az ülés alá tenném mindenképp a pántokat meg az idomra tennék ragasztószalagot mert nem mindig lenne használva csak ha nem elég a tanktáska ( hosszabb utakra vagy több napokra)
megoldható hogy elférjen, nekünk is sikerült nagynehezen, csak tényleg arra figyelj hogy ne a táska platniján üljön. Mi arra a platnira tettünk még egy zselés nyeregalátétet(decathlonos lovas cucc), de hazafele 600km-en így is haldoklott már.
Nekem occsóluiz-féle van. Eléggé előre kellett húzni a táskát, hogy a gyári indexek elférjenek, így viszont nem tudta rendesen beakasztani a csizma sarkát a lábtartóba. Keret nem kell, de jól meg kell tömni a táskákat, és alaposan leszíjjazni, különben nagyon mocorog. És az idom éléhez érdemes szigszalagot ragasztani, vagy lefóliáztatni, mert összekarcolja. Annyira nem mondanám gyorsan a fel-levételt, reggelente egy fél óra elment mire sikerült megoldani a rögzítést. És mindenképp az ülés alatt vezesd el a táskákhoz tartozó platnit, különben asszonnyal mégegyszer nem mész el nagyobb túrára
üdv
Olyan kérdésem lenne hogy aki használ a motorra oldaltáskát hogy ahoz kell-e valamiféle keret vagy csak ha néhanapján kell akkor felteszem és kész, illetve az utast mennyire zavarja elfér tőle a lába?
Az idomos SV-n még OK a ledes index - főleg az újabbnál, de a töklámpás nakedhez sztem abszolút nem illik. Vásárlás után egyből vettem rá 4 gyárit (vagyis annak kinézőt).
Pláne sürgős lett, mikor megnéztem a rajta levőket működés közben: az első mini izzós alig látszott, a hátsó halogénes látszott, de fehéren villogott
Azon mondjuk gondolkodom, hogy veszek 4 sárga LED égőt hozzájuk kínából. Csak akkor már relé is kell, annyit meg nem ér az egész herce-hurca
Szerintem egy ledes indexet ami minőségi jobban észre lehet venni, feltűnőbben villog. Figyeld csak meg amikor egy új merci vagy audi mögött mész a féklámpája és az index is olyan hirtelen villan fel
N-gem ugyan nem fenyeget az a veszély, hogy lecserélem ledesre azt ami van, mert nem tetszik és nem is szeretnék ott a kábeleket mókolni.
Csak tényleg nem vágom, hogy milyen technikai, kényelmi vagy egyéb más előnye van a gyárilag izzós indexel szemben.
De azt elfogadom, hogy divatos, modern és esztétikusabb, mint a hagyományosak, de ez nekem pl nem számít "előnynek".
Én úgy vagyok vele, hogy így is letolnak a kocsik a picsába, ha meg az indexemet is kisebbre veszem akkor meg azt se látja, hogy kanyarodni akarok mert alapból vakhangya.
Vannak jó ledes indexek de a miniledindexhűdejó.........baromság.
Egyik spanomnak olyan volt felrakva ment előttem nappal és sose láttam, hogy villogna neki, ő meg azt mondta, hogy használta.
Féklámpáját néztem, hogy lassít és lassítok én is mert nemtudtam, hogy most beakar-e fordulni vagy sem....
De tervezek hozzá csinálni egyet. Le szoktam ragasztani alatta az idomot rag.szalaggal,h nem dörzsölje le a fényezést.
Jó ez is?Mert ilyen relèt èn is làttam 3000-èrt.de ez teljesen más mèg ránèzèsre is
a relè.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Csak kell az idomra fólia vagy kacsaszalag.
egyik
másik
nekem igazából mini indexek vannak fent szerintem abba tuti nem érne bele inkább az a fő kérdés hogy az asszonynak a lába elfog-e férni tőle
Olyan kérdésem lenne hogy aki használ a motorra oldaltáskát hogy ahoz kell-e valamiféle keret vagy csak ha néhanapján kell akkor felteszem és kész, illetve az utast mennyire zavarja elfér tőle a lába?
Nemmerek beleugrani a ruhába.
Majd szóljatok előre mert akkor egy héttel előre koplalok, hogy megtudjak enni egy hambit :)
Pláne sürgős lett, mikor megnéztem a rajta levőket működés közben: az első mini izzós alig látszott, a hátsó halogénes látszott, de fehéren villogott
Azon mondjuk gondolkodom, hogy veszek 4 sárga LED égőt hozzájuk kínából. Csak akkor már relé is kell, annyit meg nem ér az egész herce-hurca
Csak tényleg nem vágom, hogy milyen technikai, kényelmi vagy egyéb más előnye van a gyárilag izzós indexel szemben.
De azt elfogadom, hogy divatos, modern és esztétikusabb, mint a hagyományosak, de ez nekem pl nem számít "előnynek".
Vannak jó ledes indexek de a miniledindexhűdejó.........baromság.
Egyik spanomnak olyan volt felrakva ment előttem nappal és sose láttam, hogy villogna neki, ő meg azt mondta, hogy használta.
Féklámpáját néztem, hogy lassít és lassítok én is mert nemtudtam, hogy most beakar-e fordulni vagy sem....