Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Divatosz.
Occo.
Menő.
Pici.
Valaki árulja el nekem, hogy mitől jobb a ledes villogó, mint a hagyományos? Nem kötekszem, tényleg nem tudom.
Még megyek arra tavasszal.
Csak nem esőben.
2001es sv-nél ki kellett húzni a régit és benyomni a helyére az újat nem kellett kötögetni semmit Ilyen elvileg
Én se...
Ami kici occa az a dragabb.
Tehat vagy veszed es zsebbe nyulsz vagy keresel egy villlanyoshavert.
Üdv mindenkinek!
Valaki tudja,hogy ledes irányjelzőhöz milyen ellenàllás vagy relè kell?
Valami kici ócco megoldás èrdekelne,ès az sem árt,ha mèg èn is betudom kötni.
Nem vagyok egy kábel barát
2004-es Sv650 hez kellene.
Előre is köszi a segítséget
És pont abban a pillanatban készült a kép amikor a filmekben is így lassítva dől el a csávó

amúgy bekerült a csapatba egy ilyen 3hengeres vacak egy daytona nevében kíváncsi vagyok milyen lesz a gép
Én évi 2000 km-ért tartok motort
Sajnos nincs sok lehetőségem menni vele. Nem dísztárgy, nincs pucolva minden héten, de sajnos ennyi jut egy évben. Valószínűleg idén megválok tőle, de ennyi használat mellett annyira kevés a fenntartási költsége, hogy még az is meglehet, hogy marad...
Akkor épp elütöttek amikor a motorod fényképezted? ...legalább megkérhettél volna valakit, hogy felsegítsen.
De nem ertem, gepen normalis a kep tornazzatok csak
Amúgy ezt a helyet nem szeretem.
direkt csinalod? Forgatom a tabletet es mindig fekszik a kep!
tudnatok raliban mennyi trabi fekudt itt mar az arokban......
fáj a nyaka Zolinak, hogy tornáztatod?
Lehet folytást berakatni. Igazolással ocsmányiroda. Kw átir. Folytás ki m. .. stb
Brrrr.
Zolinak
Ja, hogy ukránok?! Hát miért nem ezzel kezdtétek? Így a kételkedésem a film értelmi alapjait tekinve nem helytállók.
Tudnátok olyanban segíteni hogy hol foglalkoznak motor fojtással?

köszi
Hali! SV650 re keresek tankbőrt. Tud valaki segíteni benne?
tárcsákon látszik
ha valóban 16e és az nem pályán akkor szinte nincs is kopás rajta
Nem tudhatjuk milyen ember volt a tulaja, persze meg kéne nézni azt a motort és kiderülne menyire nagy kamu a 16ezer
Ez mind ablakon kiszórt pénz.
Ami nagyon nem jellemző itthon.
Én nem mentem tavaly sokat.
2 picit nagyobb túra talán 4-5 hétvégi gurulás és ingázás.
És így is összejött 8000 km.
Oszt megéri a költségeket?
Fenének tart valaki évente 1500 Km-ért egy motort fizeti a költségeit tárolja ha tényleg virágvázának van otthon?