Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááát, elvan... , de rendben már sosem lesz, ahhoz öreg már, de még elgurulgat. .......viszont az autót hazahúztuk tegnap.
Laciiii!..kösz a segítséget még egyszer, azóta is be tudunk jutni a lakásba.
Azt akartam ìrni, hogy az én hátsó fékbetétem még az eredeti, az elsöben a második garnitúra fogy.
A km. pedig 53e.
a
Kamion rendben?
Nem, a gyári is 10W-nek felel meg a nem szelepelt telókban, de 15 vagy van akinek a 20W-s jött be......a szimeringet is érdemes azzal együtt cserélni.
Láttam, de azt csak akkor lehetne feltenni ha a hasidomot levenném. A hasidomhoz meg ragaszkodom.
A motorozz.hu-n árulnak most gyári bukó csövet xj-hez.
Nekem most van olyan 9 ezer km a hátsó szinter betétekben, de szerintem még ennyit már nem biztos hogy el fognak menni
Az első tréningig én sem használtam. Azóta sokkal könnyebb a városban közlekedni, de a szerpentinen is nagy hasznát vettem. Egyformán kopik most az első és hátsó betét.
Sv-nél max gangol 1-2 vissza..........de helytelen.................vagyis nem csak más stílus kéne használni a cuccot.Mivel visszaváltással igen darabosra fog sikerülni a kanyarodás.Kevesbb munka a hátsófékes kanyar de bele kell tanulni.

nekem ovodásamatőr stílusban már megy.
Csak egyszer pofára ne essetek
Jaja, én is. Fékbetét csere óta mentem kb 4.000 km-t, de sztem még be se kopott a hátsó
sziasztok nincs valakinek esetleg elfekvőbe ezresre üléspúpja? :)
Nem nagyon használom a hátsót, 98%ba csak elsővel fékezek
Talan 15-os.meg egy flakon 5,1-es.
Ha már kétféle.. miért így? A hátsóféket sokkal könnyebb elmelegíteni mint az elsőt.
ÉN hátsóba DOT 4et elsőbe DOT5.1et raktam.Mennyi kell bele? pasz.
Attól függ mennyit pumpálsz át rajta? Én teleszkópba Motul Fork oil 15W-t rakattam (sokkal feszesebb lett) Abból 1 littyó elég
Gyárilag 5W-s a villaolaj? Mennyi kell bele ha ki akarom cserélni? Egyszerű a csere? Valami leírás nincs a menetéről valakinek?
Fékolaj dot4es? Abból mennyi kell ha kiakarom cserélni első-hátsót?
Előre is köszi!
Igen nála lehet bérelni futókat bár motorost nem láttam de kérdezd meg. A tulaj szintén motoros szerintem ha neki nincs is,de talán fog tudni valakit mondani akinek van.
Ezt a hányásos dolgot ilyen összefüggésben még nem hallottam
Az nagyon jó lenne.
Főleg asszony örülne neki.
Na jó, azért nem nagy öröm hisz ez olyan mint a hányás, váratlan kiadás. ...viszont annyi öröm mégiscsak lehet, hogy talán nem lesz drága...
Talán három helyen tört el ahogy ott hirtelen fel mértem a kárt. A fényszórók is egyben maradtak. Lábtartó kell váltókar,baoldali irányjelző+tükör kb ennyi.
A teló javítható....az idom a drága, de ha nem sérült annyira az szerencse...