Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem élnél sérült hanem élhorpadt, magyarul nem kör alakú hanem egy vonalba horpadt és pont a feliraton. Mondták hogy csak úgy lehet kihúzni hogy ráhegesztik a karikákat de akkor fújni kell.volt aki kapásból nem vállalta. Volt aki azt mondta talán. Azért nem akarom fényeztetni mert a suzukinál a festék nem színes hanem átlátszó és színpigment van benne és szerintem azt úgy nem tudják megfújni
Azért így elsőre nem is lőttem annyira mellé
Ööö, ismeretség van...Laárnak (szomszédok voltak, a bátyámmal járt egy osztályba) a lépcsőjükre szartam 3 évesen a Pethővel meg egy osztályba jártam...., de vagy 25 éve nem láttam......így sajnos nem tőlem kérnek tanácsot..
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy Te írod a Laár Pur L'art szövegét
Nem szpem...hisz ismétlés a tudás gyatra..
Kedves kolegák, találtam egy ilyet:
http://www.gearingcommander.co...

Ha már ismertétek, akkor bocs a spam-ért.
Ha nem nagy, szerintem hagyd a francba... úgyis lesz még baja majd máskor is...
Keress rá a gulglin a horpadás javításra, van néhány cég aki így hirdeti magát, hogy nem kell utána fényezni, de ha élnél sérült akkor a fene tudja.
Sziasztok még új vagyok itt köztetek! Egy hónapja vettem meg az sv-m és az a szerencsétlenség történt hogy a múlt héten amikor nagyon fújt a szél fater bement a garázsba a huzat lefújt a polcról valamit és behorpadt a tankom. Élhorpadásról van szó sajna. Az lenne a kérdésem hogy valaki közületek nem javíttatott tankot úgy hogy nem kellett fényezni? Ki huzattatható úgy hogy ne kelljen fényezni? mert a festés nem sérült válaszotok előre is köszi
Amúgy meg kűggyed ide is a cuccot :D Már elfogyott minden :)
A kéttenyérnyi pleximet 20 fontért hozza a Royal mail.
Ez heveny 7300.-pénz huf-ban.
Érdekes dolog hogy ugyanez Magyar Királyival 4-5e lenne.

Szóval csak nézőpont kérdése.
Küldd PickPack Ponttal, 1200 utánvéttel.
magyar posta meg 1900ft-ért visz el egy turaemelöt 100km-re

1-2 éve még 1500böl kijött,dehátugyekérem ez a rezsicsökkentés...
Köszönöm!
Grat a mocihoz! Vigyázzál rá és magadra.
Remélem a nem túl távoli jövőben nekem is lehet egy V2-es 1000-res.
grat Azért a kistesó futóműve ölég brutál volt, azt nagyon irigylem
Kössz az infót!
Kössz-kössz!
inkább veszek 2 szett nyárigumit az autókra úgy is az egyiken kicsit kopottabb téli van, teljesen felesleges télre a téli
A kupaklevétel egyszerű volt, én a betöltést kérdezném.

Köszi!
Le lehet csavarni a kupakot. Óvatosan mozgasd, kijön az. Persze előtte lazítsd ki a pici csillagfejű csavart
Ilyet csinalok neked.
De a professzionalis munkaert 3000 forintot kerek.
én ilyenben gondolkodom

nem jó nekem a gopros foglalat :(
Sziasztok!

Sikeresen hazaérkeztem az SV1000-emmel. Picikét hideg volt, de az első 30km megvolt ma :)

Hűtőfolyadék töltésnek mi a menete, hogy ne kelljen levenni a fejidomot? Nem kell raknom bele, mert -35fokos ami benne van.