Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy Zoli mondja, fesszabgyanús.....és ahogy az árat is írta.....az utángyártott a tuti...
generátor feszültségeit mértem egyforma feszültséget mérek a 3fázis közt
Tutinak csak a halál tuti.
Nagy általánosságban KB 90%-ban fesszab a gáz az ilyen idős japo járgányoknál.
Általában ez nyírja ki a generátort Kopasznak az ECU-t is.

Viszont olyan kis pénz és még ha nem is ez a gond akkoris érdemes kicserélni egy jobbra.

A legtutibb ha elviszed egy autóvillamosságihoz és rámér a generátor kivezetéseire.
köszi megérdeklődöm akkor náluk
de szerinted ez tuti hogy feszszab?
Már látom.
Fesszab.
Kelle.hu vagy solvart KFT.
11-15e közt lehet egy új fesszab.Utángyártott és jobb mint a gyári.
Kopasz az illetékes.
Vót belőle elég tapasztalata.
Régi karbis?
üdv
Olyan problémám lenne a motorral hogy alapjáraton a töltésem 14.3 világitással is de ha gázt húzok rá 5000-re fordulatig akkor leesik a feszültség 13volt alá. Áramerősség 5000rpm-nél lámpával +2amper töltés refivel -2ampert sziv az akksiból
A feszszabályzó melegszik tisztességesen
Generátor vagy feszültségszabályzó szerintetek?
ha esetlegérdekel csak hogy legyen otthon pár alkatrészed

Nem lesz soha az enyémből bontás, bár tudok egy törött hornetet, 03 előtti, oldalból elkapta egy autó, kormány, tank, faridom meg utaslábtartó kuka de amúgy tökéletes, most lett rajta hengerfej cserélve
Így már csak olyan 50 marad...

Egyébként lehet hogy alkatrésznek eladni darabonként nem is olyan nehéz Pláne ha sikerül úgy összehozni hogy egyszerre legyen gatya az összes kopóalkatrész.. mert akkor már ott lehet "nyerni" nem is keveset
03-07 azokat nézzed abból is a hegyessegű de még nem fordított telós a garázsba fog elrohadni vagy olcsón kell eladni
A baj hogy itt rajtam kivul mindenki eladni akar.es en meg venni nem.
114db 600-as hornet van a hahun.... szép menet lesz eladni
Eladó az enyém is ha valakit érdekelne :
SV650S eladó
Ne nepperkedj.
Olcson kell szar.nem dragan.
nagy tömegmotor a hornet, ma azt is látam egy csomó lelakott olaszt... azt hiszem jó áron vettem az enyémet 600+papírért...700ért tovább is adom Zoli, sőőőt a pilotpoert is rárakom neked
Az kb haromotven negykilo lehet.
Fasza me olcson jolenne egy hornet.
Me lenne sok?
Kilootvenbol kijon.
Es egyedi lesz.
Gixxert igenyesen dragabb nakedesiteni.sok kilogo cuccot kell eldugni.
Nem lesz lehetetlen eladni! Csak arra kell majd figyelni, hogy az éppen hirdetett 60-80 darab eladó Hornet közül benne legyen a legolcsóbb 5-ben
hát az úgy volt, hogy ez hosszú történet de már nem kéne 650es... 1000 lehet kéne de akkor inkább vtr-f vagy tuono
túl sok pénz és nemtudom hogy megéri vagy sem mert beszari vagyok tehát úgyse mennék gyorsabban a kanyarokban mint most

Mennyire büntetik ha pl egy gixxert átalakítok nakedra? egyenes kormány valami kerek lámpa de szigorúan csak 1db mert a kettő kerek az csúnya. MEg valami kolbászzsír metál narancs kéne
komolyra fordítva a szót: jövő télen tervezek cserét, egy komolyabb gépre. Ami gyárilag rendes futómű-fékkel van szerelve.
akkor minek nézegettél SV-ket, ha már nem akarsz? :D
Ja.......ugy mas.
Erdemes hat.
Csak a vaz elbirja.
Hatccazrr telo egy par r6r nyereg es munkahenger es valami jobb allithato hatso teli es finom kanyarvadasz.csak ne lenne ilyen seszinu.
hogy az öregeknek legyen miről pletykálniuk :D