Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Házilag,2 rugóból a pincében anyaggal erre tellett.
Ezért nem viszem 200 Km-t.
És előtte ki kellett volna esztergálni a végéből majd egy mérethelyes esztergált csövet kellett volna pontosan beleállítani a befogóba és lehegeszteni.

Ennyire tellett.
Háát kutya legyek , ha ezt értem , de ne magyarázd inkább képzelgek valamit ,ez az a bizonyos tengely amit nem lehet befogni esztergába? Amennyiben igen , megmondom , hogy be lehetett volna
Saját gyártás?
Igen Kass, 3-an tettünk bele pénzt és szakértelmet, kezdésnek csináltunk 5 félét, de árban sajnos nem tudunk versenyezni a kínai termékekkel... Ha így is érdekel,akkor szervízdíj kedvezménnyel tudok neked kart adni...
Sziasztok!
:D
Kis sv re kéne bal oldali lábtartó (beleolvadt a koptató és nem bírom kiszedni, na meg szét is fúrtam már, hátha kijön de nem jött)
Szóval a kérdés az, hogy van e különbség évjárat ill. kis és nagy sv között?
Ha véletlen valakinek van, akkor szóljon!
K4 650N egyébként
Köszi
Ha úgy híjják.De csak távlati.Most szóltak hogy pattog össze-vissza de visszaraktam a gyárit.
Igaz én nem érzek különbséget egyik közt se.
Jólvan.
A Bájónak viszed? Nekem is el kéne vinnem a hátsó gátlómat neki...
Nekem DHM van(csak lusta voltam felszerelni). Kár, h már nem gyártják. Ugyan olyan mint a PT, csak olcsóbb volt 50 Euro-val... per darab...
Nem értem ez a DHM vagy Motrax miért szűnt meg az angoloknál. Tök jó cuccokat csinált.
Amúgy karnál ráizgultam az ASV-re.

A kuplung az triumph a fék meg R1.Szal szettben esély sincs rá.
És ennek az árára ránzve még a vigara ellenére is lehervadtam.
Most egyenlőre nyugivan.Motor megy,de szar az idő.Húznom kéne picit a kormánycsapágyon.El kéne vinnem a hátsó rugóstagot az öhlincesekhez.Viszont a meló miatt esélytelen az elmozdulás bárhova gödöllőn kívül.

És nyakig bennevagyok a robogóprojektben.
http://www.ebay.co.uk/itm/Shor...

Perszeeeee.
Kell még valamilyen csati Zoli? Mert holnap rendelek megint.
Bár ezt sem küldtem el. Viszont szombaton megyek suliba BP-re, elvihetem...
Megnezheto?
Ebay-ről 8e a pár...
Hali

Engem érdekelne! Boltodban megnézhető ?
Látom valaki nem először csinál ilyet
Én egy kocsin láttam kormányoszlopot hasonlóképpen megcsinálni.
Mindenesetre tartós lesz az biztos
Van fent most a hahun egy túrakormányos GSXR750.
De, ki is akarom majd próbálni. Az talán még erősebb meg könnyebb is mint a Hornet
GSR-en nem gondolkoztál? Az is elég játszós...
Felénk most sem esik és hideg sincs. Holnapra sem mond esős időt, és kicsit még melegebb is lesz. A köpönyeg 1 mm-t ír, de az semmi...
Valahogy meg kellett toldani.
Gaz így megoldva?
Nem horony.
A harom kulonallo cso egy rudra van felfuzve.eloszor a rudhoz majd egymashoz hegeszettuk.
miért kellett telerakni azt a két hornyot? a hegesztés mellett félő hogy törni fog
...hátha reggelre felszárad és jóidö lesz