Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Válogathatsz.

A neszeszer egy kappa TK765-ös.

Elvileg 24e lenne de meglepetésemre az Euromotornál van egy 5%-os engedményem.Ezért 22300.-volt náluk.

Kétféle tipus van.Ez egy 10 literes cucc.Tényleg neszeszer nem ruhásszekrény.Egy sisakplexi,esőruha,2-3 szendvics,kamera,szemüveg,személyis,pénztárca belefér meg a telefon az ablakos zsebbe.Több ne.
Van ugyanaz a tanklockos TK763-as az 20 literes.

link
Jártak ők csak egy sem tért vissza.
Valaki neten ráakadna egy gyújtótrafóra, megköszönném a linkelné.
Karbis sv trafója jó ugyan ehez?
Nem volt kilazulva a kábel sehonnan. Fogóval alig bírtam kitépni a trafóból. Kábel ok, nincs beégve se szakadás, pipa szintúgy működik a másik trafóval. Trafóval lesz valami gebasz 14ezer kmnél beszarik a trafó.. lehet gyári hibás
Jó kis neszeszer. Mennyi volt? Énis valami kis csinit majd venni szeretnék
Videón szép színe van a szekérnek!
Nem lesz gondod egy szál se.
erre mennénk mi kicsit még jobban a balkán felé, furcsa hogy még a guglis autó nem járt arrafelé
Köszi!
Ja és se utonállók,se erőszakolók,se fosztogatók se 3 fejű sárkány.
A benya olcsóbb jóval.3800 egy telitank,kártyával és ásványvízzel.
Aszfalt is van az úton.
És van olyan völgyben futó erdős szerpentin amin volt legalább 40 vasuti átkelő.

Most szívok le mert túltöltöttem.
Akkor marad a Valvoline.
be tudnád linkelni hogy milyen útvonalon? csak az érdekel hol mentetek le Bosznián. Meg milyen volt az út, kell e félni a balkántól
Igen.

Én az előző cserénél MA-t raktam bele mos ment az MA2.bele.

Kicsit sötétebb a színe.Olaj oszt annyi.
10 alatt volt picivel a 4 lityó.A repsol félszint egy 500-assal volt olcsóbb.
Nem mindegy, hogy MA2 vagy csak sima MA a kamu?......mindkettő teszkós olaj igaz abból a legjobb...
a szalonos árra gondoltam
Zoli, Ti Bosznián keresztül mentetek a horvátokhoz?
Nekem is a Motul 5100-al volt bajom.
Azóta Valvoline Durablenddel járok.
De néztem, hogy most az 5100-nak kijött egy továbbfejlesztett MA2-es verziója. Azt még lehet hogy kipróbálom.
Hát ha 22 rugó aranyár akkor vegyem meg neki?
Vagy mennyért kéne?
Azt most cseréltem 600 km-el ezelőtt Motul 5100-re. A kiemeléssel nincs bajom, csak mintha egyik utam után mintha könnyebben húznám be a kuplungot és kisebb tartományban tudom csúsztatni...
köszi, de igazából nem kell lenne hanem egyik ismerősömnek (neki van SV-je) de ennyire arany áron nem hiszem hogy kell, kár érte
Ha barkácskedvű vagy akkor apróban üvegszálas idom.

De ez nem plug & play hanem tökölős-ügyeskedős és nem biztos hogy passzol maradéktalan.

Viszont olcsó..................vagy nem drága.
Köszi, akkor szerintem ez kimarad
Ennél mélyebbre már nem tudok.
ITT
149641,- Ft