Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pilot Powert 2CT akarok előlre. Hátra már megvan a Pilot Road 3
Nem PR................ PP-t írt.
Ammeg power 2ct.
Szerintem 15-20 közt reális.
De kiderül.
Be kell szereznem egy powert mert a mostani elég gatya.
Sokat...remélhetőleg mert amúgy csúszik így ahhoz szerencse kell, hogy tényleg sokat menjél vele... ...egyébként bőven 20k fölött, de előre inkább a PP2 kéne és hátra jó a PR2...
Sziasztok!

SV1000-en mennyit megy el egy új Michelin Pilot Power 2CT elöl?
Evjarattol fugg.ha szerencsed van hatrugo korul lehet az ara.
Ismét lenne kérdésem:
1. A speed sensor belső műanyag részét be lehet szerezni valahonnan? Attól félek bontósok sem szedik ki azt külön..
2. SV 650 (korábbi) főtengely/hajtókar/dugattyú paramétereit (méretek) meg lehet találni valahol?
Thx!
Nagyon jó......................repes a szivem ha össze tudom hozni az embereket.
Rendben Köszi, már irtam neki mail-t.
Pont az.Posta nélkül.
Konzultálj vanyekkal mit-hogy.
Szia Zoli,
Te hol láttad annyiért a konzolt? Az Svracingparts-on 100 dollár postával.. Tudsz olcsobbat? :D
akkó nemszótam :)
Csak hogy kicsit pontositsunk a tenyeken amik makacs dolgok.
Aluminium.es 17000.-

Es nem ez volt a kerdes hanem az hogy tudsz e a sracnak segiteni par tanaccsal hogy vagja ki az o sajat konzoljat.
Amit kapsz újonnan az 30E körül van és amit én csináltam az kijött 3E ft-ból. Sima 5-ös laposvasból van (ebből van a 30 ezres is) Nem igazán látok különbséget a kettő között. Az én verzióm 1 óra alatt kész volt. De gondolom ez akkora tuning és tákolás Nektek mint az MZ kormány SV1000-re Amiben lassan 40E km lesz és egész európát bejárta. Nyilván erre a sorsra fog jutni az a konzol is amit csináltam.
Keresd Vanyeket.
Ő kivágta acélból.
Lehet tud tanáccsal élni.
Viszont ritkán fordul itt elő.
Sziasztok. Kellene egy kis segitseg .. nissin 4 dugattyus feket tennenk fel viszont a konzol aranyaras.. nincs valakinek aki lemeretezne nekem? A megmunkalast intezem. Elore is koszonom !
Nem tudom miért forgatta meg a képet , de nem tud repülni a moci vele.
Aljas módon ez a cucc megmaradt, nem ok nélkül, de ez most mellékes.
Az tény, de azt néha újra kell.
Már eladta.
egyébként jobban jársz, ha megtartod.

neadjisten el akarod adni a motort, akkor majd kapod a savat, hogy azért nincs meg, mert összetörted és ezért is kellett ilyenolyanra lecserélni... nekem mindenem félre van téve, még a kormányvégsúlyok is. Bizonyító erejű :-)
Nem..............csak felragadt a plafonra.
ez valami antigravitációs cucc?
már állítottál a durván odalent... majd megmutatom egyszer :)
Sziasztok! Forgalomba szeretném helyezni a motoromat. S-es gyárilag, viszont nincs hozzá meg a fejidom. Nem lenne baj, mert át szeretném alakítani, csakhogy így nem engedik. Ki tudna valaki segíteni egy fejidommal a forgalomba helyezés erejéig? Nagyon hálás lennék érte...
Üdv!
Esetleg valakit érdekel?
Fenét.............imád motortalan lenni.