Azért nem árt előtte megnézegetni, néha lehet vele valamit kezdeni is, 50-50%-ban sikerült.....amúgy huszonezer körül van újonnan, de nem szalonból....
Üdv. Olyan problémám lenne a géppel, hogy néha elmegy az alapjárat és egyszerűen leáll. Van hogy csak ingadozik 1200-1500 között. Amúgy 1500-re van tekerve. Ha húzom neki megy szépen, nem torpan meg, illetve tartani is tudja a fordulatot, nem rángat. Viszont, ha behúzom a kuplungot, akkor leáll. Ha nem engedem beesni 3000 alá, akkor nincs gond. Ha megáll, utána nehezen indul (csak gázra), és durrog akkorákat, hogy öröm hallgatni :). Szinkron volt nem is olyan rég, de már előtte is volt alapjárat ingadozás. Most meg egyre rosszabb. Szerintetek mi lehet? TPS?
Barátomnak hirdetem SV 1000-hez vásárolt, de fel nem szerelt üvegszálas teljes idomgarnitúráját. A linken találjátok elérhetőségem, ennyiért érdemes beruházni rá szerintem Valószínűsítem, hogy SV 650-hez is jó.
Segítséget szeretnék kérni Bi-Xenon lámpával kapcsolatban.
Ez a Bi jelző azt jelenti, hogy mindkét lámpának égnie kell tompítottnál, és mindkettő átkapcsol, ha reflektorra kapcsolok?
Vagy az egyik lámpa a tompított a másik meg a reflektor?
Sose értettem ezt a hitel dolgot.
Ha EV valaki akkor rögtön valahogy megnő a buktatók száma egy nyomorult folyószámalahitelnél is.Sima szaros 100 rugós kerettel is vigyek komplett előző éves nullás adóigazolást.
Hülyeez vagy mi?
És a vicc hogy ők ajálották.Bassz 10 éve van náluk céges meg személyes számlám és a gyökér odáig nem jut hogy megnézze ennek a csórinak 10 éve 62e jön munkabérként.
Mondjuk cégesen van mozgás de azis csak virtuális pénz.
Addig látom míg a pénztáros elveszi.Utána integethetek neki az ablakból.
Viszont most hogy már csak 1 hónap van az évből kijelenthetem talán...........csak talán a gödör allján vagyunk.
Egy hangyányit elkeztek többet vásárolni az emberek.
Nem csak a pénzesek a sima melós,nyugdíjas is.
Első év hogy egy picit nőtt a forgalom.
Mondjuk ehhez hozzájön hogy 2x többet melózom érte mint a mostani duplájáért 2007-ben de tény az tény.
És maginális részen ami a preferenciák legallján van.Bútor.
Az autós szektor mellett ez padlózott a legnagyobbat 2008-ban.
Akkora pofáraesés volt hozzá képest bokros bajúsza csak egy szőrszálacska.
Én meg most értem haza egy jó kis izzasztó 5.-re fel és összeszerel melóból.
Az igazi meló után.
Tuti dolog 9-2-ig melózni majd 2-6-ig ráverni mégegy műszakot szombaton.
Hitelem nem volt 2008-óta.Kocsira 1 millát vettem fel.
Azóta első körben nem éreztem szükségét.
Most meg tukmálnák de mikor a néni belekezd darálni szólok neki hogy mielőtt belelovallná magát EV. minmálbérrel jó lesz az magának?
Őőőőőő.............mmmmmmmm...............hümmög majd elköszön.
Hamarosan csere.
http://aprod.hu/hirdetes/suzuk...
Barátomnak hirdetem SV 1000-hez vásárolt, de fel nem szerelt üvegszálas teljes idomgarnitúráját. A linken találjátok elérhetőségem, ennyiért érdemes beruházni rá szerintem Valószínűsítem, hogy SV 650-hez is jó.
Köszi!
Segítséget szeretnék kérni Bi-Xenon lámpával kapcsolatban.
Ez a Bi jelző azt jelenti, hogy mindkét lámpának égnie kell tompítottnál, és mindkettő átkapcsol, ha reflektorra kapcsolok?
Vagy az egyik lámpa a tompított a másik meg a reflektor?
Ha EV valaki akkor rögtön valahogy megnő a buktatók száma egy nyomorult folyószámalahitelnél is.Sima szaros 100 rugós kerettel is vigyek komplett előző éves nullás adóigazolást.
Hülyeez vagy mi?
És a vicc hogy ők ajálották.Bassz 10 éve van náluk céges meg személyes számlám és a gyökér odáig nem jut hogy megnézze ennek a csórinak 10 éve 62e jön munkabérként.
Mondjuk cégesen van mozgás de azis csak virtuális pénz.
Addig látom míg a pénztáros elveszi.Utána integethetek neki az ablakból.
Viszont most hogy már csak 1 hónap van az évből kijelenthetem talán...........csak talán a gödör allján vagyunk.
Egy hangyányit elkeztek többet vásárolni az emberek.
Nem csak a pénzesek a sima melós,nyugdíjas is.
Első év hogy egy picit nőtt a forgalom.
Mondjuk ehhez hozzájön hogy 2x többet melózom érte mint a mostani duplájáért 2007-ben de tény az tény.
És maginális részen ami a preferenciák legallján van.Bútor.
Az autós szektor mellett ez padlózott a legnagyobbat 2008-ban.
Akkora pofáraesés volt hozzá képest bokros bajúsza csak egy szőrszálacska.
Én meg most értem haza egy jó kis izzasztó 5.-re fel és összeszerel melóból.
Az igazi meló után.
Tuti dolog 9-2-ig melózni majd 2-6-ig ráverni mégegy műszakot szombaton.
Hitelem nem volt 2008-óta.Kocsira 1 millát vettem fel.
Azóta első körben nem éreztem szükségét.
Most meg tukmálnák de mikor a néni belekezd darálni szólok neki hogy mielőtt belelovallná magát EV. minmálbérrel jó lesz az magának?
Őőőőőő.............mmmmmmmm...............hümmög majd elköszön.
Szerinted?