Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Last minute: 10.30 Budakalászi meki parkoló, kb. 400km Balaton felé gurulás. Nem én szerveztem, eddig 4-en vagyunk.
Lassan 60.
Megvan még a DL? Abban mennyi van?
100.000km-nél az általános az volt, hogy csereperiódus 4000. km körül még a maradék 3 deci olajat ráborítottam és ment 6000-ig. Motul 5100 10W40.
Mi jelent a zabálás? Amúgy volt akinek csipegette, nekem is fogy a két csere között a nívó feléig, de olajfüggő is.
Olajzabálás 60.000 km-nél jelentkezett valakinek? Létezik, hogy szelepszárszimering?
Naja :)
Időben?...ha ennél később indulnánk nem is mennénk onnan sehová.
Mivel arrafelé laksz nehéz lenne nem ott lenned....
Ez így korrekt.....cél nélkül eli9ndulunk, de 3 körül vissza kell érni Bp. tájékára.
Én kb. 2 órája elígérkeztem egyik DL-es kollégához, ők 10h felé indulnak Balaton felé. Bár szívesebben mennék északra, de ott meg most voltam :)
Nekem is csere volt 650-esen 60-70e között a kuplung!
lehet hogy Petiék is jönnek...
ha föltudok kelni időben akkor ott leszek
A kuplungja mindnek kisebb nagyobb mértékben zörög.
Más nemigen.
Kerüld a pályázottat és sokáig jó lesz.
nem km-állásra kell alapozni, de jócskán van benne. előbb utóbb vannak dolgok amik előjönnek, csak tudni szeretném milyen típushibái vannak, motorikusan megbízható e 50k felett? egy pöpec 650-est szeretnék becserélni ráfizetéssel egy ilyenre, csak nem akarok pórul járni...
3-ra útvonal nincs csak a shellnél az indulás.
Fakezű?
gondolod Szpeti olvassa a fórumot?
ha sikerül otthon beadnom, hogy ilyen gyors egymásutánban 2x miért megyek motorozni akkor elmennék, végül is meg kell ünnepelni Anita új motorját hova gondoltad menni, mikor érnénk vissza?
több, mint 10k van bennük, roncstelepre valók
mondjuk érdekes, hogy 50 ezernél miért kellett kuplungot cserélni
Ezek mitől sokat futottak?
Mennék én is de Hajdúszoboszlón vagyok, a holnapi napon lerendezem az idei nyaralásom. Elmegyek a fürdőbe oszt lesz egy jó napom
sokat futott SV1000-re érdemes beruházni? 10 év felettiekben érdemes még gondolkozni? arra gondoltam becserélem az alezredest... vélemények?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_1000
_s-5673846

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_1000_s-
7159324
14 kerben mókázok egy franciaággyal.

II.-emelet.Délkörül szabadulok hulla fáradtan.
Mé' nem? ...bár ha titkos akkor nem firtatom.