Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
A villa az elég szépen el görbült,a kormány is keresztben áll jobbra nem is lehet el fordítani. a fejidom az szerintem is javítható.
A holnapi nap nem fog menni mert az opel molnárnál van a motor szerintem majd szerdán elhozom és valamikor el viszem hozzá, valamelyik hétvégén amikor neked is jó. Végül is szezon vége van nem akarok kapkodni a javítással inkább várok egy kicsit és akkor talán egy gixer telót bele faragni.
Bár személy szerint én csaak délután vagyok.
Nem azt mondtam hogy neked kell toligálni.
Meg kéne azt vizslatni, nem lesz ott akkora a baj mint ahogy most látszik.....ha nagy darabok nem hiányoznak az idomból akkor javítás a telót meg egészen jól lehet tűrhető áron javítani. Holnap a kamiont kell buzerálnom némi halaszthatatlanná vált gonddal és nem tudom meddig szórakozok vele, hívj fel és ha időben végzek elmegyek veled elhozni a gépet.
Van Halásztelken egy gumis az foglalkozik utánfutó kölcsönzéssel azt meg nézem holnap,hátha van motorszállítója is .
Habár biztos hogy holnap nem tudom feltolni rá ha van.
most akkor érdemes el gondolkodnom hogy ki cseréljem az elejét.
Huhh........nekem van bár nem motorszállító.

Sándor...........fel lehet valahogy arra állítva szuszakodni?

Most kaptam vissze 1 év után.
Van külön erre szakosodott hely? Autoszerelö vagy motorszerelö mühelyben erdemes megkerdezni? Valami linket tudsz küleni?
Eleg neki a ragasztas? Hegeszteni nem jobb lett volna?
Igen az van ! Csak most fáj egy kicsit a csuklóm! És nem biztos,hogy fel tudom tenni a futóra.
Lehet egyből hozzád kellene vinni ha van helyed.
Na vazz, sajnálom! Épp tegnap írtuk, hogy milyen jól megy a gép. Van vonóhorog a kocsidon? Motorszállító futót elég jól és sok helyen lehet bérelni.
Ez csak alakra lett marva (vágva) és beragasztva. Aranykezű mester által készítve
Az nem jó.
Sajna nem :(
Kamionszállítót szokott járkálni néha azt látom
Igen!
A zebránál. A busz még félig a megállóban félig kint, én meg előzők szerencsére nem mentem gyorsan max 30km/h.
Nem tudsz véletlenül Halásztelken motorszállítót?
Mert az Opel Molnárnál hagytam a motort holnap el kellene vinnem.
Francba!
De legalább te jól vagy. Sokat ér a ruha és minden kiegészítő ilyenkor.
Hol történt az eset? Sajna 1-2x már majdnem beleszaladtam én is ilyenbe így inkább olyan helyen előzök nagyobb tárgyakat ahol tudom,h nincs kereszteződés nem jöhet semmi jobbról. Lakihegy körül történt?
bowden szervíz.
Hát tényleg nem jó hír. Te legalább megúsztad.

Bovdent nem tudja senki hol hosszabbítanak?
Nem jó hír.
Én voltam a hibás leginkább. Busz mellett mentem el és a buszos kiengedett egy autóst a mellékutcából, pont akkor értem a busz elejéhez amikor az autós is. Nem akartam neki menni elrántottam a motort és el csúszott az eleje, kb 5-6 métert csúsztam arcon igazából csak a bal csuklóm zúzódott.
Uhh.........nem jó hír..........mi történt?
Hegesztve volt vagy csak FBS?
Aránylag igen! De a motor az már kevésbé. Az egész eleje cserés lesz.
Az erősítő alutömböt hol szerezted be?
Mi történt? Te megúsztad "jól"?
Sziasztok !
Vigyázzatok magatokra, én ma reggel sikeresen le bontottam a motor elejét.!