Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy hónapja rendeltem innen:link
Csak fel kellett szerelni.10 perc volt.
hadd kérdezzem már meg, h az a tisztelt kolléga, aki SV-s pólóban jár a XVI. Szentmihályi uszodába csütörtökön 7h körül, fórumtag-e?
Külföldi 200ert aminek rom az eleje ugy biznisz lenne egy okosabb futomuvet bele tenni lepapirozni es kb ugyanott vagyok
Mennyié kéne ezres?kéccázé?
Az draga lett volna ilyen celra na meg a Lalleré nem kell
Ott volt a lallere.olcso is volt torott is.....de nem kellett.
Kepesmotoron bontott valaki felhivtam es kuldte is, gyari hibatlan de nekem hornetem van.

Most azon matekozok kene venni egy kicsit torott 1000est nagyon olcson, az se lenne baj ha elso futómű, kuka tank vaz legyen ép
Honnan vetted és milyen állapotút?
Sziasztok
Karburátoros sv- hez szeretnék bukógombát csináltatni. Ha valaki tudna küldeni közelebbi képeket vagy esetleg ha valaki csinált már és van róla rajz az nagy segítség lenne. Ha valaki tudna segíteni megköszönném
387ft volt azt mondta a hapi hogy ez a gyári.
én még gyári olajleeresztő csavart is rendeltem, mert az egyik sarka picit le volt nyalva
Ja amúgy a 125 szélesbe belefér a quad, az olcsóbb, igaz nincs hozzá rámpa. Bár az én kis gépemet mindig fel tudtam rá húzni :) A nagyobb azért necces még ketten is.
Én itt szoktam bérelni, elég korrektek és használhatóak a futók:
http://www.szollosutanfuto.hu/
Mennyibe került?....a sima réz vagy alu alátét kb 20ft-ba....,de a gyári is kibír több olajcserét mire elkezdene ereszteni bár ha rendesen húzzák le nem megtépve akkor azt sem fog...
A régi már összenyomott állapotban látható, de nem nagyon tudok senkiről, hogy gyári tömítést rakott vissza......megnézed, hogy melyik kúpos a csavar vagy blokkban a menet és oda teszed a kúpos részét.
De ott nem konkretizáltak mert senki nem látott még ilyet.
Régire nem emlékszem de nem ilyenre emlékszem. De Suzunál rendeltem és rajzon nézte a hapi hogy 12es a leeresztő és ez való alá.
Megválaszolták a szerelés topicban.
Még sosem láttam ilyet.
Sima réz vagy alu alátét volt SV-n.
A helxe milyen?
Annak is kuposnak kéne lennie.
Sziasztok ez a leeresztő alá való tömítés? És a kupon kell tömítenie?
Én azé tettem volna egy kísérletet hűtővel.
Max lesz tartalékod.
úgy beleállt a kőbe mintha kinézte volna magának, semmi nem ért le csak a hűtő. Vicc hogy mások beteszik az árokba meg a szalagkorlát alá és van rajta két karc ez a rohadék meg eldől az udvaron és összetörik a hűtője nem érdekel már kap egy új hűtőt és nem is látszik rajta semmi lehet eladni
monnyuk se SV-n se a mostanin nem szakadt b hűtőm.

Lehet nem kéne csak álltó helyben elesnem.
vettem egyet 30ezer gyári hűtő 50et mondtak a bontóban

Mivel hornet lehet van sablonjuk.
Én javíttatnám.
Láttam hűtősnél olyat amire meg nem mondtam volna hogy hűtő és hogy lesz belőle valami.
És lett.