Kicsit sem értek a telefonokhoz hála az égnek. Ha még tudjátok milyen az, nekem nyomógombos 5 éves Nokiám van és itt meg is állt az élet a telefonok terén nálam. Szóval ilyenbe nem igazán folynék bele... Ha motor lenne megnézném
Vanyek, nemtudod kinek van egy fekete 650s-e amin valami narancs dekorok vannak Párszor elfutottunk egymás mellett és mindig pécs irányába megy kutas ismerős azt mondta pécsi
Helló!
Tavaly írtuk az injektortérképet nálad. Most visszaraktam a gyári légszűrőt. Az akksi sarukat levetted és összezártam, így tuti elfelejti az írást? (Mondjuk szerintem már télen elfelejtette).
Sziasztok, 2005-ös 650 N hez lenne szükségem komplett hűtőre... mindenre ami rajta volt megtalálható.... Merre érdemes alkatrész után kersgélni, ami földi árban van?
A segítséget előre is kösszönöm!
Tanácsot illetve tapasztalatot szeretnék kérni tőletek. Bukósisak váltás előtt vagyok. Ma voltam sisakokat próbálni a Balatonboglári Full Gasban és nagyon dícsértek egy modellt ami spanyol sisak és kínában rakják össze. A neve LS2 ff 396
Nagyon könnyű és kényelmes. Összevetettem a jelenlegi HJC CLST2 sisakommal a SHARP sisakteszt oldalon és több ponton is jobb értékelést és több csillagot kapott fejvédelemben.
Valakinek véleménye vagy tapasztalata esetleg erről?
üdv. Gaben
Nem tudom emlékeztek-e, az a második piros, amit utoljára belinkeltem.
Tegnap éjszaka egyre értünk haza, 200 km után :)
Nagyon szuper, jó állapotú, szinte tökéletes.
nem tudom mennyit szánsz rá de esetleg egy telefont meg ér ha még meg van : http://aprod.hu/hirdetes/uj-su...
Tavaly írtuk az injektortérképet nálad. Most visszaraktam a gyári légszűrőt. Az akksi sarukat levetted és összezártam, így tuti elfelejti az írást? (Mondjuk szerintem már télen elfelejtette).
Köszi!
A segítséget előre is kösszönöm!
Nagyon könnyű és kényelmes. Összevetettem a jelenlegi HJC CLST2 sisakommal a SHARP sisakteszt oldalon és több ponton is jobb értékelést és több csillagot kapott fejvédelemben.
Valakinek véleménye vagy tapasztalata esetleg erről?
üdv. Gaben