jah, meg most nézem, hogy az is szempont, hogy saját akkuja legyen, és csak a konnektorba kelljen bedugni. Van most az Evolveo X3, azt nézegetem, de szerintem ebbe még külön elem (akksi) kell. Ahhoz akkor már töltő is kell..
Kártyából gondolom minimum 32gb, class 8 vagy inkább 10-es kéne bele. Azok se olcsók....
Visszanézéssel nincs gond, csak ha mondjuk útközben betelik, akkor pl kitörölnék valami kevésbé érdekes részt. (nem vágásra gondolok, hanem több videót csinálnék inkább és akkor lehet törölgetni)
jahogy ezek ilyet is tudnak?
Hát nekem csak az kéne hogy normális videót vegyen fel. Az lcd kijelző se lenne hátrány, hogy ne csak pc segítségével lehessen kezelni a rajta lévő cuccokat. Nameg az akksi bírja sokáig. (bár gondolom a mem.kártya hamarabb telik be mint az akku ki
Ha van píz persze.
De mivel sóher vagyok és van hova tenni a kevéskét elvagyok az RD32II-vel is.
Viszont az is igaz hogy ebay-en felbukkannak rendere fillérekért a régebbi 960-as 1080-as darabok hála annak hogy jön ki egy csomó új a 3-assal bezárólag.
Ha megelégedsz "csak" videó felvétellel ami jó és nem kell wifi meg telón nézegetés real time ban akkor már más a felállás.
Szóval akkor érdemes inkább áldozni a gopróra? (igazából felesleges kérdés, mert akkor te is azt vettél volna :D , amúgy meg mindenki a saját zsebéből vásárol)
A belfeccölt technika az se rossz.
Képstabilizálás,és a villámgyors sötét/világos váltást irtó jól oldották meg program szinten.
És igen sok a fejlesztés a többiek csak kullognak utána az olcsó szegmensben.
Nameg a kiegészítők tömkelege.
A drágábbak nem de azok megin drágák.
Igen, ebben egyetértek, hogy egy "cső" alakú kamera jobban áll a sisakon mint egy kiálló nagy kocka...
most nézegetem a kamerákat, hát van ám bőven választék
Én eddig csak a gopro -t néztem, de az meg ugye rohadtul drága.. (miért ilyen drága egyébként? presztízs márka?)
Gondolom e-bayről van. Most 120 dolcsi körül van az ára, ami nem sok. HOva van neked rögzítve? Kormányra?
Igazából én a sisakra szeretném tenni. A goprokat hogy teszik fel sisakra? Ragasztható a konzol?
most néztem ezt a prestigo-t is ami lejjebb van linkelve.
Van valakinek itt tapasztalata bármilyen akciókamerával? Szeretnék majd venni egyet, biztos jól jön majd.
Hello!
Nagyon bejon.Nekem eleg az ereje,ket szemellyel is priman megy. Futo muvon kellett allogatnom,h a sulyomhoz passzoljon. Fek ugy erzem elegseges. A fogyasztassomrol annyit,h egy pizza meg ket sor
Az sv 6 es 7 l kozott eszik .
A busa milyen? Bevalt?
jah, meg most nézem, hogy az is szempont, hogy saját akkuja legyen, és csak a konnektorba kelljen bedugni. Van most az Evolveo X3, azt nézegetem, de szerintem ebbe még külön elem (akksi) kell. Ahhoz akkor már töltő is kell..
Most pl 60fps-re lett téve.
Az jóval memória igényesebb asszem és elég sok lett felvéve.
De könnyű ki-be kapcsolni.
Visszanézéssel nincs gond, csak ha mondjuk útközben betelik, akkor pl kitörölnék valami kevésbé érdekes részt. (nem vágásra gondolok, hanem több videót csinálnék inkább és akkor lehet törölgetni)
Visszanézni meg mi LCD laptévét hekkeltük meg.
Hát nekem csak az kéne hogy normális videót vegyen fel. Az lcd kijelző se lenne hátrány, hogy ne csak pc segítségével lehessen kezelni a rajta lévő cuccokat. Nameg az akksi bírja sokáig. (bár gondolom a mem.kártya hamarabb telik be mint az akku ki
De mivel sóher vagyok és van hova tenni a kevéskét elvagyok az RD32II-vel is.
Viszont az is igaz hogy ebay-en felbukkannak rendere fillérekért a régebbi 960-as 1080-as darabok hála annak hogy jön ki egy csomó új a 3-assal bezárólag.
Ha megelégedsz "csak" videó felvétellel ami jó és nem kell wifi meg telón nézegetés real time ban akkor már más a felállás.
Hát akkor nézelődök még egy ideig :D
Képstabilizálás,és a villámgyors sötét/világos váltást irtó jól oldották meg program szinten.
És igen sok a fejlesztés a többiek csak kullognak utána az olcsó szegmensben.
Nameg a kiegészítők tömkelege.
A drágábbak nem de azok megin drágák.
most nézegetem a kamerákat, hát van ám bőven választék
Én eddig csak a gopro -t néztem, de az meg ugye rohadtul drága.. (miért ilyen drága egyébként? presztízs márka?)
Akkormár inkább egy contur féle bullet kamera.
Egy motech GPS ram mount,egy bazinagy csapágygolyó pár db hulladékvas és két huzalkötegelő.
Gopronak alapból van egy halom rögzítése és spéci 3M öntapadós cucca.
Bár én fixen motorra raknám.
Igazából én a sisakra szeretném tenni. A goprokat hogy teszik fel sisakra? Ragasztható a konzol?
http://youtu.be/9PZ5fqxUfZM
Van valakinek itt tapasztalata bármilyen akciókamerával? Szeretnék majd venni egyet, biztos jól jön majd.
Nagyon bejon.Nekem eleg az ereje,ket szemellyel is priman megy. Futo muvon kellett allogatnom,h a sulyomhoz passzoljon. Fek ugy erzem elegseges. A fogyasztassomrol annyit,h egy pizza meg ket sor
Az sv 6 es 7 l kozott eszik .
A busa milyen? Bevalt?
Rendelés itt
te foglalkozol láncokkal? ha igen akkor adnál egy ajánlatot egy 108szemes láncra?
Max kéthétmulva megyek.
Bár tökmindegy.
Sosejó neki.
Ezértis dózer nélküli dózertúra.