Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek mennyire megbízhatóak? Otthon szerelhető, vagy kell hozzá roppantó szerszám?
Ja.fakul.nem annyira de eszreveheto.alu vagy crom szin esetleg polir kivitelt kene venni.az elox az szar es a gumicso is ami van hozza.
Nekem u.a. van mint Zolinak , teljesen jól végzi a dolgát, egyetlen nagy hibája , hogy az enyém úgy kifakult mint a fene!
Még vége sincs a himnusznak a románok már vezetnek
http://www.youtube.com/watch?v...
Román-Magyar máshogy. Óriási duma van benne:)

"Liptákot úgy megkerülték,h mire megfordult, a Sport1-en felvételről adták az ismétlést"

Ugyanez a videó TDI vs VTEC verzióra:
http://www.youtube.com/watch?v...
Vanyek elérhetőségét tudja valaki? Bovdent hol lehet hosszabbíttatni?
Zoli!

Neked bevált az a fékfolyadék tartály? Gondolom ebay-es Hongkong-i darab!

Azért kérdezem mert belecsaptam egy kis futómű átalakításba és a előre R6R fék kerül, és a tartálya elég randa, gondoltam cserélem valamikor (ha készen lesz).
Olvasgattam, nemtudom ki az aki ennyi vérlázító baromságot írhat. ráadásul hihetetlen alpári stílusban. valaki nagyon megbánthatta itt a sportmotoron a pici lelkét, vagy a csaja hagyta el egy motorosért. (nem csodálom )
ezek.

A főúton van az üzlet lenn a Rózsa utcában gondolom a motorok mert a kép ott készült.
Ez a kettő is onnan van:

link

link

Nincs benne érdekeltségem és át kell őket nézni nehogy belefusson az ember valamibe mert digó importosak.

De nem átvágósak az biztos.SV is innen van.Vagy hasonló.
Aha...akkor átadom a havernak.
Néztem én.................
De micsoda történet lesz az unokáknak hogy én biza megmásztam 40 centi hóban a mangartot motorral.
nézzél már ki az ablakon, itt van az ősz banyek
Egen.
A Laciek.
Csak a laci most ki van utve.
Rózsa u.?....az mi?...valami kereskedés?
A rozsa utcaban van vagy tiz elado hornet negykilo + regert.
Sajnos a rávaló nem adja ki pedig biztos tetszene Neki.
Esetleg a bandit 1250 et tudnam ajanlani.csak egy szazassal dragabb mint a hatotvenes.
Kezdő bár nem fiatal így a rendetlen a vágya. .....
Tudok adni street-et is.
rendeset vagy picit szeretne? :)
Egy ismerős azon agyal, hogy SV-t venne, valami igen jó állapotúra nevezne be, még más típus is érdekli, de majd kiderül. Nem sürgős a vásárlás ahogy mondta.
Én tudom hogy nem.
A többit meg leszarom.
hát a másikba' :-) megírta ez a BLOGGER srác. :-)
Melyikbe?
na most már Zoliról is tudjuk, melyik ligában játszik :-)