ha csak ilyen rövid távokon használod nem biztos hogy jó döntés a dízel lekormolódik, részecskeszűrőt nem tudja kiégetni akkor szervízbe vinni stb stb.. Na meg egy 1.6-1.8 benzin is tudja húzni a futót
megérkezéskor nem kell azonnal leállítani,járatni kell,hogy visszahüljön a túrbó,vagyis ezt ajánlják,de kérdezd tsanyit Ő biztos jobban tudja vagy nem
gyerekek terén , már rájöttem,hogy érzéketlen vagy ,de ha lesz sajátod(tudom,hogy nem lesz)akkor rá jössz,én se a gyereknek veszek autót,de ha velem tartana ne ugy üljön ott,mint aki "gnom"
Nincs 195 centis fiam.................ha lenne akkoris szarnék rá NEKEM legyen kényelmes.
És annyi hogy legalább kombi.
Kicsit recegek hogy ha valami turbós dízelt vennék (kéne hogy ha elindulok elvigyen 3 motort 1 futón) akkor az átlag napi 10-10 Km nem tesz jót neki.
én is nézegettem,de szvsz kissebb mint a Hastra,vagyis nem fér el hátul a fiam 195cm,jelenleg a mondeoban sem fér el hátul csak elöl,azt ha vezeti az meg kész vicc,de már próbáltunk hastrát,ott elfért,persze csak a kombiban,és vezetésnél se volt gond
IV mondeo kombi még túl drága nekem,vagyis annyit nem adok érte,lett volna egy de szét volt tekerve az óra rajta,onnan jöttem rá,hogy a pedálok ugy le voltak kopva rajta mint az enyémen 283e km,ezt meg 87e km-el hirdették
De ez csak vágy.
Majd később.
Egyenlőre megjön szerdán a váltóbowden.15500.
első lökös más szinü,kicsit gyürött a renszám elől,és még HD-ben ki se lehet nagyítani,ja ,hogy hölgy tulajtól ha ha ha
Túl magas.
Ja megnézném de túl tatás a tempóm neked.
Speed vagy daytona.
De az a 144e csak nekem álom?
Bár lehet egy Gastra 1,8 benzin/gáz lenne a jó.
Mindenképp kombi kéne.
Esetleg az a mágneses bizbasz jó e amire rá van rakva a tű.
gyerekek terén , már rájöttem,hogy érzéketlen vagy ,de ha lesz sajátod(tudom,hogy nem lesz)akkor rá jössz,én se a gyereknek veszek autót,de ha velem tartana ne ugy üljön ott,mint aki "gnom"
És annyi hogy legalább kombi.
Kicsit recegek hogy ha valami turbós dízelt vennék (kéne hogy ha elindulok elvigyen 3 motort 1 futón) akkor az átlag napi 10-10 Km nem tesz jót neki.
IV mondeo kombi még túl drága nekem,vagyis annyit nem adok érte,lett volna egy de szét volt tekerve az óra rajta,onnan jöttem rá,hogy a pedálok ugy le voltak kopva rajta mint az enyémen 283e km,ezt meg 87e km-el hirdették
Csatiban biztos.
Ago-t kérd ők forgalmazzák.