Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebben zöld van most! :D de márkára vagy típusra?
Fagyállósat.Rózsaszínt,aluhoz.
hali mindenkinek! milyen hűtővizet vegyek a mociba? tud vki segíteni? (SV1000S) köszi!
Én nem ilyen tudományosan csinálnám.
Sziasztok,
a közelmúltban volt szó motorszállító utánfutó kölcsönzőről, de sajnos nem sikerült megtalálnom (lehet, hogy rossz kulcsszóra kerestem) szóval elnézést az ismétlésért.
Meglehetősen sok budapesti utánfutó kölcsönző van, tudnátok ajánlani olyan céget amelyikkel volt már tapasztalatotok? Ami lényeges lenne, hogy rugalmas legyen a nyitvatartás és jó lenne ha lenne pótkerék is a futóhoz.
Motor lekötözéshez tudnátok adni néhány tanácsot?
Sziasztok!
2002-es 650N-hez keresek hátsó sárvédőt.
Gyárit vagy utángyártottat.
Vagy bontót ahol van rá esély,hogy ráakadok egyre.
Lehetőleg Bp. - i
Előre is köszi.
Sziasztok Márkatársak :) Van egy K6000 típusú kamerám eladó ha valakit érdekel írjon :) 6000 Huf
a legjobbat nem is írtam, ha az egész műveletet felveszed videóra még lehet pénzt is kereshetsz vele
nem hiszem, de ha még az is lenne akkor sem kell barkácsolni rajta semmit.
Még nem biztos...............láncos a vezérlés az új csodában?
a láncolajozást mint problémát egy huszár vágással megoldottam
Némá............beszól az autós.
bekened magad a jóddal és feltekered magadra az összes gézt. dupla haszon mert rögtön kéznél van vagy ha neked lenne bajod (ne legyen) akkor már be is vagy kötözve. + mindenki le akar majd fotózni, mint száguldozó múmiát
majd kitépem valamelyik szerencsétlen karjából. de megkérdezem mi csöpög, mert ha valami jó anyag akkor drágább lesz
Hétvégén nekiesek.
Fejben már megvan.Előtte kikapom a hátsó kereket lepucolom és kell pár tartó.Csak az Eü csomak nem tom hova lesz rakva.
Ha esetleg nem jutsz vele dűlőre, akkor érdekelne a cucc....
Szerezz.
Ez állati! ....mennyiért hozod a cuccot?... az se baj ha kicsit még véres...
Szerzek neked egy infúzió szereléket, még egy kanül is lesz a végén.
Ezt beledöföd egy olajos flakon oldalába és beállítod hogy lassan csöpögjön. Az egészet felgumipókozod a hátsóülésre a csövet meg odagyorskötözőzöd a lánc közelébe és kész is vagy. Ezért ne vágd le a kezed
Nézem hova pi...ba tudom rakni a láncolajzó cuccait úgy hogy ne kelljen fűrészelni a műanyagot és úgy néz ki megy a levesbe a csomag.Max a faridom egyik takarója alá tudnám kötni a segédvázhoz de ott két 6-os csavarral megy a takaró.Ha le van vágva a kezem nehezen fogom kicsavarozni elvérzés előtt.
Nem kötelező csak ha baj van akkor lenni-e kell...
Neked? nagyon meg izzókészlet, porral oltó
Mennyire kötelező motoron az EÜ csomag?
Simán jó a PR2.