Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok

egyik évjáratú sport vagy naked sv-n sincs középállvány? marhára irritál hogy levan spórolva
Vagy Matt Árnyék Fekete metál... mire nem jó a google fordító
Na akkor ki milyen feketét javasol,ugyanis tényleg van egy pár...

Nehéz a döntés Metál legyen vagy sima, vagy "térfekete"
Nem, ebből az látszik, hogy kurvára unatkozunk és alig várjuk, hogy valaki bármit beírjon a fórumba és rávetődhessünk...
Ebből is látszik hogy igggeeen aktív az Sv fórum!
Köszi!
hehe
http://www.colorrite.com/

De ahogy nézem, több fajta fekete is van.
Itt minden gép kódját megtalálod és a fényezők kezelni is tudják: link
Hy!

Ismét kérdéssel fordulnék hozzátok!
K1-es 650-es fekete SV-met újrafényezik,és a K3 utáni fekete színkódot keresem! Ha esetleg valaki tudja azt megköszönném!
jaj tényleg. péntek délben odamentünk a Karasnához. Gondoltuk nézelődünk kicsit, fater akar valami bőrdzsekit majd magának. Ugye minden 50%-os áron volt. Hát, elég sokan gondolták így, a bolt előtt egy 20-30fős sor állt, a bolt meg dugig emberrel Egyből fordultunk is vissza. Szép kis forgalmat csinálhattak a két nap alatt.
Tudom sóher vagyok.
tudod; kinek a pap, kinek a pap lánya
Maradok az RS2-nél.
Ha kinyiffan beújítok egy másodikat.
Azért nem egy szar sisakot adtak ennyi pénzért. Persze ez majd ezer km múlva fog kiderülni. Szerintem ilyet vagy ennél jobbat nem kaptam volna olcsóbban semmilyen gyártótól, nagyon dicsérik a kobakot mindenhol.
Az fájdalmas lehet.
110 pénz, pinlockkal együtt.
Most mennyik ezek?
Tegnap voltam euromotornál, beújítottam egy 702-est Kíváncsi leszek ez mennyivel csendesebb az AGV-mnél, szerintem sokkal 15%-ot lecsaptak az árából, és már ideje volt lecserélni az 5 éves bukót..
A homasita most is, de az hol autósbolt? ...legfeljebb felszerelés...
A norautó nyitva vót..............................míg ki nem menekültek.
Tele a tököm azzal, hogy nincs nyitva szombat (délután)-vasárnap semmiféle autós bolt meg ilyenek....régen bezzeg .....akkor sem.
sziasztok

szigetvár környékén lakik valaki innét ? szívességet kérnék tőle.
annyi hogy itt nyomatja a szarjait a fórumban ahelyett, hogy az erre kitalált apróban próbálkozna. ezen kívül semmi
Volt már valakinek vele problémája ? mert készülök dobot venni tőle
Helló
Elküldte a hitel papírjait ő vette 2007 áprilisban. Uih576 a rendszáma.

A kormány húzása teleszkóp miatt lehet, vagy váz miatt? A vázon minden sértetlen.
A kuplung hang hány km után szokott előjönni?
Köszi