Szia!
Hová és mikor kell menni, mert ha nem gáz akkor nagyon szívesen élek ezzel a lehetőséggel.
Amúgy nekem nyugodtan kölcsönadhatod, ott is hagyom az árát egy ilyen szerkezetnek, ha akarod, csak add vissza, ha vissza viszem cuccot
Sziasztok!
Használ valaki 650-es SV-én patentszemes láncot?
Azon gondolkodok, hogy veszek patent szemet, hogy a hétvégén ki tudjam cserélni a láncot, mert nincs nittelőm... Arra számítottam, hogy valaki tud kölcsön adni egyet erre a hétvégére, de nincs senkinek.
Mindent értek. Eddig jártam már pár fórumon de nem volt sehol ilyen nagyfokú marakodás. Ezrét is örülök pl annak hogy itt sincs. Az a kis csipkelődés ami meg szokott menni kifejezetten szórakoztató
Az igazi motoros a megyehatart alig hagyja el megis tobb szazezret motorozott mar, mig a monitor motoros aki evente megy egy vagy tobb, tobbnapos turara kulfoldre es mellette eleg sokat motorozik itthon is
Hová és mikor kell menni, mert ha nem gáz akkor nagyon szívesen élek ezzel a lehetőséggel.
Amúgy nekem nyugodtan kölcsönadhatod, ott is hagyom az árát egy ilyen szerkezetnek, ha akarod, csak add vissza, ha vissza viszem cuccot
Nincs valakinek ilyen szerszáma kölcsön? Nem akarok se venni, 13000-ért se 8-10000-ért megcsináltatni valamikor a jövőhét közepén.
Használ valaki 650-es SV-én patentszemes láncot?
Azon gondolkodok, hogy veszek patent szemet, hogy a hétvégén ki tudjam cserélni a láncot, mert nincs nittelőm... Arra számítottam, hogy valaki tud kölcsön adni egyet erre a hétvégére, de nincs senkinek.
Bar a szerelem elveszi az eszet az embernek.