Azé vannak ilyenek.Nekem meg a csákó simán elküldte 1 dolláros áron a sérült deklit..............bár szerintem áthallottam a fogcsikorgatást a tengeren is.
Normally, we will ship this item out to you once get your payment within 24 hours , but when I check your order today , I found I made a very big mistke about price in the listing, it should be 136.97$, I made it to 36.97$,This is my personal mistake,I feel very ashamed, I am a new girl in this company, just work in here a few weeks, this is my fault ,really sorry for inconvenience because of my fault.I have revised the price to correct, I will be more careful next time.
ja, és nincs ilyen, hogy állítja, hogy drágább.
amin leütötték, az az ára.
egy ismerősöm úgy vett egy raklap tévét (szó szerint, azaz 4db-ot), hogy a neten egy nullával elírták az árát az áruházi árhoz képest.
Azonnal ki kellett adniuk tizedáron, mégpedig annyi darabot, amennyit kért.
Ha nálunk így van, akkor nemzetközileg is, + eBay szabályzat.
Ha valami kínai vagy arab, akkor ez ismeretlen lehet a számára.
Elméletileg azon az áron kell megvenni ami az ebay-en van fenn.Írj az ebay-nek.Nyitnak egy ügyet.Ha nem akarja hogy kibaxxák oda fogja adni.
Nekem már volt hogy pofátlanul rámondta hogy nocsi sérült és visszaadja a pénzt.Keveselte a licitkor kilakult összeget.Maj egy hét mulva ujra feltette.
Nem pattogtam de ez van.Ritka szemét húzás.
Én a helyedben simán feldobnám az ebay-nél csak pronak kell lenni angolból.
Zoli te szoktál vásárolni ebay-en. Mi van akkor, ha az eladó rosszul tüntette fel az árat egy terméknél és azon az áron leütöttem, kifizettem, de ő állítja, hogy a termék drágább?
Mint minden vizhuteses jarmube fagyallo hutofolyadek.
Amit talaksz es szeretned.
A preventtol a csillivilli motulig mehet barmi csak aluhoz valo legyen.
Ra van irva.
Es megfelelo tomenysegu.
én most beszoptam a bárdis fagyállóval, bekevertem ahogy írja a flakonon aztán felforrt, higítottam rajta most jobb lett de még mindig túl melegszik... hihetetlen hogy a fagyálló is lehet szar
amin leütötték, az az ára.
egy ismerősöm úgy vett egy raklap tévét (szó szerint, azaz 4db-ot), hogy a neten egy nullával elírták az árát az áruházi árhoz képest.
Azonnal ki kellett adniuk tizedáron, mégpedig annyi darabot, amennyit kért.
Ha nálunk így van, akkor nemzetközileg is, + eBay szabályzat.
Ha valami kínai vagy arab, akkor ez ismeretlen lehet a számára.
küldd a privát mailomra!
Nekem már volt hogy pofátlanul rámondta hogy nocsi sérült és visszaadja a pénzt.Keveselte a licitkor kilakult összeget.Maj egy hét mulva ujra feltette.
Nem pattogtam de ez van.Ritka szemét húzás.
Én a helyedben simán feldobnám az ebay-nél csak pronak kell lenni angolból.
Tudok segiteni.
70/6321-829
Nálam van!
Üdw
Amit talaksz es szeretned.
A preventtol a csillivilli motulig mehet barmi csak aluhoz valo legyen.
Ra van irva.
Es megfelelo tomenysegu.
Megabánatot..............sima alu fagyálló oszt annyi.
De ha kiadsz érte 3x annyit nekem nyóc.