Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindkettő jó de a michelint hanyagold elöl.Mehet hátra előre meg power.
Kiss Attila 06706321829 XXII.ker
Elsősorban kürtre.
Mire lenne szükséged?
Jó bele, elvileg 3.3 fér bele szűrőcserénél......nekem bele szokott menni.
Sziasztok!
Sv1000-be ugyanúgy jó a Motul 5100 10W40? És elég 3 litert venni, szűrőcserénél?
A másik hogy gumikat kell cserélnem majd. Dunlop Roadsmart II és Michelin Pilot Road 3 a kiszemelt, sportos túrára elegek?

Köszönöm!
Sziasztok, Pest környékén tud valaki bontót?
Nem ezt mondom?
csak üzembentartó vagyok, nincs a nevemen a a motor, szóval akár női tulajos is lehetne
úgyérzem nincs több kérdésem a motorral kapcsolatosan
Honnét tod hogy a tulaj nem nő?
de csak ha nemdohányzó női tulajé a motor
15 ezer lett, maradhat?
Mondom hogy nem mindegy milyen kvalitású helyen dolgozik.Ismerek séfet aki svájban dolgozik és 20 éve nyaralni jár itthonra.

Teszem hozzá itthon sem keresnek rosszul a szakácsok.A jó helyeken.Unokatesóm az.Most is KB 2 kilót hoz haza meg 8 éve sem volt kevés.

mondtam is hogy hülye vagy mért nem szakácskodsz angliában mért kell neked teszkót pakolni.
A barátom egyik embertípusba sem illeszthető bele.
Egyszerűen elege lett abból hogy itt mindenki frusztrált, mindenki okoskodik, meg nem jelenti be még részmunkaidőre sem.
Azt gondolta megnézi.
Pénteken kilépett itthon a munkahelyén, szombaton gépre szállt és hétfőn délután kezdett az új helyen kint.
Előre le volt zsírozva ugyanis az állása. Azóta köszöni elvan.
Esze ágában sincs hazajönni. Ez nyilván egy rendkívüli és szerencsés eset, de azért az elgondolkodtató hogy az elmondása szerint sokkal közvetlenebbek az emberek kint, bejelentve dolgozik és így nem kell attól rettegnie hogy ha a "főnök" bal lábbal megy be akkor esetleg ki is lehet rúgva, mert....csak úgy.
Használt gopro 960-as.
és megjött? milyet rendeltél ?
Na a keleti bevándorlók itt egy külön sztori. A barátom nője vidéken egy nagyon elit szállodában dolgozott. Oda még az angolok is elmentek szobalánynak. Borzalmasan utálták a lengyeleket. Egyszer megkérdezte, hogy miért? Válasz: olyan szinten felküldték a napi kvótákat, hogy egyszerűen lehetetlenség volt teljesíteni. Utána is néztek, hogy a lengyel miért csinál meg háromszor annyit, mint az angol? Többek közt azért, mert ugyanazzal a ronggyal törölte a wc-t is, mint amivel a bögrét...
Mondják, hogy itt nincs feketemunka, olyan meg főleg, hogy minimálbérnél kevesebbért alkalmazzanak. 10 éve talán nem volt, most viszont nagyon is van. Kaptam olyan ajánlatot, hogy karbantartóként értsek mindenhez, vezessem a céges autót, kezdésnek 5 fontos órabér, persze zsebbe. Mondom anyátokat, 8 font alatt felejtsetek el. Találtak olyan embert, aki elvállalta mindezt ennyiért... Nem mellesleg a nagy multiknak is cannak telephelyeik, ahol pakisztáni-indiai bevándorlókat alkalmaznak 3 fontos órabérért. Időnként lecsapnak rájuk a hatóságok, de a büntetés bele van kalkulálva a költségvetésbe, csíkzsebből kifizetik és minden megy tovább.
Ugyan már most is vannak ott bolgárok meg románok, de jövőre többen lesznek, lévén már mehetnek korlátozás nélkül. Még X mennyiségű ember, aki mindent elvállal neked feketén, akár a minimálbérnél kevesebbért.
Ja.
jut eszembe Te írtad hogy rendeltél valami kamerát ebayről ?
Azt eddigis csinálta.
vége a nyugodt motorozásnak, piros led előhozza majd belőle az állatot. Lábtartótól lábtartóig fog dönteni minden kanyarban
Mittomén.
Lalleré.

Amúgy szerintem csak piros smd led volt itthon.
racemotor lesz belőle ?
Piros.