Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Contour roam-hoz jutottam ebayen 30+szállításért, full hd ez is ;)
A tokon keresztül a láthatósága pláne napfénynél a horror kategóriába kerül.Főleg ha 3-4-éves mint nekem.
Valszeg rápróbálok egy nem túl erőgép 40e-res kínai 4,3" inch-esre.
Hátha jó.
A garmin zümo lenne az ideális de 100e felett nem adok egy gps-ért.
Abba már belefér legalább 30 eltévedés.

Jövő hónapra kiderül.
Egyenlőre hajtok egy pár olcsó 1080-as gopróra.

Licittől függ mert ezt tényleg kevés pénzből szeretném.
Hát jó az elázás az sose kellemes, most már én is mindig magamnál hordom az esőruhát, meg csizmát is lecseréltem egy hete egy vízállóra, már csak egy kesztyű kell ami hasonló tulajdonságokkal bír :)
Vízhatlan gps-ek drágák nem? vannak viszont gps tartó tokok amik vízállóak aztán abba bele tolsz egy sima gps-t az is jó vagy nem?
Huhh már régóta papírkutya vagyok így igazából tőlem függ én meg az időtől.
Legutóbb szotyiékkal elkapott egy kellemes eső amire rátettem egy túlszaladással még egy tíz-20 km-t na az mély nyomokat hagyott bennem.

Úgyhogy lett egy víziszonyom és keresek vízhatlan gps-t.
Mióta függ az időtől?
Voltam én már dobogókőn évadzárón a Pesti csapattal amikor én Pécsről 0 fokban indultam szóval nincs kifogás Sanyit is beszéld rá aztán csapjatok a lovak közé :)
Talán a jövőhét vasárnap.
Hét közben kiderül.Időtől függ igazából.
Ja ja csatlakozom, gyertek! Egy kis eső nehogy már gondot okozzon :P
z6 volt fent Banditán most Angel ST:

Egyiket sem mondanám túlzottan csúszósnak. Az Angel hamarabb bemelegszik ezáltal jobban is tapad.
Z6: volt, hogy elmászott a kanyarban többnyire csak a hátsó az első az csak hidegen városban volt egyszer-kétszer necces. Zuhogó esőben sem volt gondom vele persze itt az ember úgyis úgy megy mintha tojáson közlekedne...
Angel ST: hamarabb bemelegszik mint a Z6 így már korábban lehet állatkodni vele :) . Volt egy meleg szitum Romániában ahol kanyarodás közben dobott meg egy kátyú és sztem ha a Z6 lett volna fent vagy más akkor nem jutok vissza a saját sávomba. Ezzel viszont még nem kapott el nagy eső így arról nem tudok még véleményt mondani.
Üdv
Kis sv-re van valakinek tapasztalata a jt asahi-láncról?
Vagy a sima (nem erősitett) did X-gyűrűs láncról ( 100le-ig irják) ?
Szia!
Tudnál róla küldeni képet meg hogy árban mire gondoltál.
kancsar.ferenc76@gmail.com
Vagy csak simán veszel egy 6-8-10e-ért egy használt valamilyen sportgumit előre.

Nem sok van már a szezonból így ingázni kifutja tavaszig.

Ha kell van egy D 211.-esem.Előre.
Szerintem szarul rakták fel és rázott meg peremragsztóval kéne feldobni me 1 éjszaka alatt fél bart engedett de nem tok mitkezdeni vele.
Jössz és viszed.Nem fog átdobni.

Elhasználtam volna így is de az a szerencsétlennek olyan hegyes a profilja hogy ha félcentivel feljebb raktam a sárvédőt akkoris beleért.
A legjobb.
Amíg nem kérdezed meg nem tudod meg, ott kell kérdezni ahol futóznak is, sok ilyen hely van.
ha a folyamatos ivet normálisan helyre tudják hozni és bem borulok át az élen,nem fosok,az nekem megér pár ezrest
...és vsz nem vagyok egyedül
...csinálni kéne egy ilyen gépet
Teherautós gondolom csak síkba tudja húzni a gumi palástját,itt meg az iv a lényeg.
Lehet hogy van, de tartok tőle, hogy nem fogja megérni. Bár a motorgumihoz kevesen mernek nyúlni, még defektet sem javítanak...
Bár nem nekem szólt, de mennyit kérnél érte?
Szia Feri34!
Így hogy elgörbültek a gyári telók nem érdekelne egy SV1000-nek az eleje? Villa, villahidak, kormányteló, féknyergek, fékcsövekkel felső pumpával, Titax karral AKCIÓ-san?

(Egyébként a beruházás a motorom piaci értékét figyelembe véve, finoman szólva, gazdaságilag nem volt rentábilis. , De hát mi az a motorozással kapcsolatban, ez nem erről szól, hanem ahogyan azt itt többen is szokták emlegetni, Hogy a Meki előtt mekkorát villantasz a vassal. Na jó ez túlzás, mert volt ennek észérvekkel alátámasztható magyarázata is - jobb fék, jobb futómű)

W.R.
köszi
Van....illetve tgk gumikat simán formáznak ha elfékezem vagy már miatt kocka lesz......kérdezd meg ott ahol javítanak tgk gumikat, de csak ott ahol a hiányt is feltötlik mert a mezei szerelő nem fog gumit szabni....épp most vettem egy ilyet és semmi gond vele (egyenlőre).

Flex?
Elöl használt kockára kopott gumim volt amit én is tovább kockásitottam.A szerpentinen néha meg átbillentem a kocka élén.
Lehet hogy hülye kérdés,de nincs gumis aki ezt az "élt" levágja?
basi2-nek tuti van.
link
sziasztok!

szeretnék 2003as sv 650 s-re hasidomot! tud valaki?

köszi!
A reményhal megy utoljára.
szerintem idénre vége a motorozásnak majd karácsonykor ha megint 15 fokok lesznek