Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és hogy más néven szarabbat kapsz arról meg mi vásárlók tehetünk.

Az eszem megáll mikor olyan kanapét,matracot keresnek amit nem akarnak alvásra használni csak olcsó legyen.
Szoktam nézni a hogyan készült műsort.
Ha bekeversz mondjuk 3 tonna csokoládémasszát elég nehéz hol ezt a 3 tonnát hol azt csomagolni csak azért hogy a magyar morcogjon.
A kajánál erről beszélek, ide nem is hozzák azt a minőséget mert nem lenne aki megvenné, ide olcsóbb, rosszabb jön, de nem ugyanazzal a márkanévvel amivel kint árulják....az ömlesztett cuccok meg úgy vannak ahogy írtam, 2 éve volt ( vagy több?) azt hiszem a nagy leleplezés ami a szlovákoknál kezdődött, kaja is volt benne, kóla, mosószerek, kávék és minden más....hidd el, nem nagy kunszt többfélét gyártani akár egy gyárban is, de nem ez a metódus, inkább az, hogy a kintit német vagy nyugati gyárakban állítják elő a keleten eladottat keleti gyárakban ugyanazon márkanév alatt csak hát a minőség más... ...pont mint az olajak, nem mindegy, hogy belga, szlovén vagy bolgár a gyártó ugyanannál a gyártónál...
Hmm..............ezeknél a mennyiségeknél és ömlesztett cuccnál..........nem hinném.
Voltam azért osztrákoknál is.
Nem éreztem.
Pont mint a benzinnél.
Ott se mértem kevesebb fogyasztást.
És a Lidl-ben pont akkora halom made in daojcsland cucc van hogy csak na.

Inkább a minőséig és a bóvli közt van különbség.

Nem mindegy hogy 99 forintos sonkát néz az ember vagy 200 forintost.

De a vicces hogy összecsomagolnak 2 250g-ost mondjuk 1000-ért és 3 200g-os meg kerül 980-ba.
Miért lenne marhaság, naponta járok gyárakba ahol hol ezt hol azt gyártanak, épp, hogy ma már nem nagy kunszt ez az automatizált gépekkel......a horvát és magyar egyformán keleti megítélés alá esik, a németeknél még más a minőség, de ez változik...
Egy azon gyáregységen belül többfélét gyártani anyagi marhaság.
Lehet ukránok,russzkik által gyártott cuccot csípik le a magyaroknak.
Viszont enynire messz más az alapanyag,ízlésfilág ezért érzed másnak.
Én mondom a legutóbb vettem mikor majdnem megnéztük sibeniket ezt a mogyorós bizgerét.
Hullára ugyanaz volt a csomagolás,felirat,íz minden.Csak nem 70 forint volt hanem 100 asszem.

Ha most kémiailag más azt a fene tudja.Nem hordok magamnál labort.
Pedig ezt vizsgálatok bizonyították, a szlovákok kezdték el és végül nálunk is bevizsgáltak pár terméket, mosóport meg hasonlókat, kajánál ez nem feltétlenül igaz, annál egyszerűen nem kapod azt a terméket amit itt vagy ott...ott a sonkának van egyféle íze nálunk másféle, de nem ugyanazon márkanév alatt fut.....,de ahogy észrevettük ma már egyre jobbak az ott kapható termékek, szerintem már nem tudják a nagy hírverés miatt eladni a nagyon szart ezért kezdik behozni a jobb minőséget.....vagy a franc tudja...
Simán.
Városi legenda.
Gyártasz kétféle terméket csak hogy a k.európai nyomorultul érezze magát?
Francot.De ha mégis te a büdös életbe nem fogod érezni a különbséget annyi az ízfokozó meg adalék a kajákban.
Élsz még? :)
azt hogy te mit ettél én nemtudom de minőségben azért van kb mindenben különbség
Dogoljek meg ha nem ugyanazt a mogyoros napolyit ettem a horvat lidlben mint itthon.
de mégsem halnak bele a törlesztő részletekbe. végülis mindegy, teljesen más mindennek a színvonala, még a paradicsom is édesebb a lidl-ben
Németbe leasing elik a kocsikat és ha úgy dönt hogy újat szeretne akkor beveszik az új-ba a régit és módositják a lízing konstrukciokat
Asszem volt olyan fénykép talán 2005 környékéről ahol legalább 50 SV gyűlt össze.
Szal ment itt is.
És itthon is 6-8 éves a futó kocsik élete.
Legalábbis nem vidéken.
Aki autózik annak azért akad a számláján lé.
lehet én nem éltem még abban a fénykorban amikor ment nagyon az új motor vásárlás meg hasonlók de most pl németországbn vagyok minden 2. autó kb 4 évnél fiatalabb hol itt a válság ?
Mire ezekkel csinálsz belőle jót azis rozsdás lesz.

Szerintem talán a 2025-ös modellév lesz népmotor.

2008-óta szinte semmilyen új motort nem adtak el a közép kategóriából.

Talán a BMW dögnagy túrázói és az S1000RR kivételével.
ja nem várjá 11eshez néztem a 08asokat persze hogy nem egyezik, váza sem ugynaz
hogyne fogalmam sincs de képek alapján lehet talál nemtudom, nincs is ilyen probléma. Majd akkor lesz rá pénzem amikor az is akkora tömeg lesz mint az enyém
A 2009-esé egyezik a 2001-esével?
jó hát hornet nagy tömegmotor de legalább van belőle bontott
Na ja.Abból 4 a kereskedés hirdetése 1 régi zöld itthoni 1 fekete is és van egy külföldi R-es.
Meg talán egy de szerintem az is kereskedéses.

Mondjuk tény hogy 2010-es hornetból sincs túl sok fenn.
csak hahun van 8eladó. Nem mondom hogy tömegmotor de van belőle bőven
Ez a terv.
Nem E85 nem lenne jobb?
töltsd meg benzinnel,tedd be a kocsi csomagtartójába,pár hét után nézd meg mi van benne
Szerinted mennyi van?

Amúgy ez a tartalék tank.
Van egy a motoron is.