Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20fok amin általában mérünk
nem, úgy néz ki a nyakatokon maradok
Eladtad már?
olyat nem találtam a manualban hogy pontosan hány fok környezeti hőmérsékleten kell nézni, lehet utána kéne nézni Japán éves átlaghőmérsékletének
...és álló helyzetben kell mérni,mert menet közben túl macerás.

A "hideg motor" lehet -10C fok is meg pl 30C fok is,de mérésnél vsz nem mindegy.
fura is lenne meleg motornál mérni
Igen figyeltem. Hideg motornál kell mérni.
Manual irja elvileg hogy milyen hömérsékleten kell ellenörizni a hézagot,ezt figyelted!?
Igaz, erre nem is gondoltam. :)
inkább nyúlik a szelep, változik nálam a kipu hézag nőtt a szívó csökkent
Gyorsan leszedtem az egyik vezérműtengelyt és alánéztem hogy mivel kell állítani. Nem valami bonyolult így majd magamnak csinálom meg. De arra még nem jöttem rá hogy miért lett kisebb a hézag. Elvileg ha kopik pont hogy nagyobbnak kellene lennie. Szerimtem csak akkor lehetne kisebb ha a szelepülés vagy a szeleptányér kopik el, de arra szerintem kicsi az esély. De javítsatok ki ha tévedek.
ha már anyira szétbontottad hogy megmérted akkor lehet Te is megtudnád csinálni egy manual alapján aztán akkor amennyi lapka kell annyiszor kb 300ft
Tévedsz!
Fejidomtartót és ez mindegyiken rajta van.
Legegyszerűbb 2004 utáninál benézel az első lámpa mögé és a vázon van egy kituremkedes amire a fejidomot csavarozzák két csavarral

Nem volt meg addig a gép hogy kellett volna ilyennel foglalkoznom.
Köszönöm a segítséget. Én is hasonlóra gondoltam. Szervízbe kb mennyit szoktak elkérni egy ilyen müveletért?
Lapkás.
Megfelelő méretűeket kell venni.
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni szelephézag állításban. 2001-es 650-es gép. A kipufogó oldalon kicsi a hézag de ilyen fajta vezérléssel még nem dolgoztam és nem tudom hogy állítsam.
Helló,
Küldhetnél egy árat ide:adamka24@gmail.com
Szega! Van hozzá szerintem mindenem....
Nem,nem az.
Szeva, ha az már a szögletes váz és papíros, akkor érdekel
Ja,egyébként egy N-ről beszélünk.