Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ölég vadul néz ki Én is elgondolkodtam rajta, de inkább félreteszem az átalakítás árát, és 1-2 év múlva cserélek valami nagyobbra. Ja, hogyha valakinek van tapasztalata hogy RSV, Tuono, 748, 749, Z1000, és néhány hasonló darabm ilyen kényelmes közel 200 centivel, szívesen várom tapasztalatait :D
Ez egy K6-os 600-as Gixxer villa, illetve egy R6R fékrendszer. Remélem már holnap menetkész állapotban lesz és ki tudom próbálni a vasat, illetve az időjárás mindezt lehetővé fogja tenni számomra.
Nem semmi! gratulálok Miféle donortól származik?
Leginkább igen, arra használom mostanában.
De jövőre gurulhatnánk valamerre.
Mert csak Szeptember végén lesz szabad hétvégém és lehet addigra már szar idő lesz.
Akkor munkábajárás van neked is?:)
Én azért igyekszem eljutni még pár helyre mert nemsokára jön a rossz idő.
Sajnos idén nem jutottam el sehova sem. Igazából nem volt rá időm.
Majd talán jövőre.
Ez már szinte gyanúsan olcsó...nagyon jó vételnek tűnik első ránézésre.
óóó az már szép!
Akkor megy a túrázgatás neked is?
Esetleg NY-i régióban (itthon) tudsz szép helyeket v utakat?
Lehet kicsit csipegeti az olajat azért lassan csak 60ezer lesz benne.
Zoli, tesódat sikerült rábeszélni a hornetre ? Vegye meg az enyémet és én megveszem ezt
Nem láttalak még sosem motorral de ezentúl figyelek majd;)
Viszont az M0-án mikor odahúztad neki akkor eléggé füstöltél. Tudsz róla?Enyhén kékes volt...
Igen
Te voltál a piros SV-vel?:)
Szia!
Ma reggel téged láttalak Halásztelken jöttél az M0-ig.
Köszi Zoli, körbekérdezek ott is akkor.
Gsr-esek sokat jarbak turnitz-be.Nincs messze es kozelvan hozza mariazell.
Ez elmeletileg belefer ketnapba es van egy magyar tulajos panzio turnitz ben.
Illetve ennyi "könnyítés lenne":

http://goo.gl/maps/bTDNj ( ez lenne mondjuk 1 nap ).
Tehát a szombat fedve lenne ezzel az osztrák körúttal ( itt sok a látnivaló ) és akkor vasárnapra kéne egy félnapos kis túrázás valahol a NY-i régióban de nem feltétlen a Balaton mellett mert azt valamennyire ismerem.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a nagy túrázóktól.

Valaki mondjon nekem egy kb 2 napos túrát Ausztriában. Pesttől indulva persze. Nem kell, hogy hú de sok km legyen inkább legyen látványos (persze a szerpentinek jók) de nem akarok mindkét 2 motoron ülni. Tehát ha útközben vannak tavak, vízesések stb ahol meg lehet állni és pihenni az a legjobb. Ja és persze kéne akkor 1 panzió ahol 1 éjjelt meg lehet szállni.

Köszi mindenkinek!
Villahídba az alutömböket hol szerezted? Elérhetőséget tudsz adni, ahol tudunk értekezni?
Bárhogy is gondolkozom, legcélszerűbb és legolcsóbb megoldás túrakormányosítani az SVt. Nameg a telóolajat is kicserélem télen. Lehet nekem kevesebb is van benne a kelleténél, mert mások szerint is nagyon tréé. Viszont minap állítottam a rugóelőfeszítésen, és lényegesen jobblett.
Bovdeneket hol lehet hosszabbíttatni?
Szerintem azon nincs biztosítás meg semmi, így elég az adásvételi.
Kérdeznék egy olyat tőletek ha veszek egy cross motort , ott adásvételin kell valami még vagy ennyi? hátha tudja valaki
Frankó
Zoli jól mondja, általában 1300-1400 ahol már nincs hajlam a fulladásra, de amúgy érdemes lenne megnézni a tps-t is.....az is szokott szórakozni.