Én is fél órát takarítottam ma a láncot, miután visszaraktam gumizás után a kereket. Sajnos már elég dzsuvás és kezdni a végét is járni :(
Tavasszal valszleg csere.
Elvileg évente cserélni kéne még ha áll is....oszt ezt vagy betartod vagy nem....1 év állástól még senki nem talált baj ez miatt, de több év után gáz lehet.
az enyém addigra már elkelt, remélem az új gazdája megcsinálta még annyit hogy közben a kipufogó csöveknek kelet felé kell állnia mert ha nem akkor nem ér semmit és ugyanúgy bukta
bizony bizony, cserélni kell olajat + szűrőt ősszel és tavasszal, valamint pontosan a tél közepén, ami idén tegnap hajnali fél háromra esett. ha akkor nem cserélted akkor menthetetlenül tönkre ment a motorod, ez van sajnos.
Sziasztok! Egy kérdéssel már fordultam hozzátok, hogy tavaszi szervízt kell-e csináltatnom az sv-n...Egy éve volt olaj,olajszürő,levegőszűrő,gyertya, fagyálló...stb.
Valaki azt tanácsolta ,hogy azért most tavasszal az olajat illő lenne lecserélni...
Beszéltem a sráccal aki csinálja nekem mindig a motort...Ő azt mondja ,hogy felesleges, hiszen a 12.000es szervízt csináltuk meg tavaly márciusban...és most van benne 11.500-11600...Mindig mindent megkapott a könyv szerint,pluszban még mindig tavasszal olaj és szűrőcsere. A kérdés az,hogy most akkor ki mit mondana:) Kell valamit szervízelni vagy nem?:))) KÖszöntem Urak:)
De ez most nem a szokásos szívás.
Kívül-belül-mindenhol kell mosni.
Igencsak elszámoltam az időt.
Nehezebben haladok mint tippeltem szóval folyt köv.