Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Le, talán túlságosan is ? Volt baj az elején, nem néztem nyomást bementem lesz ami lesz alapon 4-5 kör kicsit kezdtem már húzni aztán volt kormányon landolás a célráfordítóból kigyorsítva 2x finom gázzal is, kimentem visszaengedtem 1,9 re aztán visszamentem 4kör megint... megint kimentem akkor parasztba leengedtem 1,4 re, utána csak akkor volt baj ha 2.ben gyorsítottam ki nagygázzal amúgy végig 3.ban mentem. Eleje 1,9

Joci, 5000volt a délutános jegy, 500 a regisztráció, 1000 a transzpander, ennyi volt a költség. megérte minden egyes forintját
Guminyomást leengedted?
Levi , pálya díjak hogyan vannak?
ezekben a kanyarokban
A két nagyobb balosban egy darabig fordul szépen aztán erőből kell toljam a kormányt hogy beforduljon
Hogy érted,hogy kifelé akar menni?
49,457

kap a motor egy szélesebb kormányt, az elejét lejjebb engedem 2-3mm-t és ha így is kifelé akar menni majd akkor tényleg megy a levesbe
Odaadom a strandkorlatkek rettenetet ha kell.
Szép ez!
Nem a rinyacsík milyenségén múlik a tempó.......de mennék egy rendeset!
Tavasszal megy ez lejjebb is, a végére éreztem meg hogy hogy is kéne jo par ívet vegigmotorozni
motorozni nem vagy lusta
Ugye,ugye a rendes aszfalt megviseli a kaucsukot rendesen.......mutasd az elsőt!
Ja......
lusta voltam Szotyiig visszakeresni
Ezt me egy fostorgos turistanak mutatod..?
2Ct majdnem eltunt,majd tavasszal
Erre azt tudom mondani, hogy hülye ez csak nem pörög.
És én rokona vagyok a zolinak, az öccse.
Pedig de.csak varok az esztergalasra.
Hát ez nem ugy nez ki mint ami osszefele akar épülni
De megvan a hátam mögött mind az aszal alatt.
nincs egy kerékkel kevesebb a szükségesnél? és a motornak?
Értékelem én, hogy Te csinálod. Legalább biztos hogy nekem nem kell majd szerelnem na meg amúgy is én amenyi motort szerelek
Motorszerelo lettedre ertekelhetned.
Megmentem ezt a remekmuvet.
az biztos
Ez a kihívás kéremszépen.