Hali.
Az normális a régi 650-es K1-es Sv-nél hogy nagyobb tempónál eléggé rezonál a moci? Régebben egy K6-os gépem volt,(sajna el kellett adni :( ) de úgy emlékszem hogy az nem rázott annyira mint amit most vettem K1-est!
Decathlonos nyeregalátét. Egyetlen hátránya hogy nagy, lelóg az ülésről. Meg picit csúszkál. Én is gondolkodtam azon hogy beleszabatom ezt az ülésbe, elég lenne mindkettőhöz.
Nemkell...............inkább lőttem vaterán egy gyári kisplexit a két tartójával.
9 rugóért és átfényeztem.
Pont eltakar annyit hogy senki nem veszi észre.
Ühüm, a tartót egy kedves barátom már megrajzolta(ki is vágja és meghajlitja) , ami kell még az az óra króm keret, meg a alsó takaró fedél a csavarjaival (na ennek nem részletezem a gyári árát)
a nem eladó nem is neked készült, hanem ugy általánosban, mielőtt valaki kérdezi! mondjuk még nem került fel, de majd idővel az is meglesz, csak mundjuk előbb kell vennem egy hűtőt is, nehogy megszóljanak, hogy "milyen gagyi N- re alakítás. ..
Ja igaz, jogos, én a muanyagos részbe nem gondoltam bele! Valamint abba sem gondoltam bele, hogy azon rajt van az óra tartó.
Az én motorom tudta , hogy az előző gazdája nem akar "N"-est, igy földhöz tette aztán át akart jönni hozzám, hogy beteljesedjen
Fék és kuplungcsövet 6cm-el kell hosszabbítani, a gázbowdennél a legjobb megoldás (tapasztalatom szerint) ha 4E ft-ért meghosszabbítod 5 cm-el. Villahidat feltölteni alulról 2E ft-ért és szigorúan MZ kormány 3E-ért Ez a kombo amit írtam 34E km óta tökéletesen üzemel a régi SV-men (látom minden nap a motort) a másik SV-men is hibátlan az MZ kormány, mint ahogy nálam is az volt. Felesleges 10-20-ért venni.
Jut eszembe nem tud valaki egy eladó 1000-es SV-t?
Az normális a régi 650-es K1-es Sv-nél hogy nagyobb tempónál eléggé rezonál a moci? Régebben egy K6-os gépem volt,(sajna el kellett adni :( ) de úgy emlékszem hogy az nem rázott annyira mint amit most vettem K1-est!