Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Rendben van ez hogy 3500km után így néz ki az olaj a nyíláson?
RC-sek használnak valami anyagot pont ilyenre!
Ők is valami elektronikát kennek be vele,az az anyag kimondottan erre van.
Ha érdekel,megkérdem unokatesómat mi a neve.
A gumiovszer passzentosabb.
Ráhúzol egy reklámszatyrot kötsz egy görcsöt a fülére és kész is
És ha csak körben bekennéd a réseknél motorblokk tömítővel?
A loctite-nak a fekete tömítője nagyon jó. Azzal szoktam minden rést bekenni.
Egyik haveromnak a CBR kappa túra plexire a dísz élvédő csíkot ezzel ragasztottuk vissza kb 3 éve és még nem jött le, pedig 200+ sebességnél kapja az ívet.
Ha sikerül átvezetni a fesszabot ide ennek több értelme van.
Remélem sikerül vízállósítani.
Mondjuk az alap reszen az alu szelet meg kell faragnom hogy beferjen a gyari helyere.
Ahogy nézem a képét, neki is onnan való a fesszabja...
Akkor kell elvágni ha nem elég az alap töltésed amit produkál a generátor. 0,8 A-al megemelkedik ha elvágod, de nem kell minden esetben. :)
Ja...elvagni ha......passz.lenn van a pinceben.
Ott meg nem tartok......ez az a hid amin akkor lepek at ha ott leszek.
Erjen vissza a generator mukodokepesen.
Aha ezt a Mecseki csinálta, Nekem is ilyen van.
Itt is van a száma: 06209189743
A kicsi vékony hurok le van írva a használati utasításba mire való?
Üdv!
650-nesben cserélt már valaki kuplung lamellákat?
Mennyire bonyolult művelet?
Óra szerint 47e km. van a gépben, lehet hogy cserélni kell?
2004-es N
Az olajzó fölött az új mellette a régi.
Két csavar le és kiöntöm műgyantával.
Már ha minden fasza és működik,megtalálam a helyét,szerelésre és menetre készen pöfög a motor.
Persze bekerül egy töltőfesz mérő is.
Szerintem nem kell arra venti, mert nekem kb 5 éve az van benne amit a kelénél lehet kapni. Persze ha egyről beszélünk.
Fekete alu ház, ami a maga nemében domború és a közepében van az elektronika(most nem találtam róla képet).
Ha ilyened van akkor ismerem a gyártót. Mecseki Zsoltnak hívják, és egy elég nagy agy. Tatabányán lakik.
Most per pillanat 3 motort tudok amiben benne van, de a Husáng fórumosok közül sokan vettek már ilyen szabályzót.
Ha gondolod holnap megírom a Telefonszámát és tudsz tőle kérdezni, hogy mit lehetne csinálni vele beázás ellen.
Üdv
Jó ötlet.De itt a cucc gyári helye a blokk hátsó oldalán a lengőkar bekötési ponttól KB 1 centire a teleszkóp és a kipufogócső mellett 3 centire,a kerék sincs 5-8 centinél messzebb.
Egy PC venti nem tudom meddig birná esőben.
Ha kell mail...
Nekem van otthon is...
suzuki sv 650 alkatrészei eladók tel 06704275150
aszittem ilyet csak én szoktam mondani :)
Van aki 8cm-es PC ventit szerel rá hűtésnek. Szerintem ez sem rossz megoldás hisz egy venti nincs 1000 Ft, ha megdöglik gyorsan lehet cserélni.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az SV tükreinek, mekkora a csavartávolsága? Suzuki RF-re szeretnem ráilleszteni. Előre is köszönöm.
Üdv.: Ádám
mondjuk az a fesszab egy kicsit vicces.............állítólag jó de szerintem pikk-pakk megdöglik.

Ki kell öntenem gyantával mert csak egy csavaros fém lap védi............simán telemegy a keréknél vízzel.
Fesszabot vettem a kellé-nél.
Generátor náluk pihen tekercselés végett.Remélem a hét végén kész,bár nagyon kicsi az esély,állítólag kevés az ember szabadság miatt.
És még szereznem kell csatlakozókat is.
Miujsag van generator fesszabbal ?
Borsod megye, Kazincbarcika és környéke.

Köszi Tatto, remélem nem lesz semmi..