Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á nem teszek én bele, de vagányan néz ki
Nem kell neked a gerincpúp.............piát szeretnél bele tenni?
nem rossz, de most a gerincpúposra kattantam rá
Bármit.
mármint ejtőt? Mert azt sose próbálnám ki. Ugye ami egyszer felmegy le is jön... csak az nem mindegy milyen gyorsan
Mé van kisebb gazella 56-os méretezés is?
kékben egy pont ilyenem van 56-os: link

de ez nem vizilóra való 56 mint a Zolié
Ha köll beszerzek.
kék nincs? :D
Ammeg a lallernek van egy fasza sárga.
Nem ejtőernyőnek akarom használni
Asszem 56-os és még beleférek.
Zolinak lenne egy XXXXL méretű mert sajnos kihízta
Srácok köszi ismét a ruhás hozzászólásokat, ha lesz már kiszemelt példányom akkor dobok fel ide róla linket és majd kérek szépen véleményeket!
Nahallod..............kéne fogynom legalább 3 kiót most hitelen is.

És 23-at még félven belül.
szerencsére téged sem kell félteni hogy egyszer csak elfogysz, egy szomáliai falu 1 hétig lakomázna belőled
Gyakorlatilag mikor utoljára láttam úgy nézett ki benne mint egy jólfejlett prágai kötözöttsonka.

Nem véletlen titkolta.
Monnyuk mióta nem motorozik egészséges életmódot folytat............már esztergomi zsuvaburgerest se látogatja.
Ja?...akkor titokban hordtad?.....bár most már emlékszem, tényleg volt.
lehet keversz valakivel, nekem volt, van és lesz egészen addig amíg fel nem dobom az apróba
Sose volt bőrruhád......
ennyi
Üdv.
Valaki meg tudja mondani,hogy a 2003 utáni 650s-es kormányszára jó lehet-e a 2001-esre?Át akarom alakítani az N-est csutka kormányosra,de csak újabbét találtam elfogadható áron.
városban én motorosfarmer+térdvédő, és újabban versenycsizma helyett ilyenkor túrabakancs (és most készülök munkavédelmi bakancsot venni, ami a rendesebb motoros CIPŐK árának kb 1/5-éért kapható).

Nekem a 30 is meleg. Ma is voltam bent a városban, meg is izzadtam...
én ezt hallva a fél motort szétkaptam hogy hozzáférjek :)

majd kiderült h szar az akksi :)