Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van még 1500-am azt idén elpöfögöm utána robogózok.
Addigra leesik a hó :-)
Papirokat selejtezek,van egy kinyomtatott service manualom (inglisül) csövázas sv650hez.Sajnálnám kidobni.
Nagykáta-Ferihegy között odaadom ha kell vkinek.
Én nem.
Felgyűltek a tennivalók.
Talán 2-3 hét.Addig esetleg egy Tát kör.
Múlt heti túrát nem akarjátok megismételni!?
Összeraktam a féket, nem melózok hétvégén,jó idő lesz,mehetnékem lesz.
najóóóvan. Ehhez felesleges Corsa II
Még sose csuszkáltam.
Kifizetődik a tatás vezetés.
Gumis témához:
Nekem SV650-en idén vásárolt ideji és tavalyi gyártású P. Rosso II-ők vannak fenn és 2.25(e)-2.5(h) értéknél utcán hol csúszik, hol nem. Nem tudok rájönni mitől függ. Pályán (Kakucs) ezekkel az ártákekkel mentem és 2 kör alatt melegedett úgy be, hogy akármit csinálhattam, az ragadt, mint a rágógumi. A 160/60-as gumi szélét kirojtoztam :)

Egy hete használom utcán a 2.0(e)-2.2(h) értéket és sokkal stabilabbnak érzem. Igaz, itt nincs peremig döntés, de lehet, hogy csak a hideg aszfalt miatt, viszont érezhetőbben jobb visszajelzések jönnek. Sajnos az első így már kicsit mászkálós, de nem vészes. Nos, ha még fütőművem is lenne elől, akkor lehet, hogy jobb lenne a szitu.
és mennyire kékes színű?
Én ezt hasznalom kocsiban is. Sokkal jobb fénye van mint a normal izzóknak. És ezt sem kell havonta cserélni, tartós...
És ezek Sportlight izzók mennyire jók?
Veszel egy K5 1000-es gixxert.
aztán ennyire sem menne a motor
Egyenletesen mindenhova.
Hova? nincs már hely rajtam
Szedj fel egy kis izmot.
Szerncsére ezen sosincs csomag, és utast sem viszek magammal. Csomaghordóm Apu. Utas meg felidegesít hogy egyik lány sem éri el rendesen a tankot és rám nehezedik
Szintén,néha elöl 2,3-2,4 hátul 2,6,mikor tele van csomaggal.
Én is.
én utcán elől 2,2 hátul 2,5-el használom
Rosso II-volt.
Még megvan.Van benne 2-3000 élet így megtatom ha jáccani kell.
Arra gondoltam,akkor pirelli micsoda?
Ha az enyémre gondolsz akkor biztos hogy nem.
Talán még elöl kellett volna még lejjeb engedni...
Utcán a Z6-ot 1,8-al használtam,akkor volt hajlandó működni úgy,ahogy.
Fix értéket nem lehet mondani,sok a változó,hőfok,aszfalt minőség,gumi komponense,könnyű avagy nehéz szerkezetű,mindegyik másképp reagál a terhelésre.............nekem eddig a conti sport attack jött be,azt úgy préselem az aszfaltba ahogy nekem tetszik,de Zolién próbáltam a supercorsát,az hihetetlen jól tapadt..........az igazi különbségek gondolom a pályás terhelésnél jönnek ki,ebben nincs tapasztalatom.
Oks, koszi