Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rozsdásfacsavar, vettünk egy autót aztán a pollenszűrő műanyagja azzal volt felcsavarozva... német márkaszerviz

hát az a kis távtartó ott a menet és a csavarfeje között megjött már a postás vagy még mindig várod ?
Ja kiveszem a belarus trakiból a rozsdás facsavart oszt hajrá.

Amúgy miapicsa az a tehermentesítő?
Vonatjárat?
sima tehermentesítős nem jó oda ? azé linkeltem azt, kulcsnyílás lényegtelen mert olyan lesz benne amit talál az ember
Na olyan tuti nem.
inbusz 4-es rozsdamentes ilyen galléros szar kell hozzá.
Kereskedés 8-900 pénz drabja.
Vagy keresni egy szakit aki leszúrja a méretes gyűrűt egy bolti M5-ös félgömb vagy lencsefejű rozsdamentes csavarhoz. És ez 3 sör meg 200 forintba fog kerülni mondjuk 20 db.

Amúgy az ülés alatti műanyagot is ilyen szar fogja a vázhoz.
Az jó lehet mintának.
Nekem nem volt fent a motoron a gyári fejidom azzal a kis plexivel, most vettem egyet a neten de a felfogató csavarjait nem adták milyen kell abba mert a menet 5-ös de a fejidomba gyárilag nagyobb lyuk van nem a csavarnak megfeleleő és ha berakom kotyog.
Az új road az tényleg fogy szárazon tapad viszesen csúszik.
A régi jobb mindenki szerint.
link
Le kell venni az oldal deknit.Alatta van a meghajtó fogaskerék rögzítése.
Nekem még nem volt fent de eddig amiket hallottam vagy tartós gumi cserébe nem tapad vagy tapad de nagyon fogy. Még a mintája sem tetszik
Mé..........fertőző?
Raceattack volt fenn nem volt rossz.
Ugyan jó se olyan gumi volt,mentem vele és elfogyott.
Sportot sokan használtak fele szerette fele utálta.
Én személy szerint continental gumit nem engednék a motorom közelébe sem
Sziasztok!
A vízpumpa fedelet szeretném leszedni. (K2-650N)
A három rögzítőcsavart kiszedtem, de nem tudom leszedni mert kb. másfél centi után megakad az egész.
Feszegetni nem akartam.
Milyen módon lehet leszedni?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv!
Most van itt az oldalon continental sportattack 30Eft a kettő 160-és 120 2010-2011 évjáratban az esetleg jólehet rá nem ismerem milyen gumi de azt írták rossz pedig a continental nem a legrosszabb márka. Neked N-es verzió van?
Kérdés.

Deklinél lehet 350 fok feletti hőmérséklet egyáltalán?

És festék birja arrafelé az időt vagy inkább szinter.

Nameg ha szinter egy fémragasztóra tapad az vagy ott gány lesz?
Előre én nem raknék PR2-3-at.
Hátra mehet.
Felesleges a 170-es a 160-as is néz úgy ki belőlük mintha 180-lenne fenn.
120/70-et rak fel mindenki ha lekopik a gyári.Szal nem gond,jobban kanyarodik.
A michelin pilot road 3 gumi szerintetek milyen SV -re vagy continental sport attack?Hátra 170/60R17 még jó lehet előre érdemes 120/70 re cserélni azt olvastam kormányozhatóbb de nagyobb sebességnél beszitál?
15 perc múlva fent lesz
minnyá feltöltöm jutyubra de csak ilyen zárt cuccra kéne töltsem nem kell mindneki nézegesse
Huhh az utolsó osztrákoson elég jó hangot produkált az RD32-es.
viszonylag.
De még mindig nem az igazi.

Majd ha ez így hallható lesz mint itt.
0:21-től bejövő összetéveszthetelen hangtól mindíg beleborzonkok annyira jó.

http://youtu.be/wyc9lFHk3pQ
aha dehogyis. Kérdezd csak Zolit vagy Sanyit vagy nem is tudom még hány embernek volt a töke tele azzal hogy én motort keresek

hang szar de ha rakok alá zenét már jó és nézhető, pl amikor horvátban voltunk tankon a rendes kézi kamera fasza felvételt csinált nagyon. Erre kéne csak hogy ha kicsit unatkozok visszanézzem nem lájkvadászatra kell
Most engem fikázol ?
A hangal egyszerű mókolni.Dobj rá zenét.

Minden kínai kamerának olyan a hangja mintha egy macskát dobnál egy turmixgépbe.

Ha jobb lesz az idő kipróbálom milyen a wartburghang gopron.
vettem egy rollei racy full hd kamerát csak szar a hang, kéne valami progi amivel hátha tudok javítani rajta

ja hát úgy volt hogy sv lesz de nem bántam meg hogy nem sv lett ja és citromsárga kellett volna, megnéztem rengeteged visszagondolva kb 2 volt olyan amire rá lehetett volna ülni és elhozna de nekem szalon állapot kellett volna
Ez joooo!