Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az fz6 egy jo motor.....a vilagbol kimegy.
Ingazni is jo.
Rajoskodni ott a gastra kombi tetotartoval.
Most egyébként ötletet adtál... mondom a cimbinek, hogy cseréljünk motort. Ő ideadja a fz6-ot én meg a drz-t... hát nehéz lesz, de ez van...
Te túrázol. Mi rajoskodunk... már amennyire lehet... nagy különbség. Vizsgáld így.
A fiam is pont ez mondja... vegyél már egy gyorsaságit... az tetszik neki... 6 éves... mondtam szeretnél ülni rajta? jó lenne? .... bár lehet, hogy szemét leszek és elkérem 1 napra a cimbora fz600 s2-sét... majd meglátja... mennyire más motor...
Mondta a fiam is, hogy egy szar.... elvittem egy körre azután más lett a véleménye... neked is más lenne... azt mondanád, hogy baszd ki még egy illyen kényelmes szar amiben van nyomaték is... beszarsz
En maradnekegy hornetnel negykiloert.
Nekem meg tetszik... na de ez van... sose adom el.... bár lehet veszek egy másik scarát.. mindig is vágytam rá..... ízlések és pofonok...
Persze........tudod hany ora?
Ilyenkor szarok a generatorra.
Majd hetvegen.
Attol meg randa.
Mérd meg azt a fuckingos generátort mielőtt beruházol egy új feszszabba....
Na nem geci akartam lenni... 2 évig azért nem vettem scarát mert másra hallgattam... apámnak nem tetszett, senkinek sem... mióta meg használom... el nem adom sose... leszarom ki mit mond..
Rakerestem....kb huszastol negyvenig van egy valag fesszab.
Scara meg randa mint a bun......inkabb sportcity 200.
Mióta kilónyolcvanért vettem egy scarabeót azóta nincs gond a töltéssel... mióta szarért húgyért megy minden.... kopott a hátsó gumid? akkor 10 rongyért felnistől... bevillan az olajnyomás jelző? ezer fT és megoldjuk új gomba.. persze ettől még eszi az olajat...

Igaz nincs olyan húzás mint a triumph-al... megadom magam... mert néha egy kérdés van...húz bazd meg vagy nem...
Meg nem.egyenlore marad meg par evig.
De az uj 2013 as tetszik.
Csak nincs plusz 1,5-2 millam.
Anno sem volt egymilla pluszba.
Ha lett volna uj lett volna.
Jól sejtem, hogy megbántad már 5-ször, hogy nem az újat vetted meg anno?
Csapj az asztalra.
Sajnos kevesebb mint szeretném
Max hogy mennyi steak megy le.
Nincs is gondom töltéssel
Mondja a motortalan......
Nemnem az egész ott kezdődött, hogy eladtad a jó kis SV-t
Igen, már jó. Azt megcsináltam. Sőt most már a karbiban is elzár a tűszelep.
Igazából azon kívül hogy szétszedetem és összeraktam semmit nem csináltam vele. Szétszedésnél értsd azt hogy megnéztem a membrán jó e, illetve a tűszelepet kitisztítottam. És ennyi. Egy csavart semmit nem állítottam el.
De csak az egyik karbit szedtem szét, a másikhoz nem nyúltam. Ettől az egytől is lehet ilyen gond?
Akksi még jó..............naggyából.

Miattad van az egész.......................te linkelted a visszahívást................azóta kezdődött.