Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv,

nem tudjátok, hogy mennyibe lenne két elem (SV 650 S) hogy teljes idomos legyen a gép (Suzuki szalonba nem tudtak árat mondani) gyári kék színű

köszi
Ez is jó példa arra, hogy ha már valamit rosszul leír az ember ne akarja javítgatni mert csak mélyebbre süllyed.
Nem, csak kissé értelmetlenül kezdtem a mondatot.
A saját tapasztalatod olvasása közben rájöttél, hogy Neked is ez a tapasztalatod?....aranyhal...
Éni is tapasztaltam......
Nekem is tapasztaltam olyat, mintha nem emelne ki rendesen a kuplung, és nekiálltam állítgatni.
De mint utólag kiderült az olaj okozta az egészet, a csere után megjavult.
Az a baj, hogy annyira nem értek hozzá. Mit kéne nézni pontosan? lent két csavar van, van köztük pár mm-nyi menet. Annak nem szabadna ott lennie?
Köszi a válaszokat, mindjárt meg is lesem, mert délután kéne kerülni egyet
No, az tény, hogy a kábelhossz nem egyforma, de amúgy stimmel....ahogy a mellékelt ábra mutatja.....nézd meg, hogy nincs-e kilazulva a kábel a pipában vagy a trafóban....esetleg beégve.
Először a durva állítót kéne megnézni és persze a bowden is nyúlhat....mielőtt szakadna hirtelen elkezd gyorsan nyúlni....
Minek eszel? úgyis éhes leszel
Alul nezd meg hogy a bowdenhaz le van e kontrazva.
Nem vettem észre, hogy azzal probléma lenne.
A holtjáték jó?
Láttam.
Elég fasza, nem karcolja a tankot.
Sziasztok!

Meg tudja mondani valaki, hogy hogyan tudnék állítani a kuplungon a fent lévő állítóval? A múltkori menetem után tökre azt érzem, mintha kevesebbet fogna a kuplung. Sokat mentem városban és állandóan huzigálnom kellett Létezik olyan, hogy megnyúlik a bowden?

Há mondomén.............meg most kapott neszeszert.
Ki kő hozzá stafírozni.
A következő szeptember végére esedékes.
Akkor megérdemli a törődést.
Asszem horvát óta nem lett lemosva............a hasidomból jön a lánctrutyi.
Minek lemosni?
Semmi értelme, úgyis koszos lesz.
Nya ez nemaz.

ezaz.
Utána olajcsere a motoron és mosás,majd közben a kocsi lábraállítása és punnyadás.
http://youtu.be/JEOk88C5Cu0 pár átszámolva 53-55e lehet.[/L]

Betét meg passz.
csapd össze korán reggel,és lépj le...
Motorrad jovo heten es ha azt mondjak sok akkor szegecs csere ha megcsinaljak. Ha nem akkor irany az ebay. De akor armstrong beteteket is veszek a tarcsa melle:)