Házilag,2 rugóból a pincében anyaggal erre tellett.
Ezért nem viszem 200 Km-t.
És előtte ki kellett volna esztergálni a végéből majd egy mérethelyes esztergált csövet kellett volna pontosan beleállítani a befogóba és lehegeszteni.
Háát kutya legyek , ha ezt értem , de ne magyarázd inkább képzelgek valamit ,ez az a bizonyos tengely amit nem lehet befogni esztergába? Amennyiben igen , megmondom , hogy be lehetett volna
Igen Kass, 3-an tettünk bele pénzt és szakértelmet, kezdésnek csináltunk 5 félét, de árban sajnos nem tudunk versenyezni a kínai termékekkel... Ha így is érdekel,akkor szervízdíj kedvezménnyel tudok neked kart adni...
Sziasztok!
:D
Kis sv re kéne bal oldali lábtartó (beleolvadt a koptató és nem bírom kiszedni, na meg szét is fúrtam már, hátha kijön de nem jött)
Szóval a kérdés az, hogy van e különbség évjárat ill. kis és nagy sv között?
Ha véletlen valakinek van, akkor szóljon!
K4 650N egyébként
Köszi
Nekem DHM van(csak lusta voltam felszerelni). Kár, h már nem gyártják. Ugyan olyan mint a PT, csak olcsóbb volt 50 Euro-val... per darab...
Nem értem ez a DHM vagy Motrax miért szűnt meg az angoloknál. Tök jó cuccokat csinált.
Most egyenlőre nyugivan.Motor megy,de szar az idő.Húznom kéne picit a kormánycsapágyon.El kéne vinnem a hátsó rugóstagot az öhlincesekhez.Viszont a meló miatt esélytelen az elmozdulás bárhova gödöllőn kívül.
Ezért nem viszem 200 Km-t.
És előtte ki kellett volna esztergálni a végéből majd egy mérethelyes esztergált csövet kellett volna pontosan beleállítani a befogóba és lehegeszteni.
Ennyire tellett.