult
Tényleg nem 5 ös... a távtartó mérete miatt nem 5ös az..
49,457
Nem pont otmilis ha jol emlekszem es a csavarnal vastagabb.
Hát Téged pont annak ismertelek meg. Amúgy aki egy flexet tud használni az kb motorozni is tud.
Sziasztok!

Van egy zsír új sötét füst bubis Sv plexim ha valakit érdekel.10000Ft
Szerinted mindenki ilyen mcgiwer mint te?
Ha beleszólhatok... 650-es fék helyére raktam már fel 1000-esét. 2db nyereg bontva 20E ft jó fékbetétekkel. Az a 30E ft-os adapter pedig egy sima 5-ös laposvas, úgyhogy meg ne vedd mert jómagam 1 óra alatt csináltam meg a 2db-ot és belekerült vagy 2db flexkorongomba vagyis kb 500ft, najó le is festettem, akkor legyen egy 1000-es