Köszi!
A villa az elég szépen el görbült,a kormány is keresztben áll jobbra nem is lehet el fordítani. a fejidom az szerintem is javítható.
A holnapi nap nem fog menni mert az opel molnárnál van a motor szerintem majd szerdán elhozom és valamikor el viszem hozzá, valamelyik hétvégén amikor neked is jó. Végül is szezon vége van nem akarok kapkodni a javítással inkább várok egy kicsit és akkor talán egy gixer telót bele faragni.
Meg kéne azt vizslatni, nem lesz ott akkora a baj mint ahogy most látszik.....ha nagy darabok nem hiányoznak az idomból akkor javítás a telót meg egészen jól lehet tűrhető áron javítani. Holnap a kamiont kell buzerálnom némi halaszthatatlanná vált gonddal és nem tudom meddig szórakozok vele, hívj fel és ha időben végzek elmegyek veled elhozni a gépet.
Van Halásztelken egy gumis az foglalkozik utánfutó kölcsönzéssel azt meg nézem holnap,hátha van motorszállítója is .
Habár biztos hogy holnap nem tudom feltolni rá ha van.
most akkor érdemes el gondolkodnom hogy ki cseréljem az elejét.
Igen!
A zebránál. A busz még félig a megállóban félig kint, én meg előzők szerencsére nem mentem gyorsan max 30km/h.
Nem tudsz véletlenül Halásztelken motorszállítót?
Mert az Opel Molnárnál hagytam a motort holnap el kellene vinnem.
Francba!
De legalább te jól vagy. Sokat ér a ruha és minden kiegészítő ilyenkor.
Hol történt az eset? Sajna 1-2x már majdnem beleszaladtam én is ilyenbe így inkább olyan helyen előzök nagyobb tárgyakat ahol tudom,h nincs kereszteződés nem jöhet semmi jobbról. Lakihegy körül történt?
Én voltam a hibás leginkább. Busz mellett mentem el és a buszos kiengedett egy autóst a mellékutcából, pont akkor értem a busz elejéhez amikor az autós is. Nem akartam neki menni elrántottam a motort és el csúszott az eleje, kb 5-6 métert csúsztam arcon igazából csak a bal csuklóm zúzódott.
A villa az elég szépen el görbült,a kormány is keresztben áll jobbra nem is lehet el fordítani. a fejidom az szerintem is javítható.
A holnapi nap nem fog menni mert az opel molnárnál van a motor szerintem majd szerdán elhozom és valamikor el viszem hozzá, valamelyik hétvégén amikor neked is jó. Végül is szezon vége van nem akarok kapkodni a javítással inkább várok egy kicsit és akkor talán egy gixer telót bele faragni.