Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam már én is, de nem tudom ki Ő.
Kicsit sem értek a telefonokhoz hála az égnek. Ha még tudjátok milyen az, nekem nyomógombos 5 éves Nokiám van és itt meg is állt az élet a telefonok terén nálam. Szóval ilyenbe nem igazán folynék bele... Ha motor lenne megnézném
Vanyek, nemtudod kinek van egy fekete 650s-e amin valami narancs dekorok vannak Párszor elfutottunk egymás mellett és mindig pécs irányába megy kutas ismerős azt mondta pécsi
A dobozos?
Megvan a motor :)

Nem tudom emlékeztek-e, az a második piros, amit utoljára belinkeltem.
Tegnap éjszaka egyre értünk haza, 200 km után :)

Nagyon szuper, jó állapotú, szinte tökéletes.
Kössz, jó ötlet, ebayre hírtelen nem is gondoltam....
kössz, ezt megkérdezem
szia
nem tudom mennyit szánsz rá de esetleg egy telefont meg ér ha még meg van : http://aprod.hu/hirdetes/uj-su...
ismeretlenül egy szivességet kérnék. meg kellene nézni egy telefont és feladni nekem postán.
Miért?
van valaki aki Pécs és közvetlen környékén lakik ?
Helló!
Tavaly írtuk az injektortérképet nálad. Most visszaraktam a gyári légszűrőt. Az akksi sarukat levetted és összezártam, így tuti elfelejti az írást? (Mondjuk szerintem már télen elfelejtette).

Köszi!
karbis sv-be mekkora guminyomás kell 2 személlyel? (80kg+65kg)
Ez jó.
Ez új és 32e plusz némi vám fejében nálad van 1-1,5 hónap alatt úgy hogy ki se mozdulsz otthonról .
Sajnos nincs....Lehúzták az egészet mindenestől!
Ha a régi megvan még akkor az alapján egy jó hűtős csinál másikat olyan 30-40 rugó körül.....
Sziasztok, 2005-ös 650 N hez lenne szükségem komplett hűtőre... mindenre ami rajta volt megtalálható.... Merre érdemes alkatrész után kersgélni, ami földi árban van?
A segítséget előre is kösszönöm!
Ha tetszik,kényelmes és jó is akkor vedd meg.
Tanácsot illetve tapasztalatot szeretnék kérni tőletek. Bukósisak váltás előtt vagyok. Ma voltam sisakokat próbálni a Balatonboglári Full Gasban és nagyon dícsértek egy modellt ami spanyol sisak és kínában rakják össze. A neve LS2 ff 396
Nagyon könnyű és kényelmes. Összevetettem a jelenlegi HJC CLST2 sisakommal a SHARP sisakteszt oldalon és több ponton is jobb értékelést és több csillagot kapott fejvédelemben.
Valakinek véleménye vagy tapasztalata esetleg erről?
üdv. Gaben
Na igen, kinek a pap kinek a ministráns fiú...
Az adatlapja szerint elég jól el van eresztve, az SV csak valami játszós vagy városi motor lehet
Amit erre a motorra költött abból egy desmosedici is kijönne...
a lényegi részét elvesztette itt a radiális fék, de biztos nem fog rosszul. Mindenesetre szépen összetette a gépet