Üdv!
650-nes gyári hátsó felniére fel lehet még rakni 170- nes gumit?
A 160-nas gyári méret helyett.
Mennyiben befolyásolná az úttartást,és a kanyarodást?
Aki így akar közlekedni miért nem vesz egy GSXR-t? Szegény SV... amúgy egyszer mikor még fiatal voltam akor mentem 4-ben 240-et akkor leszabályzott, nyilván csalt az óra de ha ez fontos számodra ehhez képest tudsz viszonyítani. Majd raktam az 5-öt és lassult a gép kb. Szóval a 250 óra szerint ritkaság "szerintem" az SV-n
Az alábbi videóról érdeklődnék.
Valóban eléri a végsebességét 5.-ben?
Mert 6-ba nem kapcsol és nem is forog tovább.
Olvastam,nagy a szórás a végsebességekben 250-265,gondolom az áttételezéstől függően.
Hello.Hétvégén ,kivetük a gyertyáka,mepucoltuk ,visszatesszük.... müüüüüködik,1 napig ......ma megint vacakolt itt szervizbe nem is merem vinni kb ennyire megcsinálják oszt utánna meg fakereszt ... további ötletet ,segitséget kérnék...,Köszönöm elöre is ...(nyiregyháziak azt mondták hogy diagnosztika fölösleges mert ha a műszerfal nem ad hibát akkor a teszter sem fog ugyhogy ne is vigyem nekik oda ....)
De anyagilag nem jössz ki jobban.
Csak több tételben adod ki ugyanazt a pénzt.
Mert a 60-70e.forintos árat+szerelést egy kicsit sokallom érte.
650-nes gyári hátsó felniére fel lehet még rakni 170- nes gumit?
A 160-nas gyári méret helyett.
Mennyiben befolyásolná az úttartást,és a kanyarodást?
OBD kábelem van,akkor már csak progi kell hozzá.
Van a motoron valami szervízcsati mint az autóknál?
A hibakód kiolvasásra gondolok.
Esetleg tudja valaki milyen kiolvasó kell hozzá?
Amúgy sem vagyok az a száguldozós fajta-nem is ismerem a Szombathelyi levélküldőket
Valóban eléri a végsebességét 5.-ben?
Mert 6-ba nem kapcsol és nem is forog tovább.
Olvastam,nagy a szórás a végsebességekben 250-265,gondolom az áttételezéstől függően.
http://youtu.be/_csOOBlsUDg
Akár az svmedia-n akár külföldi oldalakon.
http://www.carlsalter.com/down...
Zoli
Sportosabb hasznalatnal az utobbiak.
Milyen fékolajat,illetve milyen villaolajat ajánlanátok sv-hez?Most esedékes a csere,amióta megvettem,és személyes tapasztalat híján,hozzátok fordulok