Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már nem akarok sv-t

most az a matek hogy érdemes a hornet futóművét javítani mert eladni szinte lehetetlen lesz a horneteket
Minek?
kitolom a piacra
Holitt?
1 év múlva itt lesz az enyém és még a fenntartás is ócsó
Az enyem ciip olasz volt.
meg az is vicc hogy amikor venni akartam alig volt a környéken, ma meg láttam 6-7 darabot kb... igaz majdnem mind a szokásos olasz lelakot...
A regi karbison nem.amugy annyit er mint csocs a bikan.
vicc...amikor venni akartam megnéztem rengeteget és teljesen abban a hitben voltam most hogy a 650esen nem lehet előfeszítést állítani

nem tanít már
Remelem lecso megvag valamibol.
ma voltunk motort nézni, néztem legalább 4db 650-est rohadjak meg egyiken se baszta ki a szememet csak az 1000esen hogy lehet állítani előfeszítést. Akkor elnézést kérek
Szerinted miaffasz all ki fenn a telobol pupak?
Allito.Sv-n.
Sv-ről van szó... Nem tudsz okosat akkor inkább ne is szólj hozzá csak azért, hogy több hozzászólás legyen a fórumon
En meg ulok mint beka a vodorben.
Siman kifutja a kovetkezo szezon elejeig ez a gumi.
A goprok meg olyan arakon kelnek el hogy pillogok nagyokat.
Ismét csinálok központiemelöt, ha kell vkinek pár napig még megrendelheti.
Képek az svmedia.hu/téli tárolás topicban.

...én meg találtam 180/55ös pilot road3 at 29-ért (kicsit több mint 2 éves) előre meg zsirujj sima diablót 21-ért
A kétkomponensű guminak meg semmi értelme az olyan felhasználók esetében mint én.Olyan keskeny a puha csik a szélén hogy soha nem használnám.
Szerinted az allitocsavar melyik felet furjam szet emiatt?
Orulok neki.
Első telót nem próbált senki úgy keményíteni, hogy a teleszkóp tetején a dugóba bele esztergálni egy szelepet, sima motorszelepet. Suliba sokan cisnálták, Mz-kupán, Lecso vfr-jén is így volt, ő azt mondta faszán lehet keményíteni vele 0,1-0,2 bart fújnak bele és már az is sokat jelent de a szimeringet még messze nem lövi ki
Zoli, pure 2ct 48ert van a par. 0911es dot számmal
Üdv!
SV 650-hez keresek alkatrészeket. Ezekre lenne szükségem:
- első féktárcsák..
- váltókar..
- plexi..
- indexek..
Első ütemben a tárcsák és a váltókar kellenének.
Lepukkant gépről van szó, nem kell, hogy szép legyen.. :]
Meg.beesik.de nem veszes.sanyi szerint meg se erzed.mas szerint igen.szal probald ki.
En nem tennem de ez en vagyok.
és jó vagy rossz lesz vele menni meg fogom érezni?
Elfer.
SV 650 N re használt már valaki hátul 180 gumit mert azt tudnék jó áron de nem tudom elfér-e és milyen lehet vele motorozni?