Neked bevált az a fékfolyadék tartály? Gondolom ebay-es Hongkong-i darab!
Azért kérdezem mert belecsaptam egy kis futómű átalakításba és a előre R6R fék kerül, és a tartálya elég randa, gondoltam cserélem valamikor (ha készen lesz).
Olvasgattam, nemtudom ki az aki ennyi vérlázító baromságot írhat. ráadásul hihetetlen alpári stílusban. valaki nagyon megbánthatta itt a sportmotoron a pici lelkét, vagy a csaja hagyta el egy motorosért. (nem csodálom )
Egy ismerős azon agyal, hogy SV-t venne, valami igen jó állapotúra nevezne be, még más típus is érdekli, de majd kiderül. Nem sürgős a vásárlás ahogy mondta.
Román-Magyar máshogy. Óriási duma van benne:)
"Liptákot úgy megkerülték,h mire megfordult, a Sport1-en felvételről adták az ismétlést"
Ugyanez a videó TDI vs VTEC verzióra:
http://www.youtube.com/watch?v...
Neked bevált az a fékfolyadék tartály? Gondolom ebay-es Hongkong-i darab!
Azért kérdezem mert belecsaptam egy kis futómű átalakításba és a előre R6R fék kerül, és a tartálya elég randa, gondoltam cserélem valamikor (ha készen lesz).
A főúton van az üzlet lenn a Rózsa utcában gondolom a motorok mert a kép ott készült.
Ez a kettő is onnan van:
link
link
Nincs benne érdekeltségem és át kell őket nézni nehogy belefusson az ember valamibe mert digó importosak.
De nem átvágósak az biztos.SV is innen van.Vagy hasonló.
De micsoda történet lesz az unokáknak hogy én biza megmásztam 40 centi hóban a mangartot motorral.
A Laciek.
Csak a laci most ki van utve.
A többit meg leszarom.