Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írtam!
mail, adatlap..
Szia!
Hová és mikor kell menni, mert ha nem gáz akkor nagyon szívesen élek ezzel a lehetőséggel.
Amúgy nekem nyugodtan kölcsönadhatod, ott is hagyom az árát egy ilyen szerkezetnek, ha akarod, csak add vissza, ha vissza viszem cuccot
Idejössz és átdobjuk...kölcsön nem megy...egyet már nem adtak vissza....
Marmint megcsinalja ha raer.
Beszelj sanyival.
:(

Nincs valakinek ilyen szerszáma kölcsön? Nem akarok se venni, 13000-ért se 8-10000-ért megcsináltatni valamikor a jövőhét közepén.
Nem tenném.
Sziasztok!
Használ valaki 650-es SV-én patentszemes láncot?
Azon gondolkodok, hogy veszek patent szemet, hogy a hétvégén ki tudjam cserélni a láncot, mert nincs nittelőm... Arra számítottam, hogy valaki tud kölcsön adni egyet erre a hétvégére, de nincs senkinek.
A fűrész motoros.
csak ha motorral csinálod :)
Favágás annak számít?
Sziasztok, hétvégén megy valaki valamerre?
Akkor az még jobb, lehet rendelek is egyet, vagyis rendeltetek! Köszi a fordítást.
Lejjebb ezt írják: "You Do Not Need to Remove Your Forks to Fit - The Protectors Simply Clip in Place" Vagyis csak egyszerűen föl kell pattintani
Mindent értek. Eddig jártam már pár fórumon de nem volt sehol ilyen nagyfokú marakodás. Ezrét is örülök pl annak hogy itt sincs. Az a kis csipkelődés ami meg szokott menni kifejezetten szórakoztató
Persze, de azt mondják hogy a rokonokat nem tudod megválogatni.
baj lesz!
Az igazi motoros a megyehatart alig hagyja el megis tobb szazezret motorozott mar, mig a monitor motoros aki evente megy egy vagy tobb, tobbnapos turara kulfoldre es mellette eleg sokat motorozik itthon is
Nem tudhatjuk amilyen vehemenciaval vedi.
Az igazi motorosok meg mi monitor motorosok kozt dul a vihar a biliben.....es ne akard tudni.
Van hogy a rokonsagban ia utalsz embereket, nsm ? Pedig ok a véred.
Azért ennyire csak nem fajult el a dolog
Rosszul teszi.
Bar a szerelem elveszi az eszet az embernek.