Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a TPS? Egy érzékelő?
Azért nem árt előtte megnézegetni, néha lehet vele valamit kezdeni is, 50-50%-ban sikerült.....amúgy huszonezer körül van újonnan, de nem szalonból....
Mibe fáj egy új? Illetve hol érdemes venni? Ebay?
TPS.
Hamarosan csere.
Üdv. Olyan problémám lenne a géppel, hogy néha elmegy az alapjárat és egyszerűen leáll. Van hogy csak ingadozik 1200-1500 között. Amúgy 1500-re van tekerve. Ha húzom neki megy szépen, nem torpan meg, illetve tartani is tudja a fordulatot, nem rángat. Viszont, ha behúzom a kuplungot, akkor leáll. Ha nem engedem beesni 3000 alá, akkor nincs gond. Ha megáll, utána nehezen indul (csak gázra), és durrog akkorákat, hogy öröm hallgatni :). Szinkron volt nem is olyan rég, de már előtte is volt alapjárat ingadozás. Most meg egyre rosszabb. Szerintetek mi lehet? TPS?
A link lemaradt: 7000 ft...

http://aprod.hu/hirdetes/suzuk...
Sziasztok!

Barátomnak hirdetem SV 1000-hez vásárolt, de fel nem szerelt üvegszálas teljes idomgarnitúráját. A linken találjátok elérhetőségem, ennyiért érdemes beruházni rá szerintem Valószínűsítem, hogy SV 650-hez is jó.
Értem már

Köszi!
Mi köze ennek a két oldalhoz? Asszem a régin amúgy igen.
Akkor svnél az egyik oldal a tompított? Másik a távolsági?
Bi-xenon: a tompított és a távolsági is xenon. az alap xenonnál csak a tompított xenon a távolsági sima. Ha jól tudom...
Majd akkor legközelebb küldök mailt. Ma amúgy 15h-tól gokart a Silverkartban.
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni Bi-Xenon lámpával kapcsolatban.
Ez a Bi jelző azt jelenti, hogy mindkét lámpának égnie kell tompítottnál, és mindkettő átkapcsol, ha reflektorra kapcsolok?
Vagy az egyik lámpa a tompított a másik meg a reflektor?
Nekem, egy szót nem szólt, de mivel én nem faszbúkozom így ami ott van arról én csak közvetve értesülök.
Helyesírásodból tisztán szűrhető,hogy fergeteges az esemény!
Na ez szépre sikerült este :)
Anita feliratjozott, jó a bilu, ajd legküzeloebb.,..
Sose értettem ezt a hitel dolgot.
Ha EV valaki akkor rögtön valahogy megnő a buktatók száma egy nyomorult folyószámalahitelnél is.Sima szaros 100 rugós kerettel is vigyek komplett előző éves nullás adóigazolást.
Hülyeez vagy mi?
És a vicc hogy ők ajálották.Bassz 10 éve van náluk céges meg személyes számlám és a gyökér odáig nem jut hogy megnézze ennek a csórinak 10 éve 62e jön munkabérként.
Mondjuk cégesen van mozgás de azis csak virtuális pénz.
Addig látom míg a pénztáros elveszi.Utána integethetek neki az ablakból.
Viszont most hogy már csak 1 hónap van az évből kijelenthetem talán...........csak talán a gödör allján vagyunk.
Egy hangyányit elkeztek többet vásárolni az emberek.
Nem csak a pénzesek a sima melós,nyugdíjas is.
Első év hogy egy picit nőtt a forgalom.
Mondjuk ehhez hozzájön hogy 2x többet melózom érte mint a mostani duplájáért 2007-ben de tény az tény.
És maginális részen ami a preferenciák legallján van.Bútor.
Az autós szektor mellett ez padlózott a legnagyobbat 2008-ban.
Akkora pofáraesés volt hozzá képest bokros bajúsza csak egy szőrszálacska.
ez van, majd meglátjuk mi lesz még később, esetleg szezon elején...
Hazudjak?
Ennyit moralizálni...................a pofám leszakad.

Én meg most értem haza egy jó kis izzasztó 5.-re fel és összeszerel melóból.
Az igazi meló után.
Tuti dolog 9-2-ig melózni majd 2-6-ig ráverni mégegy műszakot szombaton.
Hitelem nem volt 2008-óta.Kocsira 1 millát vettem fel.

Azóta első körben nem éreztem szükségét.
Most meg tukmálnák de mikor a néni belekezd darálni szólok neki hogy mielőtt belelovallná magát EV. minmálbérrel jó lesz az magának?
Őőőőőő.............mmmmmmmm...............hümmög majd elköszön.
ja, az smafu..... alig ismerek olyat aki állapot alapján vett motort az utóbbi 1-2 évben....igaz azért akad...
és az állapot az smafu?
2005-ös 8 kilóért?
Szerinted?