A fiam is pont ez mondja... vegyél már egy gyorsaságit... az tetszik neki... 6 éves... mondtam szeretnél ülni rajta? jó lenne? .... bár lehet, hogy szemét leszek és elkérem 1 napra a cimbora fz600 s2-sét... majd meglátja... mennyire más motor...
Mondta a fiam is, hogy egy szar.... elvittem egy körre azután más lett a véleménye... neked is más lenne... azt mondanád, hogy baszd ki még egy illyen kényelmes szar amiben van nyomaték is... beszarsz
Na nem geci akartam lenni... 2 évig azért nem vettem scarát mert másra hallgattam... apámnak nem tetszett, senkinek sem... mióta meg használom... el nem adom sose... leszarom ki mit mond..
Mióta kilónyolcvanért vettem egy scarabeót azóta nincs gond a töltéssel... mióta szarért húgyért megy minden.... kopott a hátsó gumid? akkor 10 rongyért felnistől... bevillan az olajnyomás jelző? ezer fT és megoldjuk új gomba.. persze ettől még eszi az olajat...
Igaz nincs olyan húzás mint a triumph-al... megadom magam... mert néha egy kérdés van...húz bazd meg vagy nem...
Meg nem.egyenlore marad meg par evig.
De az uj 2013 as tetszik.
Csak nincs plusz 1,5-2 millam.
Anno sem volt egymilla pluszba.
Ha lett volna uj lett volna.
Igazából azon kívül hogy szétszedetem és összeraktam semmit nem csináltam vele. Szétszedésnél értsd azt hogy megnéztem a membrán jó e, illetve a tűszelepet kitisztítottam. És ennyi. Egy csavart semmit nem állítottam el.
De csak az egyik karbit szedtem szét, a másikhoz nem nyúltam. Ettől az egytől is lehet ilyen gond?
Ingazni is jo.