Elvileg 24e lenne de meglepetésemre az Euromotornál van egy 5%-os engedményem.Ezért 22300.-volt náluk.
Kétféle tipus van.Ez egy 10 literes cucc.Tényleg neszeszer nem ruhásszekrény.Egy sisakplexi,esőruha,2-3 szendvics,kamera,szemüveg,személyis,pénztárca belefér meg a telefon az ablakos zsebbe.Több ne.
Van ugyanaz a tanklockos TK763-as az 20 literes.
Nem volt kilazulva a kábel sehonnan. Fogóval alig bírtam kitépni a trafóból. Kábel ok, nincs beégve se szakadás, pipa szintúgy működik a másik trafóval. Trafóval lesz valami gebasz 14ezer kmnél beszarik a trafó.. lehet gyári hibás
Ja és se utonállók,se erőszakolók,se fosztogatók se 3 fejű sárkány.
A benya olcsóbb jóval.3800 egy telitank,kártyával és ásványvízzel.
Aszfalt is van az úton.
És van olyan völgyben futó erdős szerpentin amin volt legalább 40 vasuti átkelő.
Nekem is a Motul 5100-al volt bajom.
Azóta Valvoline Durablenddel járok.
De néztem, hogy most az 5100-nak kijött egy továbbfejlesztett MA2-es verziója. Azt még lehet hogy kipróbálom.
Azt most cseréltem 600 km-el ezelőtt Motul 5100-re. A kiemeléssel nincs bajom, csak mintha egyik utam után mintha könnyebben húznám be a kuplungot és kisebb tartományban tudom csúsztatni...
A neszeszer egy kappa TK765-ös.
Elvileg 24e lenne de meglepetésemre az Euromotornál van egy 5%-os engedményem.Ezért 22300.-volt náluk.
Kétféle tipus van.Ez egy 10 literes cucc.Tényleg neszeszer nem ruhásszekrény.Egy sisakplexi,esőruha,2-3 szendvics,kamera,szemüveg,személyis,pénztárca belefér meg a telefon az ablakos zsebbe.Több ne.
Van ugyanaz a tanklockos TK763-as az 20 literes.
link