Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv

Hátha tudd vki nekem segíteni láttam egy jó pár Sv 650-t 25kw papírokkal ez hogyan van akkor A2 jogsíval vezethetem simán?

köszönöm
Ha még igen vadul pályázol is...............na akkor sem fog kelleni.
Sziasztok, láttam egy csomo kérdést hűtőfolyadékkal kapcsolatban azt láttam már előző hozzászólásokban hogy kb 1.6 liter kell bele. én most inkább a Motul Mocool 500ml hűtőfolyadékkal kapcsolatban tapasztalatra lennék kíváncsi... azt olvastam, hogy alacsonyabb lesz a víz hőfok... ez igaz? valaki tapasztalta már ezt? vagy ez is egy népbutítás? válaszotokat előre is köszi!
frpeter tudnál nekem adni egy email címet mert szeretnék tőled kérdezni valamit?
Szia!

Van egy email címem az adatlapon a gomba miatt keresnélek! Írj és beszélünk róla privátban!

Üdv
Lenne egy SV eladó: hirdetés
ne veszekedjetek gyerekek, döntsétek el férfiasan: kinek az apukája erősebb?
van képem
Nem torott.
törött elsősárvédős
Akko torott hutos.
Nem ismerek feher hondat
A feher hondat?
pedig megnézném ahogy a tér közepén felgyújtják
Adja a halál.
Vegyenek drágább belépőt vagy a sört emeljék fel 800-ra.
De hogy még a hullámat se tudják odacipelni az biztos.
Kösz a válasz. Lehet ennél maradok mert tűrhető az ára is, kinézetre nem vészes. Remélem nem fogom hasznát venni :)
Na Te másik nem motoros, szépen megkaptad helyedben eladnám a azt a fehérneműt és oda adnám az összes pénzt nekik
Hát....................nem fogod 4 kilóért se eladni itt.

Teeeee nem motoros.
nana

Laller, csak Neked 700 új hűtővel
Ja...............ez diferencia.
Törött hornetet írt.
Minek neked motor?
de 200-ért jöhet egy törött Hornet, csak tedd rá a jó hűtőt ha már úgyis megvan
Nekem is ilyen van. Nem a legdizájnosabb, de olcsó, és teszi/tenné a dolgát - gondolom. A "feje" műanyag, szóval előbb az törik, nem a váz+blokk.
még szerencse, mert már nem eladó