Pleti - van Denso gyári hűtőm enyhén sérülten 15-ért ha érdekel...
Mivel neked burkolt ez a rész, így nem is fog látszani, hogy picit "görbe". Ha akarod küldök képet.
lehet Zoli.de én tudok várni,nem sietek sehova. Vegyek 580e egy olyan sv-t amibe 50-60e km van,+az átírás. S akkor még ugye a motor előéletéről semmit se tudok.Legyen a javítás kb 250e+átírás 110. 370eből van egy 25kw-os sv-m amibe csak tízen ezer km van.hosszútávon a biztosítás is megéri. Amúgy az előző motoromnál(1959 pannónia tlf) 2évbe telt mire szétszedtem,mindent kicseréltem rajta,s összeraktam,nyilván mert sokat dolgozok,s cask 7végenként volt idő.szval időm van.
Szia!
Attól is függ h bontóból veszel vagy magánszemélytől.
Tegnap felhívtam vkit, első telók,kerékkel féknyereggel,fékcsővel,km jeladóval,sárvédővel,teljes kipufogó rendszerrel 120e.
Volt olyan bontó ahol ez így 200e volt
200ból nem jön ki a javítás. Nekem is hasonlóképpen tört össze az SVm. És nekem baráti segítséggel is 270ből jött ki és ebbe a telefonszámlám nincs is benne mert rengeteg bontóst kellett ehhez felhívnom elhiheted. Én tapasztalatból mondom ismervén az árakat minimum 300eezrből jönnél ki. De ez csak az én meglátásom.
Candy grand blue
Szerintem is necces 300 alatt ezt kihozni...
Viszont már én is töprengem, hogy eladom, és jöjjön valami nagyobb, de sajnalom szegényt annyi melom van benn
Akkor inkább veszek valami olyat amin a kábeleket úgy szabdalom át ahogy tetszik :D Igazából még mindig nem vagyok megelégedve a töltéssel, kevesellem.
Kiváncsi leszek mint tud a yamaha R1 kínai koppintása FH012AA.
Bár neked ehhez kéne egy connector set.
Az egyik végére vezetékekkel és egyre a másik felére.
Mivel neked burkolt ez a rész, így nem is fog látszani, hogy picit "görbe". Ha akarod küldök képet.
Attól is függ h bontóból veszel vagy magánszemélytől.
Tegnap felhívtam vkit, első telók,kerékkel féknyereggel,fékcsővel,km jeladóval,sárvédővel,teljes kipufogó rendszerrel 120e.
Volt olyan bontó ahol ez így 200e volt
Nem tudja valaki a tutitit ilyen teren?
Vennem. Meg telen.(vagy mikor van ra pénz)
Isten ments, bakker ami olyan hogy megnezném az meg drága, lehet megvárom inkabb a tavaszt...
Olyan bizonytalan vagyok.
Vagy mégsem?
Nagyon hozzaszoktam a v2-höz, meg kitagadnának a barátaim (igaz Dozer? )
Am. A nagy svn töprengem, csak csak sok az átírás, és zsidó vagyok
Vagy K5gsxr1000?
Szerintem is necces 300 alatt ezt kihozni...
Viszont már én is töprengem, hogy eladom, és jöjjön valami nagyobb, de sajnalom szegényt annyi melom van benn
Bár neked ehhez kéne egy connector set.
Az egyik végére vezetékekkel és egyre a másik felére.
Brrrr.
Otrugo per stuck.
keresek 650-es 2000'-es évjáratú SV-hez feszültségszabályzót. Akinek lenne ne tartsa magában. Esetleg milyen típusé lenne jó hozzá?