K6-tól felfele vannak az igazán jó Gixerek. (kivéve az 1000 K5 )
A teszteken ezt emlegetik, hogy szinte megy be a kanyarba.
Angyal Zolinak túrakormány van az 1000-esen, azzal bohóckodik.
Akkor SV1000 vagy Gixer lesz?
600 K6. csuklógyilkos de ahogy az fordult Lehet tapasztalatlan vagyok de nagyon tetszett. Hornetnek erőből kellett kormánnyal befordítani a kanyarba ezzel a seggrakétával meg elsőfékhez hozzáértem kiraktam a seggem és csak a gázt kellett húzzam hogy ne essen be a motor. Túrakormánnyal lehet egy egész fasza kis motor lenne
Én 50-55 között mentem. Nem volt időmérőm, csak az órát néztem a célegyenes végén. A lábtartóm elfogyott,a koptató beleolvadt az aljába teljesen. Kiültem oldalra,a térdem is kopott. Alacsony a lábtartó. Jó lenne még idén menni, de nem jön ki a jó idő-szabadidő páros.
4kört mentem vele összesen, nem erőltettem. Most már olyan 6óra körül volt úgy hogy végigmotoroztuk a napot. Elöször ültem rajta, csak kiváncsiságból de hát a hornet egy tuskó ahhoz a motorhoz képest. Még 5-6 kör és szerintem bőven jobbakat mentem volna vele mint a hornettel
Milyen időket szoktak menni amúgy kecsón nakeddel ?
Hornettel eléggé határon volt 49,475 haveromnak mentem gixerével és 4kört a 3. körben már 55ön belül voltam. Azért gixxerrel csak nézni kellett a kanyart és fordult
Ha beleszólhatok... 650-es fék helyére raktam már fel 1000-esét. 2db nyereg bontva 20E ft jó fékbetétekkel. Az a 30E ft-os adapter pedig egy sima 5-ös laposvas, úgyhogy meg ne vedd mert jómagam 1 óra alatt csináltam meg a 2db-ot és belekerült vagy 2db flexkorongomba vagyis kb 500ft, najó le is festettem, akkor legyen egy 1000-es
Nekem egy k1600gtl kellene + felpókoznék rá egy 690smr-t amit a hegy lábánál bevetnék a gtl-ben meg laknék....