Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát jah lehet sose volt cserélve gumi
10eves gumit illik lecserelni lattunk olyat is hogy 300kmes motul olajat lecsereltette a tulaj mert a haverja castrolt rakott a motorba es az mennyivel faszabb
km óra nem nagyon számít az a lényeg jó motorikus és esztétikus állapotban legyen
Elöl is cserélt gumit.Ha nem használta minek?A gyári D220 többet bir asszem.
szóval ott több van mint 16e ha tippelnem kell.
még a hét elején tettem fel kérdéseket és ezeket írta megosztom mert vannak nálam jóval tapasztaltabbak mint én

Szia,

Valós 16.700km van benne,végig szervizelt szervízkőnyves csak az utolsó olajcser nincs pecsételve mert az nem szervizben volt arra is csak azért volt szükség mert az idő letelt,de a km még bven benne lett volna.A gumik kb:80% osak ugyanigy a fékek.Csőrgés,zőrgés nincs füstmentesen indul az első fordulatra legutobb 2hete inditottam 1honap állás után gond nélkül.Sérülve sztem volt a tankon lévő horpadásbol itélve és a bukógombábol-karcos ezeket leszámitva tőkéletes.Ebből kifojólag kerül enyibe.Ezek nem befojásolják az uttartását jó motorozható. Én vagyok a 2. gazdája
Szerintem már hempergőztek vele. Erre utal a tankon a horpadás, a nem gyári matrica a fejidomon (szürkének kellene lennie), gondolom fújva is volt, mert nem karcos az oldala, a hiányzó kormányvégsúlyok és a cserélt indexek. A kipufogó is le volt vágva, gondolom sportdob miatt, látszik a közdarab, amivel visszarakták a gyárit. A hátsó lánckerék még gyári, a futásteljesítmény lehet reális, de gumikat már cserélték, amit nem csodálok.
láttam én már olyan gs500-t amiben 3000km-rel volt és 2005-s

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Sziasztok érdeklődnék valaki tud-e tanácsot adni integrált hátsólámpa ügyében, milyet érdemes venni vagy tud e valaki használtat jó áron.
Vagy hol tudok venni?Köszönöm előre is!:)
:DDD
Mit nezel rajta?
Ott a kep.
Meg mindig van panelem amilben 14e van.
Barkiebe berakhato igeny szerint.
Es lehet mondani hogy pelenkaszaritonak volt hasznalva.
Utólag nem lehet módosítani a kW adatot a forgalmiban, én is úgy tudom. Vagy legalábbis, biztos nem úgy, hogy kispista berak egy valamit, ad róla papírt és attól módosítva lesz... Az injektorosokból amúgy volt valóban fojtott verzió, a computerben egy kábelt kellett kihúzni és lám 72LE-s lett :)
Azért azt a 16e km-t megnézném...
Az adatlapomon fent van. Amúgy frpeter kuakc svmedia.hu
Filmes.
Amúgy ja.
De van multuk.
Állandóan laposra verik őket.
És ukránok.
Azok kemények.
Mi a... Ezek terminátorok? Én eléggés sokat részesültem ütésekben és rúgásokban egyaránt, nemhinném, hogy ennek van értelmi alapja

Boccs a fikáért
Áh minden részben valakik eszméletlenre csépelik egymást.
Szórakoztató.
nem szívbajosak :)
Amúgy most nem motorozok.
Sorozatot néztek.
Igen kemény.

http://youtu.be/a31B_i58fC0
ez is egy opció
Azt, hogy be is raktak fojtás attól még a kinti papírja lehetett eleve 25-ös csak nem volt benne a fojtás és az apuka belerakatta, hogy a csemete ne száguldozzon.
akkor nem tudom hogy oldották meg de mondta hogy talán Karasnánál rakták be neki a fojtást
aha hát nagyon szépen köszönöm
Azt pont nem nézik hanem, hogy a számok, adatok stimmelnek-e és, hogy nem kőrözik-e?
Festékréteg,számok a blokkon,vázon,papírokon.
Ha jó állapot vedd meg,használd.
Sokféle fojtás létezik, de 2005 óta csak az első forgalomba helyezéskor lehet beírni és azután gyakorlatilag nem...próbáltunk tgk-n is változtatni többször is....