...hát ja,volt egy brutáldurva terepszakasz
A shiver elég kényelmes de kapott még egy Fekete Rezsö féle kényelmesitést ("légrugók" és egy vékony réteg puha szivacs)
Igy lazán többet birok rajta mint annó az sv-n.
Lemaradt:Ohridi tó,Meteorák,Rio-Antirio közötti hid.
A görögök kedvesek,nem drágák.Macedónok kedvesek és olcsók ha figyelsz hogy ne húzzanak le. Albánokról nem tudok pozitívat írni.
Montenegró meg még mindig a régi (gyönyörű)
Vehetek megint gumit,a diablót sikerült kivégeznem idén.
...görög hegyekben 1-2 szakaszon a 2 sporttura gumis motor csúszkált brutálisan,a 2 turaenduró gumis gép meg meg sem nyikkant
ezen nem kicsit csodálkoztunk
Elkészült a gépezet! Próbakör megvolt, érdekes, hogy meglepően komfortos lett. Azt hittem, hogy rázni fog mint a veszedelem, de nem. A fékek alakulnak, még be kell kopni a betéteknek, illetve most egy öregecske gumicső van rajta, azt le kell dobni a télen, de az érződik, hogy JÓÓÓÓÓ!
Az óra felfogatása ilyen lett, sajnos gyárit nem tudtam faragni, még le lesz szinterezve, esetleg egy kicsit finomítok rajta, de a célnak megfelel.
Punto.
Kék.
Még egy 100-as és 200k lesz benne.
Egy komplett futóműgenerál volt alatta teljes hátsófékkel és vizsgával.
Nem volt olcsó pedig saját meló,és alkatrész volt benne.
És nem drága cucc.
Nem indul be, a motor szétszedést igényel, de húzva volt. ..a fék is kicsit gyengélkedik, de megoldható....remélhetőleg komplett jármű lesz belőle, de ha más nem hát alkatrész...
vigyorgenerátor
jó (föleg a fék,a futómü és a V2)
...de szereti a hasát,a blokk picit engedi az olajat,kicsi a hatótáv.
A shiver elég kényelmes de kapott még egy Fekete Rezsö féle kényelmesitést ("légrugók" és egy vékony réteg puha szivacs)
Igy lazán többet birok rajta mint annó az sv-n.
gratula hogy motoron végigültétek ezt az utat
A görögök kedvesek,nem drágák.Macedónok kedvesek és olcsók ha figyelsz hogy ne húzzanak le. Albánokról nem tudok pozitívat írni.
Montenegró meg még mindig a régi (gyönyörű)
Vehetek megint gumit,a diablót sikerült kivégeznem idén.
...görög hegyekben 1-2 szakaszon a 2 sporttura gumis motor csúszkált brutálisan,a 2 turaenduró gumis gép meg meg sem nyikkant
ezen nem kicsit csodálkoztunk
Úgy alapvetően tökéletes lett.
Talán a sárvédőről a fölös lukakat kell eltüntetni.
De ez csak szőrözés a részemről.
Király lett. Meg kérdezhetem,hogy kb mennyibe van?
Mert lehet én is átalakítanám, most,hogy kicsit el görbültek a gyári telok.
Az óra felfogatása ilyen lett, sajnos gyárit nem tudtam faragni, még le lesz szinterezve, esetleg egy kicsit finomítok rajta, de a célnak megfelel.
Kék.
Még egy 100-as és 200k lesz benne.
Egy komplett futóműgenerál volt alatta teljes hátsófékkel és vizsgával.
Nem volt olcsó pedig saját meló,és alkatrész volt benne.
És nem drága cucc.
Egész elszoktam tőle.
De jóóóó.
Menni is fog vagy csak donor lesz?
Ja és futó vagy lábon stikában?