Van akit ismerek.Annyira nincs koran.Gyosmenetre most nincs kedvem a hajszas hetre rajott egy begyoras kuzdelem nyolcliter diszperzittel meg egy festohengerrel.
Elpilledtem picit a kanapen alszok es a motor is benn dekkol a raktatban.
Jolesz nekem a totyoges a tomeg vegen oregurasan.
Jovo hetvegen meg csinalok egy dozer turat dozer nelkul pecsre ha visszapakoltama. Cuccom es nem lesz rosszido.
ismeretlen tömeggel,korai indulással
inkább kihagyom
...talán Tökit rábeszélem egy 20-30km es gurulásra,zabálással egybekötve,emberi kezdéssel (10körül)
Én biztos nem szenvednék vele, idén is volt, hogy januárban 8-10 fok volt. Mentem is egy nagyobb kört a városban. (érdekes, akkor úgy tűnt mintha nyár lenne. Ellentétben a ma reggeli 11 fokkal, jégcsapok lógtak a seggemből is )
Az mondjuk tény, h ilyen árnyalatban nem hangzik soknak, viszont ha azt nézem, h a jelenlegi 15.900ból lejön egy tanknyi brenya ára (~5.000Ft) pláne, ha kettő, akkor máris az 1/3 - 2/3 részét megspórolom a teljes összegnek. Vagy rosszul számolok valamit?
Ma odáig jutottam hogy mehetek ki vevőhöz 2x mert a hölgy aki kwezeli a rendelést fordítva adta gyártásba a garnitúrát.Majd haza és végre tényleg kifestem a szobát.
Egész héten esténként kihordtam a sok cuccot,lepapíroztam,szalaggal letakartam mindent kijavítottam a tapétahibákat.............tele a hócipőm má vele.Ma legurítom és még haza kell vinnem az új szőnyeget is.
Akkora csomag mint ödön.
Alapjáraton 13.8 volt fordulaton 14.5-15 volt körül volt.Már pontosan nem emlékszem csak megállapítottam,hogy jó és azóta nem foglalkoztam vele.Egy elég kicsi akksi van benne(80 A-es indítóáramú),ha rossz lenne már nem indulna.
Palotán nem láttam még más SV-t,csak ezrest.Egyébként mikor megvettem az első dolgok között megmértem a töltést mert én is olvastam a feszszab. hibáról.
Elpilledtem picit a kanapen alszok es a motor is benn dekkol a raktatban.
Jolesz nekem a totyoges a tomeg vegen oregurasan.
Jovo hetvegen meg csinalok egy dozer turat dozer nelkul pecsre ha visszapakoltama. Cuccom es nem lesz rosszido.
inkább kihagyom
...talán Tökit rábeszélem egy 20-30km es gurulásra,zabálással egybekötve,emberi kezdéssel (10körül)
A hozzászólások között is vannak okosságok. Azért a pár ezresért én biztos nem kívánnék ennyit szívni ezzel az egész mókával...
és szokás szerint erre pont nincs senki
Nemrég befutott a gépjárműadó, és elmorfondíroztam rajta, h talán érdemes lenne szöszölni az ideiglenes kivonással télre.
Van valakinek ezzel tapasztalata? Anyagilag megérős az aktuális jogszabályok mellett a kisebbik sv esetében okmányirodasorbanállni?
Köszi,
J
Ma odáig jutottam hogy mehetek ki vevőhöz 2x mert a hölgy aki kwezeli a rendelést fordítva adta gyártásba a garnitúrát.Majd haza és végre tényleg kifestem a szobát.
Egész héten esténként kihordtam a sok cuccot,lepapíroztam,szalaggal letakartam mindent kijavítottam a tapétahibákat.............tele a hócipőm má vele.Ma legurítom és még haza kell vinnem az új szőnyeget is.
Akkora csomag mint ödön.
Már 2000 km-t beletekertem.A fogyasztása normál tempóban (100-120) 4,8-5 liter.