Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugynez ki.ha beindul a motor.meg odon.
Így van, az még jó is volt. Holnap nem jössz?
Akkor jössz? Én Dórival megyek és némi szocializálódás után Zámoly felé leválunk ser beszerzésre és ha jó idő van környékbeli motorozásra.
Van akit ismerek.Annyira nincs koran.Gyosmenetre most nincs kedvem a hajszas hetre rajott egy begyoras kuzdelem nyolcliter diszperzittel meg egy festohengerrel.
Elpilledtem picit a kanapen alszok es a motor is benn dekkol a raktatban.
Jolesz nekem a totyoges a tomeg vegen oregurasan.
Jovo hetvegen meg csinalok egy dozer turat dozer nelkul pecsre ha visszapakoltama. Cuccom es nem lesz rosszido.
ismeretlen tömeggel,korai indulással
inkább kihagyom
...talán Tökit rábeszélem egy 20-30km es gurulásra,zabálással egybekötve,emberi kezdéssel (10körül)
Én biztos nem szenvednék vele, idén is volt, hogy januárban 8-10 fok volt. Mentem is egy nagyobb kört a városban. (érdekes, akkor úgy tűnt mintha nyár lenne. Ellentétben a ma reggeli 11 fokkal, jégcsapok lógtak a seggemből is )
Olvasd el: link
A hozzászólások között is vannak okosságok. Azért a pár ezresért én biztos nem kívánnék ennyit szívni ezzel az egész mókával...
Az mondjuk tény, h ilyen árnyalatban nem hangzik soknak, viszont ha azt nézem, h a jelenlegi 15.900ból lejön egy tanknyi brenya ára (~5.000Ft) pláne, ha kettő, akkor máris az 1/3 - 2/3 részét megspórolom a teljes összegnek. Vagy rosszul számolok valamit?
1 max 2 tank bnyát spórolsz.
Én meg .............. szolnok megyei vagyok
és szokás szerint erre pont nincs senki
Helló Urak,

Nemrég befutott a gépjárműadó, és elmorfondíroztam rajta, h talán érdemes lenne szöszölni az ideiglenes kivonással télre.

Van valakinek ezzel tapasztalata? Anyagilag megérős az aktuális jogszabályok mellett a kisebbik sv esetében okmányirodasorbanállni?

Köszi,
J
Emlékszem............sünfóbiára is.

Ma odáig jutottam hogy mehetek ki vevőhöz 2x mert a hölgy aki kwezeli a rendelést fordítva adta gyártásba a garnitúrát.Majd haza és végre tényleg kifestem a szobát.
Egész héten esténként kihordtam a sok cuccot,lepapíroztam,szalaggal letakartam mindent kijavítottam a tapétahibákat.............tele a hócipőm má vele.Ma legurítom és még haza kell vinnem az új szőnyeget is.
Akkora csomag mint ödön.
Csak a szépre jóra emlékezve ,két éve ilyenkor még a tengerben fürödtünk Rab szigeten
Én meg móri vagyok, épp most jöttem csernyéről :D Barátnőm palotai, így ott is gyakran járok
Osznepi falkazas dobogoko-uvegtigris-hendrix city asszem gs 500 forumon.
Alapjáraton 13.8 volt fordulaton 14.5-15 volt körül volt.Már pontosan nem emlékszem csak megállapítottam,hogy jó és azóta nem foglalkoztam vele.Egy elég kicsi akksi van benne(80 A-es indítóáramú),ha rossz lenne már nem indulna.
Így van közel vagyunk! És mire jutottál a feszszabályozóval?
Benne vagyok kb. 20 percre lakunk egymástól.
Palotán nem láttam még más SV-t,csak ezrest.Egyébként mikor megvettem az első dolgok között megmértem a töltést mert én is olvastam a feszszab. hibáról.
Oké! Majd valamikor összefuthatnánk egy eszme cserére!
Várpalota az jóó hely A régi "új" svmet oda adtam el pár éve. K6-os világos kék talán már láthattad is.
Kék,de nincs rajt plexi.Majd rakok fel képet róla.
Szintén Olasz... Aug 7.én helyezték forgalomba,és 3000e km-t tettem bele,és eddig minden ok! Hála Hodus kék színű a tied? És volt rajta kis plexi?
Az enyémet aug. 28-án helyezték forgalomba.
Már 2000 km-t beletekertem.A fogyasztása normál tempóban (100-120) 4,8-5 liter.
ez is olaszból való, csak pár éve már bent van, szintén 1 hónapja vettem kb (aug.24)